Θέλεις να τα ξαναβρείς με τον ex; Διάβασε αυτό πριν τον προσεγγίσεις!

Δώσε βάση.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ένα ραντεβού με τον πρώην είναι πάντα σαν το πρώτο ραντεβού με έναν άγνωστο. Αμηχανία, στρες, άγχος και μερικά χαμόγελα για να σπάσει και πάλι ο πάγος ανάμεσα σας. Περίεργη εμπειρία, που όμως μπορεί να σε ανταμείψει με τον καλύτερο τρόπο, αν τον κάνεις να γυρίσει για πάντα σε σένα. 

Η επανασύνδεση δε γίνεται αυτόματα. Θα πρέπει να κάνεις μια επιτυχημένη προσπάθεια συμφιλίωσης. Ο πιο safe τρόπος να δεχτεί την προσέγγιση, είναι η ηρεμία σου. Αν τον πάρεις τηλέφωνο, για παράδειγμα και εκφράσεις με δάκρυα και απογοητευμένη φωνή, ότι θέλεις το come back του, τότε τον έχασες.

Τι μπορείς να κάνεις εναλλακτικά; Συνάντησε τον στο cafe bar που συχνάζατε. Το ήσυχο περιβάλλον και η φιλόξενη ατμόσφαιρα θα σου επιτρέψουν να σκεφτείς με βάση το σχέδιο επανασύνδεσης, χωρίς να λάβεις καταστροφικές αποφάσεις. 

Μην παραβλέπεις, όμως το γεγονός, ότι ο χώρος ναι μεν παίζει σπουδαίο ρόλο στην προσπάθεια σου, αλλά αυτό που τελικά μετράει περισσότερο είναι τα λόγια σου. Αυτά μπορούν να σου δώσουν την ευκαιρία να τον (ξανά)κατακτήσεις ή να τον τρομάξεις, διώχνοντας τον μακριά σου. 

Πριν λοιπόν εξομολογηθείς το « σ ‘ αγαπώ», φρόντισε να ρωτήσεις κάτι από τα παρακάτω:

• Ρώτα για το τελευταίο αυτό διάστημα της ζωής του μετά το χωρισμό σας. Έτσι, ανοίγεις δυο πόρτες. Από τη μια θα αντιληφθεί ότι ενδιαφέρεσαι και από την άλλη, ανάλογα την απάντηση, θα βρεις το πάτημα να συνεχίσεις. Αν σου πει πως... παντρεύτηκε, τότε το παιχνίδι είναι χαμένο. 

• Ρώτα για τα ενδιαφέροντα του ή για κάτι που γνώριζες πως τον απασχολεί. Δεν το κάνεις από περιέργεια, αντιθέτως δείχνεις πόσο αφοσιωμένη είσαι ακόμα.

• Μάθε τα νέα του υπονοώντας, αν υπάρχει κάποια άλλη σύντροφος. Ακολούθησε την έμμεση οδό, διαφορετικά θα φανεί σαν "επίθεση" στα προσωπικά του. 

• «Θα ήθελες να το ξανά κάνεις»; Αποτελεί την πιο καθοριστική ερώτηση που θα του κάνεις. Μόλις διαπιστώσεις πως έχει αφεθεί στο συναίσθημα, ρώτησε τον για αυτό ευθέως, χωρίς ντροπές. Αν σου απαντήσει θετικά, τότε έχεις μέλλον μαζί του. Αν όμως αρνηθεί, είναι η ευκαιρία σου να μάθεις να αντιλαμβάνεσαι τις προθέσεις των άλλων πριν καν σου τις αποκαλύψουν.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares