Μήπως είσαι εγωίστρια στην ερωτική σου σχέση;

Όλες οι ενδείξεις ότι η συμπεριφορά σου απέναντί στον σύντροφό σου δεν είναι και η καλύτερη

Ναταλία Πετρίτη

Η εγωιστική συμπεριφορά όταν προέρχεται από τη δική μας πλευρά είναι μερικές φορές δύσκολο να ληφθεί υπόψη έτσι ώστε να την αλλάξουμε. Γι’ αυτό διάβασε εδώ τις βασικές ενδείξεις ότι δεν συμπεριφέρεσαι σωστά στον σύντροφό σου και προσπάθησε να επανεκτιμήσεις το πως συμπεριφέρεσαι.

Θέλεις όλα να γίνονται με τον τρόπο σου

Οτιδήποτε και να κάνετε ως ζευγάρι, θέλεις πάντα να γίνεται με τον δικό σου τρόπο. Γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα. Και έχεις πάντα δίκιο. Ή μήπως όχι;

Δεν απολογείσαι ποτέ

Κάνεις λάθη, συχνά ή σπάνια, για τα οποία όμως ποτέ δεν παίρνεις την ευθύνη, ούτε και απολογείσαι. Και αν αυτό συνεχιστεί για πολύ, εσύ θα ευθύνεσαι για το τέλος της σχέσης σας.

Θέλεις να αλλάξεις τον σύντροφό σου

Από τις συνήθειες μέχρι τα θέλω του, έχεις βάλει στόχο να αλλάξεις τον σύντροφό σου ώστε να συμπληρώνει συγκεκριμένα κουτάκια στο μυαλό σου. Πέρα από την εγωιστική στου συμπεριφορά, χάνεται και όλο το νόημα του έρωτα.

Οι δικές σου ασχολίες είναι πιο σημαντικές από τις δικές του

Η καριέρα, οι συνήθειες, τα χόμπυ, οι φίλοι και η οικογένειά σου είναι πιο σημαντικές γι’ αυτό και πάντα μπαίνουν ψηλότερα ως προτεραιότητες στη σχέση σας σε σχέση με τα δικά του. Γι’ αυτό και η σχέση αυτή θα καταρρεύσει πριν το καταλάβεις.

Τον κάνεις να έχει τύψεις

Ακόμη κι αν σε έχει στήσει μόλις ένα 5λεπτο επειδή τράκαρε ο μπροστινός του, εσύ θα βάλεις τις φωνές και θα τον κάνεις να αισθάνεται τύψεις για ολόκληρη την εβδομάδα. Σκέψου να σου έκανε κι εκείνος κάτι αντίστοιχο!

Δεν τον αφήνεις να μιλήσει

Εκτιμάς καθόλου τις απόψεις του; Τότε γιατί δεν τον αφήνεις ποτέ να ολοκληρώσει μια πρόταση και πάντα παρεμβάλλεται η δική σου φωνή;

Τον θέλεις διαρκώς δίπλα του

Στο μυαλό σου ο σύντροφός σου δεν έχει ανάγκη από χρόνο με τον εαυτό του ή για τους φίλους και την οικογένειά του. Οφείλει να είναι πάντα μαζί σου. Εκτός κι αν εσύ επιλέξεις να περάσεις χρόνο μόνη σου, γιατί εσύ για κάποιο λόγο το δικαιούσαι. Ξέρεις όμως ότι η συμπεριφορά σου αυτή είναι απαράδεκτη.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares