Ραντεβού στο σπίτι σου; Αυτά είναι τα 6 αντικείμενα που πρέπει να εξαφανίσεις

Όχι, δε μιλάμε για feng shui. 

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Έχεις ποτέ σκεφτεί, ότι ένας άντρας μπορεί να... ξενερώσει ακόμα κι από τη διακόσμηση του σπιτιού σου; Στην πραγματικότητα, αυτό ενδέχεται να συμβεί είτε αφορά τα έπιπλα και τα αξεσουάρ που επιλέγεις για το χώρο σου είτε την καθαριότητα ή άλλα αντικείμενα που υπάρχουν μέσα στο χώρο και του χαλάνε το κέφι, κάνοντας τον να σε απορρίψει την επόμενη φορά που θα τον καλέσεις.

Διάβασε τα έξι πιο αντιπαθητικά στοιχεία του σπιτιού σου, έτσι όπως ένας άντρας σκέφτεται, αλλά φοβάται να σου αποκαλύψει:

1. Τα άπειρα ζευγάρια από παπούτσια εντυπωσιάζουν τις φίλες σου, όχι όμως και εκείνον που τα συνδυάζει με την έννοια της σπατάλης και της λανθασμένης επένδυσης.

2. Το παιδικό κάλυμμα της λεκάνης στο wc και η συνολική παιδικού τύπου διακόσμηση σε αυτόν τον πολύ ιδιαίτερο χώρο. 

3. Τη βρωμιά και κυρίως τα σκουπίδια στην κουζίνα ή την τουαλέτα, που θυμίζουν δημόσιο wc.

4. Τη μυρωδιά του τσιγάρου μέσα στο σπίτι. Φαντάσου έναν άντρα που δεν είναι καπνιστής και απεχθάνεται το τσιγάρο. Αγόρασε ένα αρωματικό χώρου, πριν σου πει ότι νιώθει σαν να βρίσκεται σε καφενείο.

5. Ίσως το βασικότερο όλων: τα ρούχα κάποιου πρώην. Τα είχε ξεχάσει σε εσένα και είπες να τα συμμαζέψεις στη ντουλάπα και να τα τοποθετήσεις δίπλα στα δικά σου. Δεν τα κρύβεις καλύτερα στην αποθήκη; Διότι θα υποψιαστεί αμέσως ότι παίζεις σε διπλό ταμπλό και σε πληροφορώ ότι η αντρική αλληλεγγύη είναι σημαντικότερη από ότι το σεξ.

6. Τέλος, φρόντισε να μην τον τρομάξεις με τα φιλοζωικά του αισθήματα. Ναι, θα δεχτεί ένα μικρό κατοικίδιο, όχι όμως και ένα μικρό χάμστερ να τρέχει ανενόχλητο ανάμεσα στα πόδια σας.  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares