Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Joaquin Phoenix και Rooney Mara: Από "email friends" στο πιο alternative match του Hollywood

Tο love story των δυο κορυφαίων ηθοποιών



 

Είναι ένα από τα δημοφιλή ζευγάρια, που χωρίς να τους γνωρίζουμε προσωπικά, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ταιριάζουν απόλυτα και ομολογουμένως είναι ένα από τα αγαπημένα μας. Μετά την εξαιρετική ερμηνεία του, στην ταινία Joker, γνωρίζαμε εξαρχής πως ο Joaquin Phoenix θα μας απασχολήσει έντονα, τόσο για το ταλέντο στην υποκριτική και την ακτιβιστική του δράση, αλλά πέρα από την επαγγελματική του επιτυχία… η σχέση του με τη Rooney Mara είναι μια από τις πιο χαριτωμένες και πολυσυζητημένες Χολιγουντιανές σχέσεις του 2020.

Παρά το γεγονός ότι έχουν διατηρήσει τη σχέση τους σχετικά μακριά από τα media και προτιμούν γενικότερα να κρατούν ένα ‘’low profile’’, ο ηθοποιός άρχισε να αναφέρει τη σύντροφό του στους ευχαριστήριους λόγους του, οι κοινές εμφανίσεις τους έγιναν όλο και πιο συχνές και τελικά πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι περιμένουν και το πρώτο τους παιδί.

https://www.instagram.com/p/B7BdLpGgfHu/

Eίσαι λοιπόν έτοιμη να δούμε το love story των δυο πετυχημένων ηθοποιών;

2012: Γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Her.

Ο Phoenix και η Mara γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Her του Spike Jonze στα μέσα του 2012. Η ταινία έχει να κάνει με έναν μοναχικό άντρα που ερωτεύεται ένα προηγμένο λειτουργικό σύστημα, με τη φωνή της Scarlett Johansson. Η Mara υποδύεται την πρώην σύζυγο του Phoenix.

Το 2019, ο Phoenix μίλησε για τη  Mara στο Vanity Fair: "Είναι το μοναδικό κορίτσι που έψαξα στο διαδίκτυο. Ήμασταν απλά φίλοι, email friends. Δεν το κάνω ποτέ. Δεν ψάχνω ποτέ ένα κορίτσι online". Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηθοποιός πίστευε ότι η Mara τον περιφρονούσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, όμως αργότερα έμαθε ότι της άρεσε και ήταν απλά ντροπαλή.

https://www.instagram.com/p/B8GEvzuAQty/

2016: Συναντήθηκαν ξανά για τα γυρίσματα της ταινίας Μαρία Μαγδαληνή.

https://www.instagram.com/p/B5Vk2frA_0N/

Η Mara ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μαρίας Μαγδαληνής, ενώ ο Phoenix υποδύθηκε τον Ιησού στην ταινία. Σύμφωνα με το περιοδικό W, οι Mara και Phoenix ήταν απλώς "φίλοι" πριν γυρίσουν τη βιβλική ταινία, και "άρχισαν να βγαίνουν λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων".

2017: Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ως ζευγάρι στις Κάννες.

Ενώ οι φήμες περί dating είχαν ξεκινήσει, Phoenix και Mara αποκάλυψαν τη σχέση τους στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο του 2017. Όχι μόνο κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλον, πιασμένοι χέρι χέρι, αλλά αγκαλιάστηκαν δημόσια όταν ο Phoenix κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού για την ταινία You Were Never Really Here. Επίσης, το 2017, ο Phoenix επιβεβαίωσε στους New York Times ότι ζούσαν μαζί και ότι "παρακολούθησε το 10ωρο ντοκιμαντέρ The Staircase επειδή το ήθελε η Mara".

2018: Η Mara συνόδευσε τον Phoenix σε προβολή ταινίας.

Η πρωταγωνίστρια του The Girl with the Dragon Tattoo έδειξε την υποστήριξή της στον σύντροφό της, καθώς τον συνόδεψε στην προβολή του You Were Never Really Here στις 3 Απριλίου 2018.

2019: Ο Phoenix και η Mara αρραβωνιάστηκαν.

https://www.instagram.com/p/B7MXeW3gnXQ/

Το Us Weekly αποκάλυψε ότι η Mara και ο Phoenix αρραβωνιάστηκαν, καθώς η ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα λαμπερό δαχτυλίδι. Λέγεται ότι είναι ο πρώτος αρραβώνας και για τους δύο, αν αγνοήσουμε εκείνη τη φορά που ο Phoenix είπε ψέμματα ότι επρόκειτο να αρραβωνιαστεί μόνο και μόνο για να τον χειροκροτήσουν σε talk shows. 

Note: Τον Ιούνιο του 2019, συμμετείχαν σε μια διαδήλωση για τα Δικαιώματα των Ζώων (και οι δύο είναι ένθερμοι υποστηρικτές του βιγκανισμού).

2019: Έκαναν κοινές εμφανίσεις στο press tour του Joker.

Η Mara και ο Phoenix ήταν ιδιαίτερα κομψοί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον Αύγουστο του 2019, όπου ο ηθοποιός κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας για τον Joker.

https://www.instagram.com/p/B118bjqo4UG/

Και όταν ο Phoenix τιμήθηκε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο με το Tribute Actor Award, έκανε μια παράξενη αλλά γλυκιά αναφορά στη Mara κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Σύμφωνα με το Variety, ο Phoenix είπε: "Κάτι τελευταίο - κάπου εδώ, δεν ξέρω πού, είναι ένας βρώμικος δράκος και θέλω να ξεριζώσω τα φτερά του, να στερεώσω μια κουβέρτα και να κοιμηθώ μαζί του για πάντα. Σ'αγαπώ. Σας ευχαριστώ."

2020: Η Mara και ο Phoenix έδειχναν χαριτωμένοι στις Χρυσές Σφαίρες.

Ξεκινώντας τη σεζόν των βραβείων, ο Phoenix βγήκε κερδισμένος από τις Χρυσές Σφαίρες. Στο κόκκινο χαλί, ο ηθοποιός θαύμασε τη σύντροφό του καθώς εκείνη φωτογραφιζόταν. Couple goals!

2020: To ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί και στα βραβεία Όσκαρ

Λίγο μετά τις Χρυσές Σφαίρες πραγματοποιήθηκαν τα βραβεία Όσκαρ. Το ζευγάρι έφτασε στο κόκκινο χαλί και πάλι μαζί ενώ μετά την απονομή στο διαδίκτυο κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που τους έδειχναν να τρώνε μαζί vegan burgers, κρατώντας φυσικά και το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε ο Joaquin για το ρόλο του Joker.

https://www.instagram.com/p/B_HT8sPA75y/

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς μπορεί η τοξική θετικότητα να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σου

6 «τοξικά θετικές» συμπεριφορές που καταστρέφουν τις ερωτικές σου σχέσεις χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι

ΣΧΕΣΕΙΣ

10 συμπεριφορές που απωθούν τον άλλον και χαλάνε μια σχέση

Αναγνωρίζεις κάποια από αυτές τις συμπεριφορές σε σένα ή στον σύντροφό σου;

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαρίνα Σάττι - Η απάντηση για το: «Είχατε και στο χωριό σας ρεγκετόν»

Ευχαρίστησε τις τηλεοπτικές εκπομπές που προβάλλουν τη δουλειά της

BEAUTY NEWS

Η Natalie Portman φέρνει το άρωμα της άνοιξης

Η Natalie Portman αποπνέει χαρά και αισθησιασμό καθώς κάνει το μεγάλο άλμα για αγάπη για το νέο άρωμα Miss Dior του Dior.