Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Dating 101: Πώς να προετοιμαστείς για τη dating σκηνή όταν έχεις υπάρξει single για ένα διάστημα

Οι απαραίτητες συμβουλές για να βγεις ξανά στον κόσμο του dating



Το να βγεις ξανά στον κόσμο του dating έπειτα από ένα διάστημα αποχής μπορεί στο μυαλό σου να φαντάζει τρομακτικό. Χρειάζεται υπομονή, αποφασιστικότητα και ανοιχτό μυαλό! Όμως με το που μπεις ξανά στο παιχνίδι, τίποτα δεν θα βρεθεί στο δρόμο σου για να σε σταματήσει από το να απολαύσεις ξανά τη συντροφιά ενός ανθρώπου που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Και για να κυλίσουν όλα εύκολα και ομαλά για εσένα, το AllYou σου δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να βγεις εκεί έξω με αυτοπεποίθηση.

Ξεκίνα να κοινωνικοποιείσαι με νέους ανθρώπους

Δοκίμασε εκείνο το ποτό με τις συναδέλφους σου που πάντα ακυρώνεις ή με τα ξαδέρφια της κολλητής σου που έχουν έρθει για επίσκεψη στην πόλη σου. Το να δοκιμάζεις να βγαίνεις έξω με ανθρώπους με τους οποίους δεν το συνηθίζεις σε φέρνει σε επαφή με πολύ περισσότερους ανθρώπους, ενώ βγαίνεις και σε μέρη που δεν έχεις επισκεφθεί στο παρελθόν, πράγμα που μπορεί πολύ εύκολα να σε βάλει σε fun και flirty mood.

Βγες με τις φίλες και τους φίλους σου που επίσης δοκιμάζονται στο dating

Αν θέλεις να βρεθείς ξανά στη σκηνή του dating με επιτυχία, ίσως θα πρέπει να βγαίνεις λίγο περισσότερο με τους φίλους και τις φίλες σου που βρίσκονται στην ίδια φάση ζωής. Κι αυτό καθώς θα βγείτε στα κατάλληλα μαγαζιά κι events με τη διάθεση στα ύψη, γεγονός που βοηθά σημαντικά στις νέες γνωριμίες και το φλερτ.

Ξεκίνα με μια μόνο εφαρμογή για dating

Αν θέλεις να δοκιμάσεις μια εφαρμογή που θα σε βοηθήσει στις νέες γνωριμίες, φρόντισε να ξεκινήσεις με μία μόνο, για να δεις αρχικά αν σου κάνει σαν μέσο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου ώστε να τελειοποιήσεις το προφίλ σου και συζήτα με δικούς σου ανθρώπους που έχουν χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τέτοιες εφαρμογές, που θα σε βοηθήσουν με χρήσιμες συμβουλές γύρω από τη χρήση τους.

Σκέψου καλά τι δεν λειτούργησε την προηγούμενη φορά

Έχεις υπάρξει ξανά διαθέσιμη και στο dating scene. Όμως δεν πήγε πολύ καλά για σένα και γρήγορα σταμάτησες να ασχολείσαι. Σκέψου λοιπόν αυτή τη φορά τι είναι αυτό που σε έκανε να απορρίψεις προτάσεις για ραντεβού και τη συνολική εμπειρία του dating στο παρελθόν, δούλεψε με τον εαυτό σου και προσπάθησε να δεις τα πράγματα αλλιώς.

Δούλεψε στο μυαλό σου το τι ψάχνεις

Δεν χρειάζεται να βγαίνεις ραντεβού και να είσαι διαθέσιμη στο dating για όλους τους ανθρώπους. Δούλεψε στο μυαλό σου το τι ψάχνεις και κινήσου αναλόγως, χωρίς ωστόσο να το κάνεις με κλειστόμυαλους όρους.

Επένδυσε στον εαυτό σου

Ο καλύτερος τρόπος να γίνεις ποθητή στους άλλους δεν είναι άλλος από το να επενδύσεις πρώτα στον εαυτό σου. Και δεν εννοούμε φυσικά να αγοράσεις νέα ρούχα ή να μπεις στη διαδικασία του να αλλάξεις την εμφάνισή σου, αλλά να δώσεις χρόνο σε εσένα για δραστηριότητες που σε διασκεδάζουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση, να ξεκουραστείς και γενικά να βρεις τον καλύτερό σου εαυτό.

 

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 27 Απριλίου

Προσπεράστε με άνεση ό,τι δεν σας πάει καλά

VIRAL

Η Taylor Swift παρουσιάζει το video της για το “Fortnight”, στο οποίο συνεργάζεται με τον Post Malone

Ethan Hawke και Josh Charles συμπρωταγωνιστούν μαζί με τους Swift και Malone στο πρώτο μουσικό video του Tortured Poets Department