5 αναχρονιστικοί κανόνες στο dating που καμία γυναίκα δεν θα έπρεπε να λαμβάνει υπόψη της

Το ότι μεγαλώσαμε με αυτούς στο μυαλό μας δεν σημαίνει ότι πρέπει να τους ακολουθούμε εν έτει 2022

Ναταλία Πετρίτη

Μεγαλώνοντας στα ‘00s αλλά και νωρίτερα, ο κοινωνικός μας περίγυρος σίγουρα έπαιξε τεράστιο ρόλο στο πώς διαμορφώσαμε την κουλτούρα και τη συμπεριφορά μας γύρω από τις σχέσεις και το dating, επιβάλλοντας συγκεκριμένους κανόνες συμπεριφοράς στα πλαίσια αυτών. Και μπορεί πολλοί από αυτούς να είναι πραγματικά χρήσιμοι και να μας κάνει καλό να τους ακολουθούμε, υπάρχουν όμως και κάποιοι που το 2022 φαντάζουν εντελώς προβληματικοί και αναχρονιστικοί. Διάβασε στη συνέχεια ποιοι είναι οι 5 κανόνες στο dating που καμία γυναίκα δεν θα έπρεπε να λαμβάνει υπόψη της στη σύγχρονη εποχή και απελευθερώσου από τα στενά πλαίσια που αυτοί σε περιόριζαν καταπιέζοντάς σε στο παρελθόν.

«Παίξ’ το δύσκολη»

Η τακτική του να «το παίζεις δύσκολη» διασφαλίζει ότι δεν θα είσαι ποτέ η πρώτη που θα κάνεις μια κίνηση, θα σχεδιάσεις ένα ραντεβού ή θα εκφράσεις το πώς νιώθεις για τον πιθανό σύντροφό σου, δημιουργώντας και αναπαράγοντας την αντίληψη ότι οι άνδρες είναι αυτοί που έχουν το πάνω χέρι και δικαιούνται πάντα να διεκδικήσουν κάτι ερωτικό από τις γυναίκες. Επειδή όμως έχουμε 2022 και κάθε γυναίκα θα έπρεπε να νιώθει την άνεση του να εκφράζει τα συναισθήματά της όπως η ίδια επιθυμεί, αποδεσμεύσου από αυτόν τον αναχρονιστικό κανόνα.

«Μη μιλάς για τον πρώην σου»

Οι προηγούμενες σχέσεις των ανθρώπων δεν είναι μια θεματική που είναι εκτός ορίων σε μια νέα σχέση ή φλερτ και είναι απολύτως ανθρώπινο μια στο τόσο να συζητιέται κάτι σχετικό με αυτές.

«Μην μιλάς πολύ για τον εαυτό σου»

Η διατήρηση του μυστηρίου γύρω από το πρόσωπό μας δεν είναι πλέον προτεραιότητα για τους περισσότερους από εμάς. Αν θέλουμε πραγματικά να γνωρίσουμε τους ανθρώπους με τους οποίους βγαίνουμε σε ένα βαθύτερο επίπεδο, τις ελπίδες, τα όνειρα, τους φόβους, τις συνήθειές τους κ.ο.κ., τότε οφείλουμε να ακούμε με προσοχή, αλλά και να μιλάμε κι εμείς με τη σειρά μας για τον εαυτό μας.

«Μην απαντάς πολύ γρήγορα»

Απλώς απάντησε στο μήνυμα ή στην κλήση του/της όποτε θέλεις και μπορείς. Κανείς δεν θα σου επιβάλει τον κατάλληλο χρόνο.

«Μην κάνεις σεξ από το πρώτο ραντεβού»

Το μόνο πράγμα που έχει πραγματική σημασία σε μια σχέση που τώρα πάει να γεννηθεί είναι η αμοιβαία συναίνεση. Μην αφήσεις κανέναν επινοημένο κανόνα να σε εμποδίσει να περάσεις καλά με κάποιον με τον οποίο συνδέεσαι ερωτικά και απόλαυσε το σεξ όπως εσύ επιθυμείς, όποτε κι αν το επιθυμείς!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares