Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί δεν απαντά; 5 λόγοι για τους οποίους δεν απαντά στα μηνύματά σου

Πριν πιστέψεις ότι σου έχει κάνει ghosting, δες μήπως υπάρχει ένας καλός λόγος για τον οποίο δεν έχεις νέα του.



Έχεις στείλει 8 διαδοχικά μηνύματα χωρίς να λάβεις απάντηση και δεν ξέρεις πως βρέθηκες σε αυτήν την κατάσταση; Συμβαίνει! Για να δεις όμως τι μπορεί να έχει συμβεί ακριβώς και δεν απαντά στα μηνύματά σου, διάβασε 5 πιθανούς λόγους για τους οποίους αυτό μπορεί να γίνεται. Προτού πιστέψεις ότι τον έχεις χάσει δια παντός.

Χρειάζεται χώρο

Ένας από τους πιο πιθανούς λόγους για τους οποίους μπορεί να μην απαντά στα μηνύματά σου είναι το ότι χρειάζεται περισσότερο χώρο. Πολλές φορές όταν ενθουσιαζόμαστε με έναν άνθρωπο, υπάρχει ο κίνδυνος να το παρακάνουμε και να μην δίνουμε πολλά περιθώρια στον άλλον. Η πίεση αυτή δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστη για κανέναν και αν έχεις πολύ καιρό να ακούσεις νέα του, ίσως πρέπει να σκεφτείς ότι διεκδικεί λίγο παραπάνω χώρο και χρόνο για τον εαυτό του και ότι με αυτόν τον τρόπο θέλει να θέσει όρια στη σχέση σας τα οποία ο ίδιος έχει ανάγκη. Και καλά κάνει.  

Δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ πια

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς αν εκείνος σου αρέσει πολύ, αλλά είναι πολύ πιθανό να μην σου στέλνει πια, επειδή απλούστατα δεν ενδιαφέρεται πλέον και τόσο για το μεταξύ σας. Διαχειρίσου το και προχώρα παρακάτω!

Πρέπει να επανακαθορίσετε τη σχέση σας

Ίσως αυτό που εσύ είχες στο μυαλό σου για το μεταξύ σας να μην ήταν το ίδιο και για εκείνον. Μπορείς σίγουρα να σταματήσεις να διεκδικείς την επικοινωνία σας όταν εκείνος είναι απόμακρος, αλλά είσαι σίγουρη πως εκείνος είχε καταλάβει ότι αυτή για εσένα γινόταν σε ερωτικό επίπεδο. Αν όχι, τότε ίσως πρέπει να διεκδικήσεις το να γίνουν οι προθέσεις σου κατανοητές και αν και τότε δεν υπάρχει ενδιαφέρον, προχωράμε σε κάτι νέο.

Μπορεί απλούστατα να είναι με φίλους και συγγενείς

Το ότι έστειλες δύο απανωτές ατάκες και έχει να σου απαντήσει τρεις ώρες, μπορεί απλούστατα να σημαίνει ότι είναι απασχολημένος στο να βλέπει τους φίλους και τους συγγενείς του, μια ταινία ή να είναι για ψώνια. Γενικά ο κόσμος έχει και ζωή πέρα από το texting και καλό είναι να μην τον ξεχνάς.

Μπορεί να βγαίνει με μια άλλη γυναίκα

ΟΚ, αυτό είναι χάλια όταν συμβαίνει, αλλά είναι πολύ πιθανό. Και αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι ήδη σε μια σχέση με μια άλλη γυναίκα ή ξεκινά τώρα κάτι μαζί της και ταυτόχρονα φλερτάρατε σαν να μην υπάρχει αύριο, τότε σκέψου πως ίσως είναι και καλύτερα το ότι σταμάτησε η επικοινωνία σας.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

Προτεινόμενα

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Πώς να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα σωστά, σύμφωνα με τους ειδικούς

Όλα τα χρήσιμα tips για να το κάνετε σωστά.

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party