Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 αδιάψευστα σημάδια ότι no contact rule λειτουργεί για σένα

Αν έχεις διακόψει κάθε επικοινωνία με τον πρώην σου και συμβαίνουν τα παρακάτω, τότε το no contact rule ήταν η καλύτερη κίνηση που θα μπορούσες να κάνεις μετά τον χωρισμό σας!



Για να ξεπεράσεις το heartbreak από τον τελευταίο, πολύ δύσκολο χωρισμό σου, πήρες την απόφαση να διακόψεις κάθε επικοινωνία με τον πρώην σύντροφό σου. Ήταν τελικά αυτή η απόφαση η σωστή για εσένα; Αν συμβαίνουν τα παρακάτω, τότε ναι.

Έχεις σταματήσει να τον σκέφτεσαι κάθε φορά που πιάνεις το κινητό σου

Όταν ξεκινά η εφαρμογή του no contact rule, το πιο δύσκολο κομμάτι της στο πρώτο διάστημα είναι το να αποβάλεις την ανάγκη να του στείλεις μήνυμα κάθε φορά που πιάνεις το κινητό σου. Αν όμως πάει καιρός από τότε που σου συνέβαινε αυτό και τώρα έχεις σταματήσει να το σκέφτεσαι ως ενδεχόμενο, τότε η στρατηγική σου φαίνεται πως λειτουργεί καλά για σένα.

Σου στέλνει ο ίδιος ή σε παίρνει τηλέφωνα

Το no contact rule θα ήταν αστείο να λέγαμε ότι δεν εφαρμόζεται ως ένα βαθμό για να ζηλέψει λίγο ο πρώην μας (χωρίς να είναι φυσικά ο βασικός λόγος εφαρμογής του). Αν λοιπόν όλο αυτό το διάστημα εκείνος είναι αυτός που έχει επιδιώξει επαφή μέσα από ένα μήνυμα ή μια κλήση, τότε το κάνεις καλά. 

Έχεις αρχίσει να προσέχεις άλλους άντρες

Το τελευταίο διάστημα, όσο κυκλοφορείς έξω έχεις αρχίσει να παρατηρείς ξανά άντρες, ακριβώς όπως έκανες και πριν από την τελευταία σου σχέση. Έχεις επιστρέψει ήδη στο παιχνίδι και δεν το έχεις καταλάβει.

Νιώθεις ξανά ο εαυτός σου

Όταν χωρίζουμε μετά από μια σχέση που μας έχει σημαδεύσει, είναι φυσιολογικό το ψυχικό βάρος που βιώνουμε να μας κάνει να νιώθουμε περίεργα και έξω από τα νερά μας. το τελευταίο διάστημα όμως νιώθεις ξανά ο εαυτός σου και αυτό σημαίνει πως σιγά σιγά το ξεπερνάς.

Είσαι ενθουσιασμένη για το μέλλον

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και εσύ είσαι πρόθυμη να προχωρήσεις. Για πρώτη φορά εδώ και καιρό βλέπεις με ενθουσιασμό το μέλλον και όλα όσα μπορείς να κάνεις. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό σημάδι ότι το no contact rule λειτούργησε πολύ καλά για σένα.

 

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department