Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μήπως είσαι εγωίστρια στην ερωτική σου σχέση;

Όλες οι ενδείξεις ότι η συμπεριφορά σου απέναντί στον σύντροφό σου δεν είναι και η καλύτερη



Η εγωιστική συμπεριφορά όταν προέρχεται από τη δική μας πλευρά είναι μερικές φορές δύσκολο να ληφθεί υπόψη έτσι ώστε να την αλλάξουμε. Γι’ αυτό διάβασε εδώ τις βασικές ενδείξεις ότι δεν συμπεριφέρεσαι σωστά στον σύντροφό σου και προσπάθησε να επανεκτιμήσεις το πως συμπεριφέρεσαι.

Θέλεις όλα να γίνονται με τον τρόπο σου

Οτιδήποτε και να κάνετε ως ζευγάρι, θέλεις πάντα να γίνεται με τον δικό σου τρόπο. Γιατί εσύ ξέρεις καλύτερα. Και έχεις πάντα δίκιο. Ή μήπως όχι;

Δεν απολογείσαι ποτέ

Κάνεις λάθη, συχνά ή σπάνια, για τα οποία όμως ποτέ δεν παίρνεις την ευθύνη, ούτε και απολογείσαι. Και αν αυτό συνεχιστεί για πολύ, εσύ θα ευθύνεσαι για το τέλος της σχέσης σας.

Θέλεις να αλλάξεις τον σύντροφό σου

Από τις συνήθειες μέχρι τα θέλω του, έχεις βάλει στόχο να αλλάξεις τον σύντροφό σου ώστε να συμπληρώνει συγκεκριμένα κουτάκια στο μυαλό σου. Πέρα από την εγωιστική στου συμπεριφορά, χάνεται και όλο το νόημα του έρωτα.

Οι δικές σου ασχολίες είναι πιο σημαντικές από τις δικές του

Η καριέρα, οι συνήθειες, τα χόμπυ, οι φίλοι και η οικογένειά σου είναι πιο σημαντικές γι’ αυτό και πάντα μπαίνουν ψηλότερα ως προτεραιότητες στη σχέση σας σε σχέση με τα δικά του. Γι’ αυτό και η σχέση αυτή θα καταρρεύσει πριν το καταλάβεις.

Τον κάνεις να έχει τύψεις

Ακόμη κι αν σε έχει στήσει μόλις ένα 5λεπτο επειδή τράκαρε ο μπροστινός του, εσύ θα βάλεις τις φωνές και θα τον κάνεις να αισθάνεται τύψεις για ολόκληρη την εβδομάδα. Σκέψου να σου έκανε κι εκείνος κάτι αντίστοιχο!

Δεν τον αφήνεις να μιλήσει

Εκτιμάς καθόλου τις απόψεις του; Τότε γιατί δεν τον αφήνεις ποτέ να ολοκληρώσει μια πρόταση και πάντα παρεμβάλλεται η δική σου φωνή;

Τον θέλεις διαρκώς δίπλα του

Στο μυαλό σου ο σύντροφός σου δεν έχει ανάγκη από χρόνο με τον εαυτό του ή για τους φίλους και την οικογένειά του. Οφείλει να είναι πάντα μαζί σου. Εκτός κι αν εσύ επιλέξεις να περάσεις χρόνο μόνη σου, γιατί εσύ για κάποιο λόγο το δικαιούσαι. Ξέρεις όμως ότι η συμπεριφορά σου αυτή είναι απαράδεκτη.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department