Αυτή είναι η πραγματική αιτία των χωρισμών

Mην βιαστείς να υποθέσεις την απιστία.

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Γιατί χωρίζουν τα περισσότερα ζευγάρια; Και ναι, μεγάλο κεφάλαιο ανοίγουμε. Ίσως γιατί δεν ταίριαξαν ποτέ. Πιθανόν γιατί το πάθος τους χάθηκε στην πορεία. Μπορεί γιατί μια απιστία να ήρθε να τα χαλάσει όλα. 

Πολλοί μπορεί να είναι οι λόγοι που κάνουν ένα ζευγάρι να χωρίζει ή μια οικογένεια να διαλύεται. Κι όμως, υπάρχει μία βαθύτερη αιτία από την οποία ξεκινούν όλα, και αυτή, σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι η περιφρόνηση. 

Σου ακούγεται περίεργο ή μήπως δύσκολο να το κατανοήσεις; Σκέψου για λίγο πώς αντιδράς όταν συμβαίνει κάτι στη σχέση σου. Όταν ο σύντροφός σου κάνει κάτι που σε ενοχλεί. Του το λες με ειλικρίνεις, το συζητάτε ή μήπως απλά τον περιφρονείς;

Το ζητούμενο, δηλαδή, δεν είναι ποια προβλήματα έχει το ζευγάρι. Γιατί σίγουρα στη διαδρομή μιας σχέσης πολλές δυστοκίες και σκόπελοι θα βρεθούν μπροστά τους. 

Το θέμα είναι η στάση που κρατά ο καθένας απέναντι στα προβλήματα. Το ενδιαφέρον που θα δείξει έτσι ώστε να υπάρχει κανάλι επικοινωνίας, ειλικρινής διάλογος, έκφραση ενδιαφέροντος, το οποίο σαφώς εάν είναι αμοιβαίο μόνο λύσεις μπορεί να φέρει και όχι έναν δικηγόρο στην πόρτα τους. 
  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares