Πού πηγαίνει ο έρωτας όταν φεύγει; - AllYou.gr

Search

 

Πού πηγαίνει ο έρωτας όταν φεύγει;

Να γιατί δεν προχωράνε οι σχέσεις σου

18 Μαρτίου 2019
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Μιλούσα χθες με μια φίλη που συνάντησα τυχαία. Μου έλεγε για τον καιρό. Μια φορά κι έναν καιρό. Άστα αυτά, της είπα, πες μου για τα γκομενικά σου. 

Και ανοίξαμε μεγάλη κουβέντα. Για τον έρωτα που έρχεται και φεύγει, για τον έρωτα που όσο μεγαλώνεις όλο και πιο σπάνια τον συναντάς. Και όταν αυτό συμβεί, και όταν το ροζ σύννεφο χαθεί από τον σχεσικό σου ουρανό, όλα τελειώνουν. 

Οι σχέσεις, τι περίεργο πράγμα. Πόσο δύσκολο. Είμαστε όμως και εμείς που δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Που δεν επιμένουμε. Που τα θέλουμε όλα εδώ κα τώρα, και νομίζουμε ότι ο έρωτας κρατά για πάντα. 

Αλίμονο, δεν κρατάει. Ξέρεις όμως κάτι; Μια σχέση εξελλίσσεται, προχωράει, μεστώνει, και τότε συνειδητοποιείς ότι ο πόθος γίνεται έλξη και η έλξη δέσιμο. Με λίγα λόγια, ο έρωτας μετουσιώνεται σε αγάπη. Και τότε μιλάς για ευτυχία. 

Εάν εσύ θέλεις να απολαμβάνεις μόνο το αρχικό στάδιο μιας σχέσης, αυτό που πεθαίνεις για τον άλλον σε ένα του βλέμμα, δικαίωμά σου.

Εάν εσύ επιλέγεις να λήγεις τις σχέσεις σου όταν ο έρωτας εξανεμιστεί, γούστο σου και καπέλο σου. Μην αναρωτιέσαι όμως μετά πού πάει ο έρωτας όταν φεύγει. Πάει εκεί που τον έστειλες.

Σε χαμένους παραδείσους που δεν ανήκουν στο τώρα και σίγουρα όχι στο μετά.  


 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Πώς να τον κάνεις να τρέχει πίσω σου...

Αυτά είναι κόλπα ζόρικα που κάνουν στις Ινδίες!

Πως θα καταλάβεις αν του αρέσεις

To all you εφημερεύει και σου δίνει τη λύση!