Μήπως δεν με θέλει πια;

3 λόγοι που οι άντρες χάνουν το ενδιαφέρον τους σε μια σχέση

Νανά Χατζή

Δέχονται στενό μαρκάρισμα: άλλο να παίζεις μπάσκετ κι άλλο να “παίζει” σχέση. Η ζήλια, η ανασφάλεια, η κτητικότητα και το αίτημα να τα κάνετε όλα μαζί, από την βραδινή έξοδο, μέχρι το γυμναστήριο, έχει πλάκα και ενδιαφέρον, αν το θέλουν και οι δύο. Αν το θέλει μόνο ο ένας και ο άλλος πιέζει, το αποτέλεσμα δεν είναι πάντα το επιθυμητό. Όσο πιο χαλαρή είσαι, τόσο πιο κοντά σου θα έρχεται. Όσο πιέζεις τους άντρες, τόσο απομακρύνονται. Βέβαια το κοντέρ στις σχέσεις πρέπει να γράψει πολλά χιλιόμετρα, μέχρι να καταφέρεις, αυτό να γίνεται αυθόρμητα…

Δεν είστε στην ίδια φάση: αν εκείνος θέλει να προχωρήσει στη δουλειά του, να πάρει προαγωγή, να μετακομίσει στο Ντουμπάϊ για να το προσθέσει στο βιογραφικό του κι εσύ βλέπεις ότι τα πάτε καλά και ονειρεύεσαι νυφικά και κουδουνίστρες, αυτό ακόμη κι αν δεν το παραδεχτείτε ο ένας στον άλλο, θα φανεί γρήγορα και θα σας δημιουργήσει εντάσεις. Σιγά σιγά εκείνος θα σκέφtεται μήπως η σχέση σας αποτελεί εμπόδιο στην άνοδό του. Η μόνη λύση, είναι ελαφρώς να χαλαρώσεις και να μην του λες συνέχεια πόσο θα ήθελες να είχες μια τεράστια οικογένεια… Τον αγχώνεις χωρίς λόγο.

Ο αγαπημένος σου βγαίνει και με άλλες κοπέλες: υπάρχει κι αυτή η κατηγορία που ότι και να κάνεις, όσο καλά κι αν φέρεσαι, όσο κουκλάρα, σέξι, επιτυχημένη κι αν είσαι, εκείνος μέσα σε λίγο καιρό και ενώ είστε καλά, θα βγει και με άλλη… Αυτή την κατηγορία άντρα, καλό είναι να την καταλάβεις γρήγορα και μόλις το καταλάβεις, ν' αρχίσεις να τρέχεις προς την αντίθετη κατεύθυνση.

photos: guddi, justblockit

 

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares