Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Σου αρέσει πραγματικά ή μήπως αποζητάς απλά λίγη προσοχή;

Ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να καταλάβεις αν πράγματι σου αρέσει ή απλώς περνάς μια φάση που έχεις ανάγκη από λίγη προσοχή.



Το dating την ψηφιακή εποχή είναι γνωστό πως έχει γίνει πολύ δύσκολο. Γι’ αυτό και όταν γνωρίζεις κάποιον με τον οποίο τα πάτε καλά, σου φαίνεται αυτονόητο ότι πρέπει να συνεχίσεις να βρίσκεσαι μαζί του και να περνάτε χρόνο μαζί. Σου αρέσει όμως πραγματικά; Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποιες ερωτήσεις πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου για να καταλάβεις αν πράγματι σου αρέσει ή απλώς περνάς μια φάση που έχεις ανάγκη από λίγη προσοχή.

Έχετε πολλά κοινά μεταξύ σας;

Συνήθως, όταν ένας άνθρωπος μας αρέσει ερωτικά, αυτό εξηγείται μέσα από κοινά ενδιαφέροντα, βιώματα και συνήθεις. Η πρώτη ερώτηση που πρέπει λοιπόν να κάνεις στον εαυτό σου είναι αν ισχύει κάτι τέτοιο και στη δική σας περίπτωση.

Είσαι ενθουσιασμένη κάθε φορά που λαμβάνεις ένα μήνυμά του;

Η στιγμή που λαμβάνεις ένα μήνυμά του μπορεί από μόνη της να πει πολλά για το πώς βλέπεις τα πράγματα. Αν νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι σου, τότε σίγουρα υπάρχει κάτι έντονο εδώ.

Θεωρείς γενικά τον εαυτό σου ένα needy άτομο;

Αν έχεις συνειδητοποιήσει με το πέρασμα του χρόνου ότι είσαι ένας άνθρωπος αρκετά needy, σκέψου σοβαρά: σου αρέσει να είστε μαζί ή έχεις απλά ανάγκη να νιώθεις θεμιτή;

Βαριέσαι τελευταία στην καθημερινότητά σου;

Πότε ήταν η τελευταία στιγμή που πέρασες πραγματικά όμορφα ή συνέβη κάτι απροσδόκητα καλό στην καθημερινότητά σου; Αν η απάντηση είναι πολύ καιρό πριν,  τότε μάλλον έχεις βρει με ευκαιρία να απασχολείς το μυαλό σου, χωρίς όμως να έχεις ερωτευτεί πραγματικά.

Νιώθεις ότι του αρέσεις περισσότερο από ό,τι εκείνος σε εσένα;

Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις… 

Τον αναζητάς μόνο αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις;

Όταν ναυαγούν τα πλάνα με την παρέα σου, τότε θυμάσαι να του στείλεις μήνυμα; Τότε μάλλον δεν σου έχει κλέψει πραγματικά την καρδιά.

Τον αναφέρεις ποτέ στις φίλες σου;

Αν το πρώτο πράγμα που συζητάς με τις φίλες σου δεν είναι αυτό το πρόσωπο στη ζωή σου, τότε μάλλον δεν είναι και τόσο σημαντικό για σένα.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30