Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Ποιά ζώδια απατούν και το κρύβουν κι όλας

Σύμφωνα με τους αστρολόγους ορισμένα ζώδια έχουν μεγαλύτερη έφεση στην απιστία.


Νανά Χατζή

Σύμφωνα με τους αστρολόγους ορισμένα ζώδια έχουν μεγαλύτερη έφεση στην απιστία. Κάποια άλλα, όχι απλώς σε απατούν, αλλά είναι και επαγγελματίες στο να σε βγάλουν τρελή, ακόμη κι αν τους πιάσεις στα πράσα.

Για να δούμε όμως, ποιοί κύριοι είναι οι πιο επίφοβοι να σε κάνουν τάρανδο και να σου το κρύψουν με τον πιο καλλιτεχνικό τρόπο:

 

Οι Κριοί

Τώρα που πήρες την πρώτη κρυάδα, πρέπει να σου πούμε οτι δεν φταίει ο ίδιος ο Κριός που μάλλον σου τα φοράει, αλλά ο Άρης που κυβερνά το ζώδιό του. Είναι ένας πλανήτης που κάνει τους ανθρώπους πολύ δραστήριους, πολύ αντιδραστικούς και εντόνως σεξουαλικούς.

Όλη αυτή η φούρια, κάνει τον Κριό να μας απατήσει ενστικτωδώς, χωρίς καν να το σκεφτεί…To επόμενο πρόβλημα είναι οτι τους αρέσουν οι νέες προκλήσεις και οι αλλαγές. Έτσι ξεκινάνε να ψάχνουν για νέες περιπέτειες πριν προλάβεις να πεις ζήτω!

Αν τους υποψιαστείς: καθώς είναι πολύ επιπόλαιοι, βιαστικοί και ανυπόμονοι, κάνουν λάθη και πέφτουν σε αντιφάσεις, όμως την απιστία δεν θα την παραδεχτούν ποτέ. Η μόνη περίπτωση να πουν οτι το έκαναν, είναι να τους δεις με τα ίδια σου τα μάτια…

apatizoena.jpg

Οι Δίδυμοι

Εδώ τα πράγματα ζορίζουν κάπως, διότι οι Δίδυμοι είναι οι πιο ατακτούληδες του ζωδιακού και συνήθως δεν ξέρεις από πού να φυλαχτείς. Για να είναι ένας Δίδυμος ευτυχής, θα πρέπει να νιώθει ελεύθερος και η ζωή του να έχει ποικιλία, άπλα και κινητικότητα.

Εκτός από πολύ ασταθείς, είναι και οι πιο κοινωνικοί του ζωδιακού και τους αρέσει να τα έχουν όλα διπλά! Βεβαίως αυτό δεν σταματά μόνο στα αντικείμενα, αλλά επεκτείνεται και στις κατακτήσεις… Και καλά να ήταν μόνο διπλά, αλλά συνήθως τα θέλουν όλα τρίδιπλα.

Έτσι εκτός από την μόνιμη σχέση, μπορεί να έχουν δεσμό και με άλλες δύο ταυτοχρόνως. Εξάλλου η άποψή τους για το τι σημαίνει απιστία, είναι πάρα πολύ ελαστική…

Αν τους υποψιαστείς: είναι πάρα πολύ έξυπνοι και δεν είναι εύκολο να τους τσακώσεις. Όμως τους αρέσει να μιλάνε για τα κατορθώματά τους, οπότε μπορεί κάτι να τους ξεφύγει και να αποκαλυφθούν. Αν πιαστούν στα πράσα, δεν είναι από τους τύπους που θα σου πουν ´´αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις… ’’ Θα  παραδεχτούν το λάθος τους και μετά θα το ξανακάνουν…

apatizodio.jpg

Οι Ζυγοί

Σε ένα Ζυγό, η μεγαλύτερη ανάγκη είναι η ισορροπημένη ζωή και η ισορροπημένη σχέση. Έτσι, αν τολμήσουν και απατήσουν, είναι διότι κάτι δεν πάει καλά στην σχέση που έχουν τώρα.

Νιώθουν απίστευτες ενοχές και προκειμένου να μην διαταραχτεί το σύμπαν και η ηρεμία τους, θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην το μάθεις. Σχεδόν θα το σβήσουν από την μνήμη τους.

Συνήθως αποκαλύπτονται μόνο αν κάποιος άλλος τους δει και τους καρφώσει…

Αν τους υποψιαστείς: θα το αρνηθούν, αλλά αν τους στριμώξεις στο τέλος θα είναι ειλικρινείς. Όσο κρατάς ένα Ζυγό ικανοποιημένο και τον κάνεις να αισθάνεται πλήρης, δεν πρέπει να φοβάσαι οτι θα σε απατήσει.

apatizotria.jpg

Οι Σκορπιοί

Ενώ είναι από τα πιο σταθερά ζώδια, αν σε απατήσουν δεν θα το μάθεις ποτέ! Κι αυτό γιατί τους αρέσει πάρα πολύ να μην μιλούν για τη ζωή τους και να τα κρατούν όλα κρυφά, καλυμμένα από ένα πέπλο μυστηρίου.

Επίσης αν απατήσουν, απατούν για πολύ βαθύτερους και εσωτερικούς λόγους που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, ή γιατί τους εξιτάρει να ζουν την διπλή ζωή της Βερονίκ. Δεν είναι τυχαίο οτι κυβερνώνται από τον Πλούτωνα, πλανήτη του μυστηρίου και της μυστικοπάθειας.

Αν τους υποψιαστείς: σε γενικές γραμμές είναι παιδιά με αρχές και αν τους τσακώσεις θα ντραπούν και δεν θα το ξανακάνουν. Πάντα μετά από μια μεγάλη κρίση, οι Σκορπιοί γίνονται καλύτεροι άνθρωποι…

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

10 χαρακτηριστικές φράσεις που φανερώνουν ψεύτικη ειλικρίνεια

Ποιες είναι οι φράσεις που άλλα λένε κι άλλα εννοούν…

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι να ΜΗΝ κάνεις μετά από έναν δύσκολο χωρισμό

5 don’ts για να περάσει ο πόνος του αποχωρισμού όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα γίνεται

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να χωρίσεις κάποιον που ακόμα αγαπάς

Κάθε τέλος μια νέα αρχή… δες πώς να το κάνεις πιο εύκολο και λιγότερο επώδυνο

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου

Ξεπεράστε τα διλήμματα που ανακόπτουν την ανοδική σας πορεία

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Beyoncé κυκλοφορεί το ολοκαίνουριο κομμάτι της, “My House”

Η πρώτη μουσική της δουλειά μετά το Renaissance είναι γεγονός. 

CELEBS

Ιωάννα Τούνη: Το νέο της μαγαζί στην Αθήνα

Πού θα βρίσκεται το νέο της κατάστημα ρούχων