Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πως να βρεις την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην ανεξαρτησία σου και τη σύνδεσή σου με το σύντροφό σου

Το ότι βρίσκεσαι σε μια σχέση δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε συνεχώς μαζί και να απολαμβάνετε πράγματα αποκλειστικά ως ζευγάρι



Όταν είσαι ερωτευμένη και σε μια όμορφη σχέση, είναι πολύ εύκολο να πετάξεις την ανεξαρτησία σου από το παράθυρο, επιλέγοντας να είσαι διαρκώς προσκολλημένη στον σύντροφό σου. Ξέρεις όμως ότι αυτό είναι ένα τεράστιο λάθος και ότι το γεγονός ότι βρίσκεσαι σε μια σχέση δεν σημαίνει πως πρέπει να είστε συνεχώς μαζί και να απολαμβάνετε πράγματα αποκλειστικά ως ζευγάρι. Συνέχισε να διαβάζεις λοιπόν για να δεις πως θα βρεις την απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην ανεξαρτησία σου και τη σύνδεσή σου με το σύντροφό σου.

Pixel

Καλλιέργησε παράλληλα τη σχέση σου με τους φίλους και την οικογένειά σου

Δεν θέλει μόνο η ερωτική σου σχέση επένδυση χρόνου και καλλιέργεια ώστε να δεθείτε. Το ίδιο χρειάζονται και οι σχέσεις σου με τους φίλους και την οικογένειά σου. Γι’ αυτό βρες την ισορροπία ανάμεσα σε αυτά, πέρνα χρόνο με τα άτομα που αγαπάς και μην επενδύεις δυσανάλογα περισσότερο στον σύντροφό σου.

Δώσε βάση στο self-care

Για να είσαι ταυτόχρονα ανεξάρτητη αλλά και να έχεις μια ουσιαστική σύνδεση με το ταίρι σου, οφείλεις να φροντίζεις πρώτα και κύρια τον εαυτό σου. Ξεκουράσου όσο χρειάζεσαι, κάνε πράγματα που σε γεμίζουν και σε ευχαριστούν και φρόντισε τον εαυτό σου με γυμναστική, χαλάρωση με ένα όμορφο βιβλίο και μοναχικές βόλτες όποτε εσύ το έχεις ανάγκη.

Pixel

Βρες χόμπυ και ασχολίες που είναι μονάχα δικά σου

Είναι πολύ σημαντικό κάποια πράγματα να τα έχουμε μόνο για τον εαυτό μας. Βρες ασχολίες που θα είναι ολόδικές σου, όπως τα μαθήματα κεραμικής, ένα άθλημα, ή μια ξένη γλώσσα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα σου μένει χρόνος ώστε να περάσεις με τον σύντροφό σου κάνοντας άλλα όμορφα πράγματα.

Δώστε χώρο ο ένας στον άλλο

Είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθεί η ισορροπία μεταξύ σας, όταν δίνετε ο ένας στον άλλο χώρο. Αυτός θα είναι όσος εσείς θα αποφασίσετε από κοινού, δεν υπάρχει μαγική αναλογία. Εκτιμήστε ότι είστε ένα δυνατό σύνολο, χωρίς ωστόσο να ξεχνάτε ότι είστε και μονάδες με μεμονωμένες και διαφορετικές ανάγκες.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να (ξανα)κερδίσεις την εμπιστοσύνη του…

Και κυρίως πώς να μην την (ξανα)χάσεις!

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 17 Μαΐου

Δράστε με γνώμονα τη λογική και έπειτα με το συναίσθημα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Theodore παρουσιάζει το νέο single και music video του με τίτλο “The Big Rip”

Σε σκηνοθεσία Κωστή Θεοδοσόπουλου και με τις Μαρία Αλιφέρη και Δήμητρα Βλαγκοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Queer Movie Nights 2024: Φεστιβάλ LGBTQΙ+ ταινιών από το περιοδικό ANTIVIRUS

Οι queer κινηματογραφικές βραδιές επιστρέφουν για 3η χρονιά στον κινηματογράφο Τριανόν και το Ινστιτούτο Γκαίτε, 16 έως 20 Μαΐου. Γράφει ο Χρίστος Δημητρίου