Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Άντρες και Instagram: Τι μπορείς να μάθεις από τον τρόπο που χρησιμοποιούν το social medium

Πόσα προδίδει η χρήση του Instagram από έναν άντρα για τον χαρακτήρα του;



Τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικά σπάνιο να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που απέχει από τα social media και δη το Instagram. Και η αλήθεια είναι πως ο τρόπος που ο κάθε άνθρωπος χρησιμοποιεί το εν λόγω μέσο, μπορεί να μαρτυρά πολλά πράγματα για τον χαρακτήρα, τις προτεραιότητες, τα γούστα και τον τρόπο σκέψης του. Γι’ αυτό διάβασε εδώ τι μπορείς να μάθεις για έναν άντρα από τη χρήση που κάνει στο Instagram, για να μην πεις ότι δεν σε προειδοποιήσαμε!

Οι followers του αντικατοπτρίζουν το πόση επιβεβαίωση ζητά

Ένας άντρας με χιλιάδες followers στο Instagram είναι κατά πάσα πιθανότητα ένας άνθρωπος που επιζητά την επιβεβαίωση από τα κοινωνικά μέσα, σπαταλώντας μάλιστα άπειρο χρόνο για να διατηρεί ένα προφίλ που «συγκινεί» το κοινό. Από την άλλη, ένας άντρας με ακόλουθους τους φίλους, τους παλιούς του συμμαθητές και μερικές ακόμη ενδιαφέρουσες σελίδες καλλιτεχνών ή άλλων πραγμάτων που σχετίζονται με τα χόμπι του, μαρτυρά έναν άνθρωπο προσγειωμένο, με αυτοπεποίθηση και με ζωή εκτός της φούσκας των κοινωνικών μέσων.

Αυτά που ακολουθεί ο ίδιος αντικατοπτρίζουν το ήθος του

Από τη μία, μπορείς να έχεις έναν άντρα που ακολουθεί τους αγαπημένους του σκηνοθέτες και συγκροτήματα και από την άλλη έναν που κατά βάση παρακολουθεί μοντέλα του Instagram. Διάλεξε ποιον προτιμάς. 

Αυτά που ανεβάζει δείχνουν το ποιος είναι

Ναι, όλοι μας ποστάρουμε μια πιο curated πλευρά του εαυτού μας στα κοινωνικά μέσα, όμως κατά βάση αυτό που δείχνουμε δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Γι’ αυτό αν εκείνος που σου αρέσει αναρτά συνεχώς μισογυνιστικά αστειάκια ή βλακώδη stories, ο πραγματικός του εαυτός δεν θα είναι και πολύ διαφορετικός από αυτό.

Τα likes του δείχνουν που πάει όλη του η προσοχή

Αν κάνει like στην ίδια κοπέλα συνεχώς, ή είναι κολλητή του φίλη ή μάλλον του αρέσει. Αντίστοιχα, αν κάνει like σε ευαίσθητα quotes μπορεί να έχει έναν πιο ευάλωτο χαρακτήρα που περιμένει να τον γνωρίσεις. Γι΄αυτό δώσε προσοχή στο τι του αρέσει.

Κι αν δεν έχει καν Instagram;

Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι κατασκευασμένοι να αντέχουν την πίεση και την έκθεση που εμπεριέχονται στα κοινωνικά μέσα. Στην περίπτωση λοιπόν που ο άνθρωπος που σε έχει γοητεύσει δεν έχει Instagram, τότε θα χρειαστεί να κάνεις πιο δραστικές κινήσεις για να τον γνωρίσεις καλύτερα. Πού ξέρεις, μπορεί η αποχή αυτή να σου βγει και σε καλό.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tips ταχείας ανάρρωσης μετά από χωρισμό

Πώς να κάνεις τον πόνο του χωρισμού να περάσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

Προτεινόμενα

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του

CELEBS

Δημήτρης Σέρφας: Η ηλικία, η καταγωγή και η αδυναμία στη μητέρα του

Όσα δεν ξέρουμε για τον «Γρηγόρη» από το «Προξενιό της Ιουλίας»