Όλα τα σημάδια ότι δεν του αρέσεις, που ίσως αγνοείς

Καμιά φορά η θέλησή μας να συνδεθούμε με ένα άτομο ερωτικά, μας εμποδίζει να δούμε ότι εκείνο στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται

Ναταλία Πετρίτη

Όταν μας αρέσει ένας άνθρωπος ερωτικά, κάνουμε τα πάντα για να τον κερδίσουμε. Υπάρχουν όμως κάποιες φορές που η θέλησή μας να συνδεθούμε είναι τόσο έντονη, που τυφλωνόμαστε και δεν αντιλαμβανόμαστε ότι ο άνθρωπος αυτός στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για εμάς. Διάβασε εδώ όλες τις ενδείξεις της συμπεριφοράς του που θα πρέπει να σε κάνουν να καταλάβεις ότι δεν σε βλέπει ερωτικά, για να προχωρήσεις σε κάτι διαφορετικό.

Δεν τον ενδιαφέρει να περάσει χρόνο μαζί σου πάνω από 1-2 φορές την εβδομάδα

Προφανώς, κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να είναι με τον άλλον 24/7. Όταν όμως εκείνος δεν ενδιαφέρεται ούτε να περάσετε 1-2 φορές την εβδομάδα χρόνο μαζί, τότε αυτή είναι ίσως μια σημαντική ένδειξη ότι δεν σε βλέπει ερωτικά. Εξαιρούνται φυσικά οι περιπτώσεις όπου το άτομο αυτό μπορεί να βρίσκεται όντως σε μια ιδιαίτερα πολυάσχολη συνθήκη της ζωής του.

Ακυρώνει τα πλάνα σας συνεχώς

ΟΚ, καμιά φορά συμβαίνει. Αλλά όταν η ακύρωση των κοινών σας πλάνων είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, σημαίνει ότι μάλλον σε βλέπει σαν φίλη και μάλιστα όχι και τόσο κολλητή.

Τον διεκδικείς μόνο εσύ

Δεν είναι φυσικά δουλειά των ανδρών να «κυνηγήσουν» μια γυναίκα, όταν όμως είσαι η μόνη που διεκδικείς πραγματικά το κάτι παραπάνω, τότε είναι προφανές ότι την έχεις πατήσει με έναν άνθρωπο που δεν σε βλέπει ερωτικά.

Αποφεύγει να σε συστήσει σε φίλους του

Συνήθως όταν έχουμε γνωρίσει ένα άτομο το οποίο μας ενδιαφέρει, επιδιώκουμε να το συστήσουμε σε φίλες και φίλους μας για να μας πουν τη γνώμη τους ή για να το εντάξουμε πραγματικά στη ζωή μας. Αν το άτομο που σε ενδιαφέρει αποφεύγει μια τέτοιου είδους συνάντηση, μάλλον δεν τον ενδιαφέρεις και τόσο πολύ.

Δεν γνωρίζει πράγματα για εσένα και δεν τον ενδιαφέρει να μάθει

Όταν αρέσεις σε κάποιον, θα κάνει τα πάντα για να σε «μάθει». Αν όχι, τότε λυπούμαστε.

Δεν τον ενδιαφέρει αν βγαίνεις με άλλον κόσμο

Αν σε ήθελε πραγματικά, θα τον πείραζε το γεγονός ότι συνεχίζεις να βγαίνεις ραντεβού και θα σε διεκδικούσε. Είναι προφανές.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares