Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μήπως σε φοβούνται οι άνδρες; Όλα τα σημάδια ότι η δυναμική σου παρουσία τους προκαλεί άγχος

Μπορεί για την μέτρια κατάσταση στα ερωτικά σου να μην φταις πραγματικά εσύ, αλλά ο δυναμικός σου χαρακτήρας!



Οι παραδοσιακοί έμφυλοι ρόλοι της κοινωνίας δημιουργούν την καθ’ όλα προβληματική αντίληψη ότι οι άνδρες είναι αυτοί που πρέπει να «κυνηγήσουν» μια γυναίκα και να είναι μόνο αυτοί δυναμικοί μέσα σε μια σχέση ή και γενικότερα στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Αν λοιπόν τώρα τελευταία η ερωτική σου ζωή δεν πάει και πολύ καλά, σκέψου: μήπως φταίει ότι απλώς είσαι μια δυναμική, σύγχρονη γυναίκα που συναντά σκουριασμένα μυαλά ανδρών που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι; Διάβασε όλα τα σημάδια και εξέτασε το ενδεχόμενο να αλλάξεις κύκλους ώστε οι άνδρες που συναντάς να μην τρομοκρατούνται από το απλούστατο γεγονός ότι είσαι ο εαυτός σου.

Σε κοιτούν διαρκώς αλλά δεν κάνουν ποτέ κίνηση

Έχεις παρατηρήσει ότι όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο διασκέδασης, οι άνδρες σε κοιτούν και δεν χάνουν ευκαιρία να σε χαζέψουν όλο το βράδυ. Κανείς από αυτούς όμως δεν κάνει κίνηση για να σε γνωρίσει και να μιλήσετε. Ίσως λοιπόν κομπλάρουν βλέποντάς σε ακομπλεξάριστη και όλο ζωντάνια με τις φίλες και τους φίλους σου.

Δεν σου ζητούν εύκολα να βγείτε

Ακόμη όμως και όταν γνωρίζεστε με συγκεκριμένους άνδρες, σπάνια θα σου ζητήσει κάποιος από αυτούς να βγείτε για ένα ραντεβού, ακόμη κι αν πιάνεις στον αέρα ερωτικά vibes. Κι αυτό γιατί ζυγίζουν καλά μέσα τους το αν είναι διατεθειμένοι να «μπλέξουν» με μια δυναμική γυναίκα σαν κι εσένα.

Είναι νευρικοί απέναντί σου

Αν «τρομάζεις» έναν τύπο είναι πιθανό το ίδιο άτομο να συμπεριφέρεται περίεργα και να είναι διαρκώς αγχωμένο απέναντί σου. Είναι επίσης πιθανό να αποφεύγει το να βρεθείτε μόνου στο χώρο.

Καυχιούνται μπροστά σου

Μπορεί εσένα να σου φαίνεται απλή αλαζονεία, όμως όταν ένας άντρας καυχιέται συνεχώς μπροστά σου, τότε ίσως αυτό συμβαίνει από την προσωπική του ανασφάλεια να φανεί πιο σημαντικός ή ίσος με εσένα. Κι αυτό γιατί εσύ πνέεις αέρα άνεσης και επιτυχίας.

Σε μειώνουν ή είναι ανταγωνιστικοί

Αυτό το στάδιο δεν είναι άλλο από τη μετεξέλιξη του προηγούμενου, απλά αυτή τη φορά με έντονη δόση κακίας και μισογυνισμού. Καλώς σε φοβούνται οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, γιατί είσαι πράγματι ανώτερή τους με κάθε τρόπο.

Σε κατηγορούν ως «δύσκολη»

Αν ένας άντρας σε κατηγορήσει ως «δύσκολη» αυτό μπορεί και να ισχύει. Γιατί αξίζεις το καλύτερο και δεν θα ικανοποιηθείς αν δεν το αποκτήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του