“Πού θέλουμε να πάμε σε ένα ραντεβού”

Τώρα μιλάνε οι άντρες...

Νανά Χατζή

Ρωτἠσαμε, ξαναρωτήσαμε και voila τι μας απάντησαν τα αγόρια:

“Bowling, μπιλιάρδο, mini golf, go kart, darts (βελάκια): οτιδήποτε έχει πλάκα και δράση που μπορούμε να συμμετέχουμε και οι δυό, είναι το καλύτερό μου. Δεν μπορώ αυτά τα στημένα ραντεβού που κάθεται ο ένας απέναντι από τον άλλον και κοιτάζονται στα μάτια. Εγώ θέλω χαβαλέ και δράση!”

“Για μπύρες: θέλω να κάνω με την κοπέλα μου ότι μου αρέσει να κάνω με τους κολλητούς μου, δηλαδή να πίνουμε μπύρες και να γελάμε δυνατά!”

“Σινεμά: ο κινηματογράφος έχει το καλό ότι είμαστε μαζί, είμαι κοντά της και την αγκαλιάζω αν η σκηνή είναι τροματική και βγαίνω και από την δύσκολη θέση συνέχεια να βρίσκω θέματα να μιλάμε. Στο σινεμά μου φεύγει το άγχος.’’

“Σε αγώνα μπάσκετ ή βόλεϊ: δεν είναι πολύ εύκολο να βρεις κοπέλα που θέλει να πηγαίνει σε αγώνες, αλλά όταν τελικά τις πείθω περνάμε πολύ καλά. Για ποδόσφαιρο, ούτε λόγος. Καμιά δεν θέλει, οπότε σταμάτησα να το προτείνω.”

“Για ποτάκι: είναι πιο οικονομική λύση από το φαγητό και έτσι μπορώ να κεράσω!”

“Για φαγητό: αν μου αρέσει πολύ μια κοπέλα θέλω να βγούμε για φαγητό. Αν δεν είμαι και τόσο σίγουρος μπορεί να δοκιμάσω την τύχη μου με κάτι πιο ανώδυνο, όπως είναι ένα μπαράκι. Εκεί αν βαριέσαι, μπορείς να σηκωθείς να φύγεις ότι ώρα θέλεις. Άσε που  μπορεί να πετύχεις και κανένα κολλητό και να σε σώσει!”

“Σε συναυλία ή σε κάποιο κλαμπάκι: δεν μπορείς να μιλήσεις βέβαια, αλλά καλύτερα. Στα ραντεβού προτιμώ την γλώσσα του σώματος.”

 

 

 

 

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares