Mόνοι στο σπίτι; - AllYou.gr

Search

 

Mόνοι στο σπίτι;

Να πώς θα περάστε αξέχαστα…

13 Μαϊου 2019
Συντάκτης : Νανά Χατζή


Aκόμη κι αν ο καιρός καλυτερεύει, το να μένεις στο σπίτι μόνη μαζί του, μπορεί να αποδειχθεί η καλύτερη έξοδος ever…

- Κοιμηθείτε σε ένα άλλο σημείο του σπιτιού εκτός από το κρεβάτι. Εμείς με τον σύντροφό μου μερικές φορές στρώνουμε ένα μεγάλο πάπλωμα στο πάτωμα και κοιμόμαστε όλοι μαζί αγκαλιά με τον σκύλο και το γατούλη μας. Είναι σαν να πήγαμε εκδρομή για κάμπινγκ. 

- Πάρτε πρωινό στο κρεβάτι και μην σηκωθείτε αν δεν τελειώσετε.

- Γέμισε την μπανιέρα μέχρι επάνω με ζεστό νερό και ζήτησέ του να σου διαβάσει μερικές σελίδες από ένα βιβλίο ερωτικής λογοτεχνίας που το έχεις χρόνια στη βιβλιοθήκη και δεν πρόλαβες να διαβάσεις.

- Μετά σβήσε όλα τα φώτα του σπιτιού, άναψε όσα περισσότερα κεριά μπορείς μέσα στο μπάνιο και βουλιάξτε μαζί στο ζεστό νερό.

- Κι εκεί μέσα στην μπανιέρα προσέφερέ του ως δώρο, αυτό που συνήθως αρνείσαι να του κάνεις: ένα χαλαρωτικό μασάζ στην πατούσα με άφθονο αφρόλουτρο, είναι μια καλή αρχή…

sxeseisspitiinin.jpg


- Φτιάξτε μάσκες προσώπου και βγείτε πολλές τρελλές φωτογραφίες. 

- Βρες μια μουσική που σου αρέσει πάρα πολύ και χορέψτε μαζί στο σαλόνι. Μια από τις ωραιότερες στιγμές που μπορεί να ζήσει ένα ζευγάρι, είναι αυτοί οι αυθόρμητοι, ξαφνικοί χοροί στο σαλόνι! 

- Bάλτε σε άλμπουμ παλιές φωτογραφίες.Τις δικές σας αλλά και όλης τις οικογένειας. Δεν ξέρεις τι ιστορίες μπορεί να διηγηθεί ο ένας στον άλλον από μια φωτογραφία. 

- Παίξτε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, χαρτιά, video games. Κάθε μορφή παιχνίδιου χαλαρώνει και φέρνει κοντά το ζευγάρι. 

- Δοκιμάστε να φτιάξετε μαζί ένα εύκολο γλυκό, φορώντας όσο λιγότερα ρούχα μπορείτε. Ίσως μόνο τις ποδιές μαγειρικής.

- Ξεκινήστε να βλέπετε μαζί μια σειρά, εφοδιασμένοι με νάτσος, ποπ κορν, πατατάκια και μπύρες.

- Κάντε δοκιμή κρασιού σαν να είστε σε πραγματική οινογνωσία, ακολουθώντας όλη την ιεροτελεστία, με στόχο να βρείτε το αγαπημένο κρασί και των δυό σας.

- Κάντε μαζί γυμναστική, χαιρετισμούς στον ήλιο, αναπνοές yoga. 

sxeseisspitiin.jpg

- Αποσυνδέστε για μια ολόκληρη μέρα ή έστω για ένα ολόκληρο απόγευμα τα κινητά σας και ζήστε όπως οι πρωτόγονοι:  τρώγοντας, πίνοντας, μιλώντας και κάνοντας σεξ.

- Φτιάξτε κάπου στο σπίτι ένα κρυσφήγετο με παρεό και σεντόνια, κάτι σαν μικρή σκηνή, παραγγείλτε πίτσα, πάρτε μπύρες και κρασιά και μετά κοιμηθείτε εκεί μέσα στη φωλιά σας. Θα δείτε οτι θα ξεφύγετε τελείως και από όλα. Θα είναι το δικό σας μικρό προσωπικό καταφύγιο…

- Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλον. Εφοδιαστείτε με κεριά και αιθέρια έλαια και δώστε έμφαση στην περιοχή που μπορεί ο σύντροφός σας να πονάει ή να είναι πιασμένος. Ετσι θα κάνετε ο ένας στον άλλον πολύ καλό και εννοείται θα ανάψουν και τα αίματα! Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Τελικά γιατί απατούν οι άντρες;

Νομίζουμε πως το ξέρουμε γιατί...