Η Αντζελίνα τον θέλει πίσω… - AllYou.gr

Search

 

Η Αντζελίνα τον θέλει πίσω…

Κι αυτός ούτε που να το ακούσει

10 Ιουλίου 2019
Συντάκτης : Νανά Χατζή

 Μετά από μια μεγάλη περίοδο καυγάδων και συγκρούσεων, φαίνεται οτι το κεφάλαιο Brangelina όχι απλώς δεν έχει κλείσει, αλλά μπορεί και να μας καταπλήξει.

bradena.jpg

Πηγές που βρίσκονται κοντά και στους δύο, λένε με σιγουριά οτι η Αντζελίνα τον θέλει πίσω. Τον συγχωρεί λέει που την στεναχώρησε και του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα οτι θέλει να είναι μαζί του και να ξαναγίνουν οικογένεια…

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι για τον Μπραντ αυτή τη στιγμή αποτελούν προτεραιότητα τα παιδιά και η δουλειά του και οτι ακούει Αντζελίνα και το βάζει στα πόδια…

Όλη αυτή η περίεργη κατάσταση εννοείται οτι καθυστερεί το διαζύγιο και αναστατώνει τον Brad, ο οποίος φαίνεται οτι έχει εντελώς ξενερώσει μαζί της και θέλει να κάνει focus στη δουλειά.

 

braddio.jpg

A propos, η νέα του ταινία ‘‘Once upon a time in Hollywood’’, την οποία σκηνοθετεί ο Κουεντίν Ταραντίνο και συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τον Αλ Πατσίνο, κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στο τέλος Ιουλίου. Στην Ελλάδα θα την δούμε ένα μήνα μετά, μόλις γυρίσουμε από τις διακοπές του Αυγούστου.

Πάντως στις Κάννες που έγινε η επίσημη πρεμιέρα, μόλις τέλειωσε η ταινία, οι θεατές χειροκροτούσαν όρθιοι επί 6 λεπτά! Ε, μάλλον δεν πρέπει να την χάσουμε.

Voila και το τρέϊλερ της ταινίας:

">

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Τελικά γιατί απατούν οι άντρες;

Νομίζουμε πως το ξέρουμε γιατί...