Πώς ο χειμώνας μας οδηγεί στα... "μαχαίρια"

Ένα σωρό λόγοι υπάρχουν να τσακωθείς, ναι. Απλά στον χειμώνα πρόσθεσε κι άλλον έναν bonus.

Μαριέτα Χριστοπούλου

Μπορεί έξω να έχουμε σχετική ζέστη ακόμα, αλλά ο χειμώνας είναι μπροστά και το ξέρεις. Δε θα αργήσουν οι μέρες που θα τουρτουρίζουμε και δε θα μπορούμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι, γιατί -εκτός των άλλων- μέσα στο πάπλωμα είναι τέλεια, έξω... παγετός.

Έτσι, λοιπόν, πρέπει να προετοιμαστούμε. Αρχικά σε επίπεδο σπιτιού (χαλιά, ριχτάρια), μετά σε επίπεδο ντουλάπας (μπουφάν, πουλόβερ), και τέλος... σε επίπεδο ψυχολογίας, και καθόλου μη γελάς για το τελευταίο. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε και μας έφερε το χαμόγελο στα χείλη γιατί ταυτιστήκαμε, ο χειμώνας μπορεί να είναι από μόνος του ένας... λόγος που θα υπάρχουν καβγαδάκια με εσένα και τον καλό σου! Θα σε βρει απροετοίμαστη; Όχι! Εμείς θα στα πούμε όλα.

Όπως λοιπόν διαπιστώθηκε σε πρόσφατη έρευνα, η οποία καθόλου τυχαία έγινε από εταιρεία που ασχολείται με εγκατάσταση και διατήρηση θερμοστατών στη Βρετανία, 1 στα 3 ζευγάρια μαλώνουν για τη ρύθμιση του θερμοστάτη. Στη μάχη αυτή, προφανώς βοηθά ότι 4 στις 10 γυναίκες, ανεβάζουν τη θεμοκρασία πίσω από την πλάτη του συντρόφου τους. 

Πρέπει, λοιπόν, να χειριστείς το πράγμα από τώρα που έξω έχουμε ήλιο. Πώς θα τα βρείτε; Θα φοράει κοντομάνικα ή να πάρεις ρόμπα; Δε θα ανάβετε ποτέ καλοριφέρ (bonus λεφτά στην τσέπη); Γιατί κάπου πρέπει να συναντηθείτε στη μέση να ξέρεις, διότι το πράγμα δεν αλλάζει. Έρευνα που έγινε στο παρελθόν από Ολλανδούς επιστήμονες, έδειξε ότι οι γυναίκες νιώθουμε πιο άνετα σε θερμοκρασία 24-25 βαθμούς κελσίου, ενώ οι άντρες ανίστοιχα σε 2,5 βαθμούς λιγότερο.

Ωπ ωπ, αυτό δεν εξηγεί μόνο τους τσακωμούς με τον σύντροφό σου, αλλά και με τους συναδέρφους στο γραφείο...About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares