Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 λόγοι για τσακωμό όταν συγκατοικείς


Πώς η ερωτική φωλίτσα μπορεί να μετατραπεί σε πεδίο μάχης



Εάν είναι πρόσφατο, είστε μέσα στα μέλια. Αν είστε φουλ ερωτευμένοι, αυτή η περίοδος μπορεί να είναι και καλύτερη από το μήνα του μέλιτος, αλήθεια στο λέω. 

Πέρα όμως από το ατελείωτο και «το κάνουμε παντού» σεξ, να είσαι προετοιμασμένη και για τις στιγμές που μια μικρή φαινομενικά λεπτομέρεια μπορεί να πυροδοτήσει μια κατάσταση.

Φυσικό δεν είναι; Κυρίως εάν αυτή τη συγκατοίκηση είναι η πρώτη φορά που μοιράζεστε τον ίδιο χώρο με έναν άνθρωπο, και δη αυτόν που αγαπάτε, είναι και για τους δυο δίκοπο μαχαίρι. 

Αυτοί είναι οι 5 πιο συχνοί λόγοι που οδηγούν τα ζευγάρια σε εμφύλιο:

1. Οι λογαριασμοί:
Αχ, και να έλειπαν οι λογαριασμοί από τη ζωή μας. Αχ, και να μας έφερνε ο ταχυδρόμος μόνο γράμματα φίλων και καρτ ποστάλ. Οϊμέ! Είναι τόσο σίγουρο ότι θα τσακωθείτε άγρια για το Γιατί ήρθε τόσο πολύ η ΔΕΗ; Ποιος θα πληρώσει το νερό; Γιατί ανάβεις τον θερμοσίφωνα;
Αν ξεπεράσετε την πρώτη κρυάδα, και οργανωθείτε σωστά, θα έχετε κάνει ένα τεράστιο βήμα.

2. Η τηλεόραση και το τηλεκοντρόλ:
Αυτή η διαμάχη δεν παύει ποτέ, ούτε όταν παντρεύεσαι, ούτε όταν γίνεσαι γονιός. Εκτός κι αν έχετε δύο τηλεοράσεις, πολύ χρήσιμο τρικ για τις περιόδους Champions League και όλα αυτά τα πώς τα λένε. Γιατί να τα ξέρουμε δηλαδή;

3. Ποιος θα κάνει τις δουλειές;
Μέγα θέμα! Εάν ο αγαπημένος σου είναι μοσχοαναθρεμμένος, ετοίμασέ τον για σκληρή εκπαίδευση. Στα ζευγάρια που εργάζονται, τα οικιακά είναι μια κοινή ευθύνη. Μεταξύ μας, συνήθως οι γυναίκες είμαστε με τη μάπα στο χέρι, και εκείνοι πίνουν μπύρες κάπου εκεί έξω- για να μην πατάνε τα σφουγγαρισμένα, μωρέ. 

4. Το μπάνιο, το πρωί:
Δύο άνθρωποι. Ένα μπάνιο. Κοινές ανάγκες. Ίσον πρόβλημα. Εάν σηκώνεστε την ίδια ώρα το πρωί, χρειάζεται συντονισμός, αλλά ουχί συγχρονισμός. Εκτός κι αν δεν σε πειράζει να κάνεις πιπί όταν ο άλλος κάνει αφροντους.

5. Εσείς και οι άλλοι:
Πόσο τέλειο είναι να έχεις το δικό σου σπιτάκι και να καλείς τους κολλητούς σου; Μήπως όμως και αυτό έχει τα όριά του; Μήπως να μένατε και λίγο μόνοι; Και στην τελική, ας μαζεύουν τις τελειωμένες μπύρες τους όποτε έρχονται τα φιλαράκια, κακό δεν κάνει
 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.