6 ψέματα που λες στον εαυτό σου

όταν είσαι η άλλη γυναίκα…

Νανά Χατζή

Με θέλει πιο πολύ από εκείνη: φυσικά σε θέλει πιο πολύ. Εσύ είσαι ένα φρέσκο κομμάτι στην ζωή του που δεν είναι συνδεδεμένο με ευθύνες, παιδιά, λογαριασμούς, υποχρεώσεις και δάνεια...

Θα αφήσει την οικογένειά του:  εκείνες που μπορεί να διαλύσουν μια μεγάλη σχέση ετών, ή ένα γάμο είναι οι γυναίκες, όταν νιώσουν ότι έχουν ερωτευτεί κάποιον άλλον. Οι άντρες πολύ δύσκολα διαλύουν ένα γάμο. Ειδικά αν υπάρχουν παιδιά. Προτιμούν να ροκανίζουν έτσι τον χρόνο, μέχρι ένα από τα δύο μέρη (τις δύο γυναίκες) να σκάσει… Πάντως να δώσουν λύση στο δράμα, είναι πολύ δύσκολο.

Δεν θέλει να βγαίνουμε έξω, γιατί δεν χορταίνει να μένει μόνος μαζί μου: αυτό μπορεί να είναι αλήθεια, αλλά προσέχει να μην τον δει και κανένας γνωστός…

Η γυναίκα του είναι bitch: όλοι οι παντρεμένοι είναι αγανακτισμένοι με τις συζύγους τους. Και το πρώτο  πράγμα που θα σου πουν όταν κάτσετε τα δυό σας σε ένα καναπέ ή σε ένα κρεβάτι, είναι τα παράπονά τους από τον γάμο  τους… Κι έτσι εσύ λογικό είναι να τον παρηγορήσεις και να του προσφέρεις του ανθρώπου την αγάπη και την κατανόηση που του λείπει.  Η άλλη κατηγορία αντρών που έχει προκύψει τώρα τελευταία, είναι αυτή που σου λέει μέσα στα μούτρα “δεν έχω τίποτε με την γυναίκα μου, είναι πάρα πολύ καλή μάνα, την εκτιμώ και την αγαπώ πολύ.” Εκεί σκίζεις τα πτυχία σου.

Δεν μπορώ να τον πάρω το βράδυ τηλέφωνο, αλλά δεν πειράζει: πειράζει και το ξέρεις…!

Δεν θα κάνουμε μαζί Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, αλλά δεν πειράζει: πειράζει και το ξέρεις... Η μόνη περίπτωση που δεν θα σε πείραζε και τόσο, είναι αν ήσουν κι εσύ παντρεμένη!

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares