Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Γιατί είναι προβληματικό το να σε ερωτευτεί πολύ γρήγορα ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνετε;

Τι είναι αυτό που καθιστά σε red flag το να σε ερωτευτεί σε χρόνο ρεκόρ ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνετε ραντεβού;



Τις περισσότερες φορές, αυτό που εξελίσσεται σε έναν δυνατό έρωτα και αγάπη παίρνει αρκετό χρόνο και πολλές κοινές εμπειρίες ώστε να εκδηλωθεί προς τα έξω. Κι όμως, μερικές φορές γνωρίζουμε ανθρώπους που σε σύντομο χρονικό διάστημα δείχνουν ότι μας έχουν ερωτευτεί, γεγονός που αποδεικνύεται με λόγια και πράξεις. Ωστόσο η συνθήκη αυτή, παρότι μπορεί να φαντάζει ιδανική, ειδικά στα πλαίσια του σύγχρονου dating που γίνεται όλο και πιο δύσκολο, είναι στην πραγματικότητα άκρως προβληματική και μπορεί τελικά να αποβεί και μοιραία ως προς την εξέλιξη της σχέσης μας με εκείνον τον άνθρωπο. Συνέχισε να διαβάζεις για να διαπιστώσεις για ποιους λόγους είναι προβληματικό το να σε ερωτευτεί πολύ γρήγορα ο άνθρωπος με τον οποίο βγαίνετε, ώστε να σταματήσεις να εύχεσαι να προχωρούν τα πράγματα σύντομα στις ερωτικές σου σχέσεις και να τις απολαμβάνεις με τον ρυθμό που ενδείκνυται.

Τίποτα καλό δεν βγαίνει με την πολλή βιασύνη

Η αργή και σταθερή εξέλιξη μιας σχέσης είναι πάντα αυτή που την δυναμώνει και την καθιστά σε μια αξιόλογη εμπειρία ζωής και για τα δύο άτομα που συναποτελούν το ζευγάρι. Όπως και σε πολλές ακόμη πτυχές της ζωής μας, έτσι και στις ερωτικές σχέσεις, τίποτα καλό δεν βγαίνει με την πολλή βιασύνη, μα στην πραγματικότητα «καίγονται» σύντομα πολλά από τα όμορφα στοιχεία της γλυκιάς αναμονής που δημιουργείται όταν δύο άνθρωποι ξεκινούν να βγαίνουν.

Είναι αυτοκαταστροφικό για τον άνθρωπο αυτό

Ένας άνθρωπος που τείνει να δένεται τόσο σύντομα και να εκφράζει έντονα συναισθήματα σε χρόνο που δεν το δικαιολογεί, είναι κατά πάσα πιθανότητα ένας αυτοκαταστροφικός άνθρωπος, που δεν έχει μάθει να διαχειρίζεται σωστά τις ανθρώπινες σχέσεις, τον έρωτα και γενικά την έννοια του δεσίματος.

Είναι μια κίνηση που μαρτυρά απελπισία

Τα μεγάλα λόγια και οι μεγάλες πράξεις σε σύντομο χρόνο μαρτυρούν απελπισία. Και αυτό γνωρίζεις ότι κατά πάσα πιθανότητα θα σε ξενερώσει πολύ νωρίτερα από όσο περιμένεις.

Η αγάπη θέλει χρόνο

Ναι, ο έρωτας μπορεί να σκάσει από εκεί που δεν τον περιμένεις, όμως για την αγάπη δεν ισχύει στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο. Και εσύ βρίσκεσαι σε αυτήν τη φάση που θέλεις να νιώσεις μια δυνατή αγάπη που θα πάρει χρόνο να εκδηλωθεί, παρά μια κατάσταση-πυροτέχνημα που σύντομα θα σβήσει.

Μπορεί το μόνο που θέλει να είναι το σεξ

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι που λένε μεγάλες κουβέντες το κάνουν έχοντας κάτι άλλο κατά νου. Στην περίπτωση αυτή μπορεί να είναι αποκλειστικά το σεξ.

Θα βαρεθείτε σύντομα

Αν από το πρώτο κιόλας διάστημα συμβούν όλα όσα συνιστούν μια σχέση σε κάτι το δυνατό, τότε πρέπει να περιμένεις και τη βαρεμάρα που θα προκύψει σε πολύ μικρότερο χρόνο από ό,τι περίμενες.

Τα μελλοντικά σας πλάνα σβήνουν σύντομα

Ο ενθουσιασμός αυτός θα οδηγήσει σε μεγαλόπνοα σχέδια πριν την ώρα τους, για να τα δείτε από κοινού είτε να γκρεμίζονται εντελώς, είτε να υλοποιούνται όταν κανένας από τους δύο δεν θα είναι στην πραγματικότητα έτοιμος.

Η πολλή προσπάθεια είναι τρομακτική, όχι σέξυ

Τέλος, όταν ένας άνθρωπος μοιάζει να προσπαθεί υπέρμετρα σε πολύ σύντομο χρόνο, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα πρέπει να αντιληφθείς τη συμπεριφορά του αυτή ως κάτι το τρομακτικό και καθόλου μα καθόλου σέξυ. Όλοι οι άνθρωποι χρειαζόμαστε χρόνο για να ερωτευτούμε ουσιαστικά και όταν κάποιος μοιάζει να διαφέρει ως προς αυτό, τότε σίγουρα κάτι σκιώδες θα κρύβεται πίσω από αυτήν τη συμπεριφορά.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει