Πώς θα επανακτήσετε τη χαμένη εμπιστοσύνη στη σχέση σας κάνοντας μια νέα αρχή

Όλα όσα πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι για να επανακτήσει την εμπιστοσύνη στη σχέση του

Ναταλία Πετρίτη

Η εμπιστοσύνη σε μία σχέση είναι το Α και το Ω και όταν αυτή δεν υπάρχει, τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα έχει μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Τι γίνεται λοιπόν όταν σε μια σχέση δοθεί η αφορμή ώστε να σπάσει αυτή η εμπιστοσύνη; Μπορεί να ανακτηθεί και αν ναι πώς; Συνέχισε να διαβάζεις ώστε να δεις τι πρέπει να κάνει ένα ζευγάρι για να επανακτήσει την εμπιστοσύνη στη σχέση του κάνοντας μια νέα αρχή.

5 βήματα για την επανάκτηση της εμπιστοσύνης

Πείτε «ναι» στην ειλικρίνεια

Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής ως προς τις κινήσεις και τις προθέσεις σου, διαλέγοντας πάντα την αλήθεια έναντι των αθώων ψεμάτων. Και το ίδιο θα πρέπει φυσικά να συμβεί και από την άλλη πλευρά.

Πείτε συγγνώμη

Η «συγγνώμη» πρέπει οπωσδήποτε να ακουστεί από την πλευρά εκείνου που έσφαλε και μόνο αν γίνει αποδεκτή από την άλλη πλευρά θα μπορεί η σχέση όντως να προχωρήσει.

Δείξτε κατανόηση ο ένας για τον άλλο

Ο προδομένος στη σχέση θα πρέπει να προσπαθήσει να καταλάβει τους λόγους που οδήγησαν στον/στη σύντροφο να πράξει έτσι. Και μόνο μέσα από την επένδυση στην αλληλοκατανόηση θα είναι αυτό εφικτό.

Αλλάξτε στάση

Όποιος από τους δύο έσφαλε θα πρέπει να αλλάξει τη στάση του αποδεικνύοντας ότι είναι έτοιμος για μια νέα αρχή χωρίς τα λάθη και τις ανασφάλειες του παρελθόντος.

Κάντε μια ανασκόπηση

Κάντε μία ανασκόπηση της σχέσης σας, για να εντοπίσετε αν υπάρχουν αλλού προβλήματα. Περνάτε αρκετό ποιοτικό χρόνο μαζί, υπάρχουν άλλα προβλήματα, νιώθει κάποιος αδικημένος; Όλα αυτά οφείλουν να απαντηθούν, ώστε να αποφευχθούν νέα ζητήματα και για να συνεχίσετε πιο ενωμένοι από ποτέ την κοινή σας ζωή.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares