Η επόμενη μου σχέση θα είναι καλύτερη

Λες μετά το διαζύγιο. Το πιστεύεις;

Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Χωρίσατε. Ξέμπλεξες. Τελείωσες. Και τώρα νιώθεις ότι είναι ώρα να κάνεις μια νέα σχέση. Πόσες πιθανότητες της δίνεις να πετύχει;

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι εάν η πρώτη σχέση που είχες κάνει δεν ήταν η ιδανική, τότε και η πρώτη σχέση που θα κάνεις μετά το διαζύγιο θα της μοιάζει!  

Πώς συμβαίνει αυτό; Και βασικά, τι σου συμβαίνει;

Ζητάς συναισθηματική επιβεβαίωση:
Στο γάμο σου σού έλειπε η προσοχή και το ενδιαφέρον, και τώρα τα αναζητάς, για αυτό δεν κοιτάς ξεκάθαρα ποιος θα είναι ο ιδανικός για σένα σύντροφος.
 

Νομίζεις ότι ζεις το τέλειο:
Μετά από μια σχέση τύπου Ρόουζ εναντίον Ρόουζ, οποιαδήποτε σχέση θα σου φαίνεται απλά υπέροχη. Όπως τότε, με την πρώτη σου αγάπη...
 

Ποια είμαι, πού πάω;
Δεν είσαι μικρή κι όμως όλη αυτή η συναισθηματική αναταραχή σε έχει κάνει να χάσεις τον εαυτό σου. Αξίζει να τον βρεις, πριν τον παρουσιάσεις σε κάποιον σύντροφο.
 

Το έχω δει το έργο:
Με τον πρώτο τσακωμό θα σκέφτεσαι ότι και αυτή η σχέση θα λήξει άδοξα.
 

Μάλλον δεν είμαι έτοιμη:
Το πιο πιθανό είναι να μην θέλεις ούτε τα σκαλιά της εκκλησίας να ξανανέβεις ούτε μια σοβαρή σχέση να κάνεις αμέσως μετά το χωρισμό.
 

Θέλω να μείνω μόνη:
Και αυτή είναι μια τέλεια απόφαση, καθώς μόνο έτσι θα πάρεις τις αποστάσεις σου, θα βρεις τον εαυτό σου, τα θέλω σου και θα αυξήσεις τις πιθανότητες η επόμενη σχέση σου να είναι αυτή που σου αξίζει αληθινά! 
 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares