Μήπως σε φοβούνται οι άνδρες; Όλα τα σημάδια ότι η δυναμική σου παρουσία τους προκαλεί άγχος

Μπορεί για την μέτρια κατάσταση στα ερωτικά σου να μην φταις πραγματικά εσύ, αλλά ο δυναμικός σου χαρακτήρας!

Ναταλία Πετρίτη

Οι παραδοσιακοί έμφυλοι ρόλοι της κοινωνίας δημιουργούν την καθ’ όλα προβληματική αντίληψη ότι οι άνδρες είναι αυτοί που πρέπει να «κυνηγήσουν» μια γυναίκα και να είναι μόνο αυτοί δυναμικοί μέσα σε μια σχέση ή και γενικότερα στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή. Αν λοιπόν τώρα τελευταία η ερωτική σου ζωή δεν πάει και πολύ καλά, σκέψου: μήπως φταίει ότι απλώς είσαι μια δυναμική, σύγχρονη γυναίκα που συναντά σκουριασμένα μυαλά ανδρών που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι; Διάβασε όλα τα σημάδια και εξέτασε το ενδεχόμενο να αλλάξεις κύκλους ώστε οι άνδρες που συναντάς να μην τρομοκρατούνται από το απλούστατο γεγονός ότι είσαι ο εαυτός σου.

Σε κοιτούν διαρκώς αλλά δεν κάνουν ποτέ κίνηση

Έχεις παρατηρήσει ότι όταν βρίσκεσαι σε έναν χώρο διασκέδασης, οι άνδρες σε κοιτούν και δεν χάνουν ευκαιρία να σε χαζέψουν όλο το βράδυ. Κανείς από αυτούς όμως δεν κάνει κίνηση για να σε γνωρίσει και να μιλήσετε. Ίσως λοιπόν κομπλάρουν βλέποντάς σε ακομπλεξάριστη και όλο ζωντάνια με τις φίλες και τους φίλους σου.

Δεν σου ζητούν εύκολα να βγείτε

Ακόμη όμως και όταν γνωρίζεστε με συγκεκριμένους άνδρες, σπάνια θα σου ζητήσει κάποιος από αυτούς να βγείτε για ένα ραντεβού, ακόμη κι αν πιάνεις στον αέρα ερωτικά vibes. Κι αυτό γιατί ζυγίζουν καλά μέσα τους το αν είναι διατεθειμένοι να «μπλέξουν» με μια δυναμική γυναίκα σαν κι εσένα.

Είναι νευρικοί απέναντί σου

Αν «τρομάζεις» έναν τύπο είναι πιθανό το ίδιο άτομο να συμπεριφέρεται περίεργα και να είναι διαρκώς αγχωμένο απέναντί σου. Είναι επίσης πιθανό να αποφεύγει το να βρεθείτε μόνου στο χώρο.

Καυχιούνται μπροστά σου

Μπορεί εσένα να σου φαίνεται απλή αλαζονεία, όμως όταν ένας άντρας καυχιέται συνεχώς μπροστά σου, τότε ίσως αυτό συμβαίνει από την προσωπική του ανασφάλεια να φανεί πιο σημαντικός ή ίσος με εσένα. Κι αυτό γιατί εσύ πνέεις αέρα άνεσης και επιτυχίας.

Σε μειώνουν ή είναι ανταγωνιστικοί

Αυτό το στάδιο δεν είναι άλλο από τη μετεξέλιξη του προηγούμενου, απλά αυτή τη φορά με έντονη δόση κακίας και μισογυνισμού. Καλώς σε φοβούνται οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, γιατί είσαι πράγματι ανώτερή τους με κάθε τρόπο.

Σε κατηγορούν ως «δύσκολη»

Αν ένας άντρας σε κατηγορήσει ως «δύσκολη» αυτό μπορεί και να ισχύει. Γιατί αξίζεις το καλύτερο και δεν θα ικανοποιηθείς αν δεν το αποκτήσεις.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares