Είμαι προτεραιότητα ή απλά μια επιλογή στη ζωή του;

Όλες οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να δεις τι πραγματικά ισχύει.

Ναταλία Πετρίτη

Είστε μαζί καιρό, δεν φαίνεται να έχετε ιδιαίτερα προβλήματα, κι όμως στο μυαλό σου επιμένει ένα ερώτημα γύρω από τη σχέση σας: είσαι πραγματική προτεραιότητα στη ζωή του ή απλά μια επιλογή που τον καλύπτει; Διάβασε εδώ όλες τις ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να δεις τι πραγματικά ισχύει.

Προσπαθείς διαρκώς να τραβήξεις την προσοχή του;

Αν το να έχεις την προσοχή του και το να σου δείχνει στοιχειώδη στοργή συμβαίνει μόνο αφού καταβάλεις τεράστια προσπάθεια και όχι πηγαία, τότε ίσως τα πράγματα να μην είναι και πολύ καλά.

Λαμβάνει υπόψη του εσένα στις αποφάσεις που παίρνει;

Αν είσαι πραγματική προτεραιότητα στη ζωή του και σημαντικός άνθρωπος για αυτή, τότε οι αποφάσεις του πάντα θα ενέχουν και εσένα ως παράγοντα. Από τις καλοκαιρινές διακοπές, μέχρι το ενδεχόμενο μετακόμισης στο εξωτερικό για δουλειά.

Σου υπόσχεται πράγματα τα οποία δεν φέρνει εις πέρας τελικά;

Αν διαρκώς υπόσχεται πράγματα τα οποία τελικά δεν υλοποιεί και φέρνεις εις πέρας, τότε ενδέχεται να μην είσαι τελικά και από τις βασικές του προτεραιότητες. Ιδιαίτερα αν αυτό είναι κάτι που δεν συμβαίνει με άλλα άτομα στη ζωή του όπως οι φίλοι του και οι συγγενείς του.

Σε κρατά «κρυμμένη» από τους άλλους ανθρώπους στη ζωή του;

Όσο κλειστός άνθρωπος κι αν είναι, αν σε κρατά μόνο για τον εαυτό του, με εσένα να είσαι «κρυμμένη» ουσιαστικά από όλους του άλλους ανθρώπους στη ζωή του, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είσαι μια επιλογή που καλύπτει μεν τις ανάγκες του, σίγουρα δεν αποτελεί όμως και προτεραιότητα.

Είναι η σχέση σας δομημένη γύρω από το σεξ;

Αν όλα τα στοιχεία της σχέσης σας ξεκινούν και τελειώνουν στο σεξ, τότε η σχέση σίγουρα είναι κι αυτή δομημένη με στόχο να καλύπτει τη συγκεκριμένη ανάγκη. Και  τίποτε περισσότερο από αυτήν.

Σε προσκαλεί σε οικογενειακά events ή να περάσεις χρόνο με τους φίλους του;

Αν δεν βρίσκεσαι ποτέ προσκεκλημένη σε οικογενειακά events ή για να περάσεις χρόνο με τους φίλους του μαζί του, τότε μάλλον δεν σε θεωρεί και τόσο σημαντική παρουσία στη ζωή του, για την οποία θα αφιέρωνε χρόνο ώστε να τη γνωρίσει στους δικούς του ανθρώπους.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares