Μίνι οδηγός για το δεύτερο ραντεβού!

Μπορεί όλοι μιλάνε για το πρώτο, όμως η μάχη κερδίζεται στο δεύτερο ραντεβού. 

Νανά Χατζή

Όταν θέλουμε έναν άντρα πάρα πολύ, δεν αφήνουμε τίποτε στην τύχη. Κατ᾽ αρχήν είναι σίγουρο οτι δεν του είσαι καθόλου αδιάφορη. Αλλιώς δεν θα φτάνατε να κάνετε το πρώτο ραντεβού και να ετοιμάζεστε για το δεύτερο. Για να σε βοηθήσουμε και να σε ξεαγχώσουμε θα σου πούμε τα εξής:

Την ίδια αγωνία έχει κι εκείνος: μπορεί να έχει και περισσότερη από εσένα, καθώς τα αγόρια είναι πιο άβγαλτα και δεν είναι τόσο διαβασμένα στην ψυχολογία όσο εμείς. Εμείς παιδί μου, έχουμε η μια την άλλη. Τα αγόρια δεν συζητάνε τέτοια πράγματα με τους φίλους τους και ορμάνε στην μάχη μόνοι, έρημοι κι᾽απροετοίμαστοι.

 

Να ντυθείς ο εαυτός σου και όχι κάποια άλλη: αν δεν φοράς ποτέ τακούνια, μην βάλεις σήμερα την γόβα στιλέτο. Όπως λένε και οι Βρετανοί: honesty is the best policy.

ranena.jpg

Μην προσπαθήσεις να τον κατακτήσεις: το τρικ είναι να φερθείς σαν να βγαίνεις με ένα φίλο σου. Ξέχνα οτι σε ενδιαφέρει, ξέχνα οτι λιώνεις, ηρέμησε και προσπάθησε… να μην προσπαθήσεις για τίποτε.

 

Διάλεξε εσύ τον τόπο του ραντεβού: αν είναι μια απλή καφετέρια και αναγκαστικά βρεθείτε ο ένας απέναντι στον άλλον με ένα φραπουτσίνο στο χέρι, η αμηχανία της μη οικειότητας, μπορεί να σας αγχώσει…

 

Η πιο έξυπνη κίνηση είναι να προτείνεις ραντεβού που να έχει μέσα μια δραστηριότητα: όπως ποδήλατο, bowling, μπάνιο στη θάλασσα, ακόμη και σινεμά. Η κοινή δραστηριότητα θα σας δώσει πολύ περισσότερες ευκαιρίες για να γελάσετε, να μιλήσετε και να σπάσει πιο εύκολα ο πάγος.

randio.jpg

Μην πιείς πολύ: διότι εδώ έχουμε επιχείρηση σε εξέλιξη και πρέπει να είσαι νηφάλια. 

 

Κάτω τα χέρια από το τηλέφωνο: μπορεί να είσαι εθισμένη κάθε τρία λεπτά να κοιτάς την οθόνη, αλλά σήμερα πρέπει να κρατηθείς. 

 

Μην ζητήσεις εσύ το επόμενο ραντεβού: μετά από εκατοντάδες  επιτυχημένα και αποτυχημένα ραντεβού, ένα έχω να σου πω: ασ᾽τον να σου ζητήσει εκείνος να ξαναβγείτε.

Σκοπός δεν είναι να ξεκινήσεις μια οποιαδήποτε σχέση, αλλά να ξεκινήσεις σχέση με έναν άντρα που και σε θέλει πολύ και στο δείχνει. Αλλιώς πίστεψέ με δεν θα περάσεις καλά!

 

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares