9 λόγοι για τους οποίους είσαι ακόμη single

Παρά το γεγονός ότι είσαι χωρίς αμφιβολία άξια ώστε να βρίσκεσαι σε μια όμορφη σχέση

Ναταλία Πετρίτη

Θεωρείσαι αναμφίβολα κελεπούρι. Είσαι έξυπνη, όμορφη και εκπέμπεις καλοσύνη. Τότε τι πάει λάθος; Σίγουρα τίποτα. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν έτυχε μέχρι στιγμής μα βρεθείς σε μια σχέση. Spoiler alert: μπορεί στην πραγματικότητα να μην το επιθυμείς εσύ η ίδια!

Δεν πιστεύεις στις δεσμεύσεις

Ακόμη κι αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει πλήρως, ένας από τους λόγους για τους οποίους μπορεί να είσαι single δεν είναι άλλος από το ότι δεν πολυπιστεύεις στις δεσμεύσεις. Προτιμάς να είσαι single και απολαμβάνεις τη ζωή σου ως έχει. Και καλά κάνεις.

Περιμένεις να γνωρίσεις κάποιον που να είναι πραγματικά άξιος της προσοχής σου

Είσαι φανταστική και περιμένεις να γνωρίσεις έναν εξίσου φανταστικό άνθρωπο. Και η αναμονή κατά πάσα πιθανότητα αξίζει.

Δεν χρειάζεσαι κάποιον για να δόσεις νόημα στην ύπαρξή σου

Το να είμαστε σε μια σχέση είναι κάτι που προκύπτει και εξελίσσεται σε κάτι όμορφο όταν δεν γίνεται για να ικανοποιήσουμε τις επιταγές της κοινωνίας, που δεν έχουν πάρει ακόμη το μήνυμα ότι μια γυναίκα είναι άξια είτε είναι σε σχέση είτε όχι. Εσύ το γνωρίζεις πολύ καλά αυτό, γι’ αυτό και δεν συμβιβάζεσαι σε σχέσεις που δεν σου χρειάζονται.

Έχεις επικεντρωθεί σε καριέρα και σπουδές

Μπορεί να ακούγεται σαν cliché, όμως πολλές φορές η δουλειά και οι σπουδές μας εμποδίζουν από το να γνωρίζουμε κόσμο που θα μπορούσαμε ενδεχομένως να συνδεθούμε ερωτικά. Θυμήσου όμως ότι αυτή η φάση είναι πάντα παροδική και προσπάθησε να επιδιώξεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο για ψυχαγωγία και γνωριμίες.

Γνωρίζεις ανθρώπους που δεν είναι συναισθηματικά διαθέσιμοι

Συμβαίνει δυστυχώς όλο και πιο συχνά και δεν είναι καθόλου ευχάριστο όταν εσύ θέλεις να προχωρήσει η σχέση σας. Θυμήσου όμως ότι δεν είναι πάντα έτσι και προχώρα παρακάτω.

Η αυτοπεποίθησή σου τρομάζει τον κόσμο

Είναι αλήθεια! Καμιά φορά μια γυναίκα δυναμική και επιτυχημένη μπορεί να τρομάζει τους υποψήφιους συντρόφους της και αυτοί να οπισθοχωρούν. Σε κάθε περίπτωση, εσύ δεν χρειάζεται να αλλάξεις κάτι στον υπέροχο χαρακτήρα σου, μόνο να περιμένεις να γνωρίσεις έναν εξίσου δυναμικό άνθρωπο στα μέτρα σου.

Χρειάζεσαι χρόνο για τον εαυτό σου

Προτού μοιραστείς το οτιδήποτε, χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου για να τον μάθεις και να τον αγαπήσεις φροντίζοντάς τον. Και αυτό ακριβώς κάνεις αυτή τη στιγμή. Και είναι μια σωστή επιλογή αν θες τη γνώμη μας.

Είσαι ερωτευμένη με τη single ζωή

Η ζωή σου είναι ήδη τέλεια, γεμάτη φίλους, ταξίδια, συγκινήσεις και νέες εμπειρίες. Και δεν θα ήθελες να δεσμευτείς από τίποτα και να το χαλάσεις αυτό.

Δεν είσαι έτοιμη

Και δεν χρειάζεται να σε πιέσει κανείς να κάνεις κάτι που δεν επιθυμείς.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares