Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αυτοί είναι οι 6 λόγοι για τους οποίους οι άντρες θέλουν να κάνουν σχέση

Κορίτσια, σκέφτονται όπως εμείς!



Το κλισέ που θέλει τις γυναίκες να ψάχνουν μανιωδώς για την μεγάλη αγάπη και τους άντρες να τρέχουν να ξεφύγουν σαν ποντίκια που προσπαθούν να αποφύγουν τη φάκα, δεν ισχύει. Υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι δεδομένα σε έναν σταθερό δεσμό και τα οποία έχουν περισσότερο να κάνουν με όσα χρειαζόμαστε σαν άνθρωποι. Αυτά τα πράγματα, λοιπόν, είναι που έχουν ανάγκη και τα δύο φύλλα εξίσου.

Παρακάτω θα βρεις 6 πολύ καλούς λόγους για τους οποίους θέλει σαν τρελός να γίνεις το κορίτσι του. Γιατί σε κάποια πράγματα και οι άντρες σκέφτονται ακριβώς σαν εμάς.

1. Μυστικός κωδικός: Σταθερότητας. Και για τους άντρες η εργένικη ζωή μπορεί να είναι αγχωτική και κουραστική. Το να βρίσκονται διαρκώς σε κατάσταση εγρήγορσης για να γνωρίζουν νέα άτομα, είναι εξουθενωτικό.

2. Και τώρα διασκεδάζουμε. Όταν οι άντρες είναι single και βγαίνουν έξω έχουν την πίεση να κοιτάξουν, να διαλέξουν το θήραμά τους και να αγωνιστούν όλο το βράδυ για να το κατακτήσουν. Ενώ όταν είναι αφοσιωμένοι σε μια σχέση, κάθονται σε ένα σημείο, πίνουν το ποτό τους και παρακολουθούν τους φίλους τους να φλερτάρουν και να κοροϊδεύουν.

3. Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το πώς θα συμπεριφερθούν. Η διαδικασία των ραντεβού είναι πολύ αγχωτική γιατί νιώθουν ότι πρέπει να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό -και όλοι ξέρουμε πόση προσποίηση χρειάζεται. Σε μια σχέση, όμως, τα αγόρια λύνονται και μπορούν να κάνουν όσα χαζά αστεία θέλουν, χωρίς παρεξήγηση.

4. Σπίτι μου σπιτάκι μου. Το να γυρνάει κάποιος σε ένα γεμάτο σπίτι είναι όμορφο πράγμα. Πιθανόν να βρίσκουν και ένα ζεστό φαγητό και ακόμη έχουν κάποιον να... πάρει το ασθενοφόρο αν πέσουν από το ντους! Ναι, υπάρχει και η πρακτική πλευρά του πράγματος.

5. Συμβουλές από κάποια που δεν είναι η μαμά τους. Υπάρχουν πράγματα που οι άντρες θέλουν να ακούσουν από μια γυναίκα, όπως το πώς να συμπεριφερθούν στην γυναίκα αφεντικό τους ή για το γυναικείο σώμα και είναι τέλειο που το ακούνε από κάποια εκτός της μαμά τους!

6. Σεξ 24/7. Μπορούν να απολαύσουν το γυναικείο σώμα όποτε θέλουν. Μπορούν απλά να ξυπνήσουν μέσα στη νύχτα και να σε αγγίξουν. Η διαθεσιμότητα 24/7 είναι ένα μεγάλο συν για να πουν ναι σε μια σχέση!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 κλειδιά για να νιώθετε ικανοποιημένοι στη σχέση σας

Χρήσιμες συμβουλές για έναν ευτυχισμένο γάμο ή μια μακροχρόνια υγιή σχέση

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

Προτεινόμενα

CELEBS

Eurovision 2024: H Eλένη Φουρέιρα έβαλε... φωτιά στο stage!

«Πρέπει να εξιλεωθούν που της στέρησαν την πρώτη θέση»

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Δεν μπορείς να προβλέψεις την αγάπη ούτε να χρησιμοποιήσεις στρατηγικές στον έρωτα» Meryl Streep

Μαθήματα αγάπης και ευτυχισμένης σχέσης από τη Meryl Streep και τον 40+ ετών γάμο της

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 8 Μαΐου

Δώστε προτεραιότητα στην κάλυψη των ουσιαστικών σας αναγκών και μη φορτίζεστε συναισθηματικά