Μην κάνεις αυτά τα 3 λάθη στο πρώτο ραντεβού

….για να υπάρξει και δεύτερο

Κωνσταντίνα Κύρκου

Να και οι ματιές, να και τα likes, να και τα σχόλια για το πόσο καλή είσαι και να οι ερωτήσεις σε φίλους και συναδέλφους σου για το αν υπάρχει κάποιος στη ζωή σου. Όλα δείχνουν πως το πράγμα πάει από μόνο του  προς τα εκεί και στα λέω για να μην βρεθείς προ εκπλήξεως για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Θα σου συζητήσει ραντεβού. Ω, ναι ήρθε η ώρα να ζήσετε το πρώτο σας ραντεβού. Όμως, αν σιγοψήνεσαι και εσύ και ελπίζεις και σε δεύτερο ραντεβού και ακόμα παραπέρα, πρόσεξε μην κάνεις αυτά τα τρία λάθη, που σίγουρα θα σου στοιχίσουν. Οπότε:

-Μην βιάζεσαι να του τα αποκαλύψεις όλα. Μην αρχίσεις να λες με λεπτομέρεια τα πάντα για εσένα από τα οικογενειακά σου, τους φίλους, την δουλειά μέχρι την πρώην σχέση σου. Σίγουρα ο ενθουσιασμός μιας νέας γνωριμίας θα σε συνεπάρει, όμως καλό θα ήταν να μην του φανερώσεις τα πάντα απόψε, γιατί στα επόμενα ραντεβού τι θα έχετε να λέτε; Έπειτα, το μυστήριο είναι το αλατοπίπερο στην όλη βραδιά. Άφησε και μερικά ερωτηματικά, ώστε να τον «ιντριγκάρουν» και να σε ρωτήσει μόνος του αργότερα.

 

-Σταμάτα να συμφωνείς σε όλα μαζί του. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να εξαφανίσεις την προσωπικότητα σου για να του αρέσεις! Δεν είναι ανάγκη να σου αρέσει η rock μουσική ή το μπάσκετ για να ταιριάξετε. Και απέφυγε να μπεις στην διαδικασία να πεις ότι σου αρέσει κάτι, που σιχαίνεσαι πραγματικά, για να συμφωνήσετε. Με τον τρόπο αυτό μπαίνεις στην διαδικασία να πεις ψέματα και αυτό αργά ή γρήγορα θα φανεί.

 

-Μην περάσεις το βράδυ αγχωμένη για το πως δείχνεις. Μη φοβηθείς να φας μακαρονάδα, αντί για σαλάτα, μην φοβηθείς να γελάσεις μήπως έχει κολλήσει κάτι στο δόντι σου, μην τρέχεις στο μπάνιο όλη την ώρα για να τσεκάρεις αν έφυγε το κραγιόν ή έσταξε η μάσκαρα. Φόρεσε το πιο όμορφο χαμόγελο σου και με αυτοπεποίθηση δείξε ποια είσαι στην πραγματικότητα, έξω από θεατράλε φαντασιώσεις για την τέλεια γυναίκα. Γιατί στους άντρες αρέσουν οι κανονικές γυναίκες. Εκείνες που έχουν ενδιαφέρονται, είναι γεμάτες ζωή και δεν φοβούνται να  «τσαλακωθούν» στην καθημερινότητα τους.

Αν αποφύγεις τα παραπάνω, η τύχη είναι με το μέρος σου.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares