Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

The Perfect Guy: Σημάδια που μαρτυρούν ότι τον έχεις βρει

Τέλος η αναζήτηση, ο ένας και μοναδικός είναι ήδη δίπλα σου

 



 

Καμία σχέση δεν είναι τέλεια και καμία σχέση δεν είναι ίδια με άλλη. Υπάρχουν ωστόσο, οι ιδανικές σχέσεις, αυτές που ταιριάζουν καλύτερα στον εαυτό μας αλλά και σε αυτόν που επιλέγουμε να έχουμε δίπλα μας. Εντάσεις και διαφωνίες ασφαλώς και περιλαμβάνονται μέσα σε αυτές, όμως τα θετικά συναισθήματα συνήθως υπερτερούν. Καλά με την θεωρία, στην πράξη παρόλα αυτά αρκετές γυναίκες (και άνδρες) αναρωτιούνται πως θα καταλάβουν αν ο σύντροφος τους είναι πράγματι ο ένας και μοναδικός που θα συμπορευτούν μαζί του μέχρι τα βαθιά γεράματα. Eκτός  από τον χρόνο και τις στιγμές, υπάρχουν ορισμένα σημάδια, που αποκαλύπτουν ότι έχεις δίπλα σου τον «τέλειο τύπο» και δεν χρειάζεται να ανησυχείς περαιτέρω για αυτό. Και ποια είναι αυτά; Ορίστε μερικά χαρακτηριστικά μιας ανθηρής σχέσης που σίγουρα έχει μέλλον μπροστά της.

 

 

Μαζί του είσαι ο εαυτός σου. Μπορεί να αποτελεί γνώρισμα δικό σου, όμως αυτός που έχεις δίπλα σου, θα καταφέρει να το βγάλει στην επιφάνεια. Και πριν σκεφτείς πως «μα είναι κάτι τόσο απλό», έχε στο μυαλό σου ότι δεν είναι καθόλου αυτονόητο, αφού πολλοί άνθρωποι προκειμένου να φαίνονται «αρεστοί», συνήθως προσπαθούν να κρύψουν τις αδυναμίες τους, προβάλλοντας μια «τέλεια», όμως ψεύτικη εικόνα.

Σου αφιερώνει την προσοχή του. Μόνος του, χωρίς να χρειάζεται να παλέψεις εσύ για αυτή. Καταλαβαίνεις πως έχει κάνει χώρο στην ζωή του για εσένα, όταν σε υπολογίζει πάντα, ακόμα και αν δεν βρίσκεστε μαζί. Για παράδειγμα, σε ενημερώνει για το πρόγραμμά του, τα σχέδια του ενώ συζητάτε μαζί αυτά που τον προβληματίζουν, ώστε να βρει λύση μαζί σου.

 

 

No more fighting. Καβγάδες θα υπάρχουν πάντα είτε είναι ο τέλειος, είτε όχι. Το θέμα είναι να μπορείτε να ξεπερνάτε τις δυσκολίες, γνωρίζοντας πως όταν υπάρχουν εμπόδια θα έχεις κάποιον δίπλα σου να σε στηρίζει.

Σας ενώνει μια βαθύτερη σύνδεση. Το πάθος και η έλξη της πρώτης στιγμής είναι σίγουρα απαραίτητα σε μια σχέση. Παρόλα αυτά, όταν αισθάνεσαι πως μεταξύ σας υπάρχει κάτι βαθύτερο, καλύτερη επικοινωνία, αμοιβαία αποδοχή της προσωπικότητας σας, απολαμβάνεται στο έπακρο την κάθε σας στιγμή, τότε φρόντισε να τον κρατήσεις αυτόν τον τύπο!

 

 

Συνεχίζεις να απολαμβάνεις την ανεξαρτησία σου. Σου δίνει «χώρο» να τα βρίσκεις με τον εαυτό σου, δεν σε ενοχλεί να βγαίνει με τους φίλους του κλπ κλπ. Ο καθένας συνεχίζει να απολαμβάνει την προσωπική του ζωή, αφού γνωρίζετε  πόσο σημαντικός είναι ο προσωπικός χρόνος για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά.

Cover photo credits: @thekooples

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός