Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Όλα όσα θέλει να ακούει ο σύντροφος σου από εσένα

... και ποτέ δεν θα στο ζητήσει

 



 

Σε όλες τις γυναίκες αρέσουν οι φιλοφρονήσεις, τα τρυφερά λόγια, μια καλή συμβουλή, ένας παρηγορητικός λόγος και μην το αρνηθείς. Αν κοιτάξεις γύρω σου, από διαφημιστικά spot μέχρι τραγούδια, κυριαρχούν οι τρόποι που ενισχύουν την υποστήριξη τόσο του εσωτερικού, όσο και του εξωτερικού κόσμου της γυναίκας. Από την άλλη, έχουμε τον σύντροφο μας, ο οποίος θέλουμε να στέκεται δίπλα μας, να μας εμψυχώνει όταν το έχουμε ανάγκη, να μας πει μια καλή κουβέντα στις δύσκολες στιγμές. Σίγουρα το «ευχαριστώ» είναι το λιγότερο που μπορείς να πεις και το καταλαβαίνεις, όμως συχνά μένουμε μόνο σε αυτό, ξεχνώντας πως και οι άνδρες έχουν την ίδια ανάγκη με εμάς για λόγια υποστηρικτικά, γεμάτα αγάπη και θαυμασμό προς το πρόσωπό τους. Και ασφαλώς αισθάνονται περήφανοι για να στο ζητήσουν ευθέως. Βαθιά όμως μέσα τους το αναζητούν και ας μην το έχoυν ποτέ συζητήσει.

 

 

Θύμισέ του πόσο πιστεύεις σε αυτόν. Δεν χρειάζεται να περιμένεις την στιγμή που θα έχει ανάγκη να ακούσει ότι πιστεύεις στις ικανότητες του και ότι θα τα καταφέρει. Μπορείς να του λες πιο συχνά, πως αισθάνεσαι περήφανη για εκείνον και ότι εκτιμάς τις προσπάθειες που καταβάλει, είτε σε θέματα που αφορούν την σχέση σας, είτε σε δικές του προκλήσεις.

Και ότι τον εμπιστεύεσαι. Η ειλικρίνεια και η εμπιστοσύνη είναι βασικά συστατικά κάθε επιτυχημένης σχέσης και φυσικά χρειάζεται προσπάθεια και χρόνο και από τις δύο πλευρές. Όταν λοιπόν το «σε εμπιστεύομαι και σε ευχαριστώ που είσαι δίπλα μου» πηγάζουν αληθινά από μέσα σου, μοιράσου το ανοιχτά μαζί του χωρίς δισταγμό και φτιάξε την μέρα σας.

Μίλησε του για όσα κερδίζεις από αυτόν. Και δεν αναφέρομαι φυσικά στα δώρα που μπορεί να σου προσφέρει, αλλά στην επιρροή που έχει πάνω σου. Ένας καλός σύντροφός έχει να μοιραστεί μαζί σου πολλά θετικά στοιχεία της προσωπικότητας του, διαφοροποιώντας τον τρόπο που σκέφτεσαι κάποιες φορές, παρακινώντας σε να κάνεις πράγματα που θα ωφελήσουν τον εαυτό σου, εμψυχώνοντας σε να πιστεύεις περισσότερο στις δυνάμεις σου. 

 

 

Λατρεύει τα καλοπροαίρετα σχόλια και ας μη το ξεστομίζει. Είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή του να ακούει όμορφα λόγια για την εμφάνισή του, την δουλειά του, το χιούμορ του, τη νέα του αγορά τέλος πάντων. Όπως ακριβώς και εσύ, λατρεύει να ακούει πως νιώθεις περήφανη που είσαι μαζί του και ότι σου αρέσει ακόμα, ειδικά αν είστε μαζί πολλά χρόνια.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.