Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 tips για να μην ενδώσετε στην απιστία όσο βρίσκεστε σε μια σχέση εξ αποστάσεως

Η μοναξιά όσο βρίσκεστε σε μια σχέση εξ αποστάσεως πολλές φορές κάνει την εμφάνισή της, γι’ αυτό διαβάστε τις συμβουλές μας για να αποτρέψετε τον εαυτό σας από το λάθος της απιστίας



Αν κι εσείς αισθάνεστε μοναξιά βρισκόμενη σε μια σχέση εξ αποστάσεως και προσπαθείτε με νύχια και με δόντια να κρατηθείτε από το να απιστήσετε, τότε οι συμβουλές που ακολουθούν θα σας φανούν χρήσιμες.

Προσπαθήστε να βλέπεστε με το ταίρι σας τουλάχιστον ανά δύο εβδομάδες

Και επισκεφθείτε ο ένας τον άλλον εναλλάξ! Αυτό όχι απλά θα σας κρατήσει πιο κοντά, αλλά θα σας αποτρέψει από το να ενδώσετε εσείς ή ο σύντροφός σας σε κάποιον πειρασμό μιας που θα βρίσκεστε συχνά και θα αλλάζετε παραστάσεις.

Βγείτε ραντεβού μία φορά την εβδομάδα

Δηλαδή, όχι ακριβώς, αλλά σίγουρα ένα Google video chat, στο οποίο θα φοράτε  makeup και θα έχετε φροντίσει την εμφάνισή σας θα σας κάνει να αισθανθείτε όσο πιο κοντά γίνεται ότι βγαίνετε μαζί κάπου έξω. Επιπλέον, μπορείτε να βλέπετε τις αγαπημένες σας σειρές παρέα και να συζητάτε πάνω σε αυτές και γενικά να αποκτήσετε κοινές δραστηριότητες έστω και από μακριά.

Βρεθείτε κάπου στη μέση

Αν σας χωρίζει πολύ μεγάλη απόσταση, γιατί δεν κανονίζετε να βρίσκεστε κάπου στη μέση; Αυτό θα διευκολύνει και τους δύο και θα κάνει τις συναντήσεις σας πιο συχνές, δίνοντάς τους μάλιστα την αίσθηση ενός ταξιδιού αναψυχής σε μέρη που δεν γνωρίζατε.

Αποφύγετε τις άβολες στιγμές

Οκ, μια κοπέλα απάντησε το κινητό του και τώρα θέλετε οπωσδήποτε να βγείτε με τις φίλες σας και να φλερτάρετε ό,τι κινείται. Σκεφτείτε όμως λογικά και μην πάει το μυαλό σας εξ αρχής στο κακό. Μιλήστε με τον σύντροφό σας και αποφύγετε άβολες στιγμές, όπως το να μάθετε από τηλεφώνου ότι η κοπέλα αυτή είναι η αδερφή του!

Βρείτε τη δική σας wing woman

Το να έχετε μια κοντινή φίλη η οποία δεν θα σας αφήνει να κάνετε πράγματα τα οποία ενδεχομένως μετανιώσετε μετά είναι ιδιαίτερα χρήσιμο. Γι’ αυτό μιλήστε στην κολλητή σας, αναφέρετε ότι κάποιες φορές περνά από το μυαλό σας η απιστία και εκείνη θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της ώστε να σας αποτρέψει σε στιγμές αδυναμίας.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department