Πώς να διώξεις τη ρουτίνα από τη σεξουαλική σας ζωή και να αναβαθμίσεις την εμπειρία που μοιράζεστε στο σεξ

Συμβουλές για να γλιτώσεις από όλα τα προβλήματα που φέρνει η ρουτίνα στη σεξουαλική σας ζωή

Ναταλία Πετρίτη

Η ρουτίνα που μπορεί να βιώνει στο σεξ ένα ζευγάρι υποδηλώνει στην πραγματικότητα και ρουτίνα στη σχέση γενικότερα. Αυτό μπορεί να συμβαίνει λόγω υπέρμετρης κόπωσης από τη δουλειά, λόγω των καθημερινών δραστηριοτήτων, των παιδιών και μιας ταλαιπωρίας, όπως ένα ήπιο πρόβλημα υγείας. Όταν το ζευγάρι είναι πολύ κουρασμένο ή και άυπνο (ειδικά αν υπάρχουν μικρά παιδιά), τότε το τελευταίο που επιδιώκουν είναι το σεξ. Όμως η έλλειψή του εξαιτίας αυτής της ρουτίνας μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση στο σύνολό της, ενώ δεν θα έπρεπε επίσης να αποδεχόμαστε τόσο εύκολα την αποστέρηση της απόλαυσης μέσα από αυτό. Συνέχισε να διαβάζεις για να δεις τι μπορείς να κάνεις για να διώξεις τη ρουτίνα από τη σεξουαλική σας ζωή και να αναβαθμίσεις την εμπειρία που μοιράζεστε στο σεξ.

Μίλησε ειλικρινά και εκφράσου ελεύθερα

Ζήτησε από τον σύντροφό σου συγκεκριμένα, ό,τι σε ευχαριστεί κατά τη σεξουαλική πράξη. Συνήθως οι γυναίκες θέλουν περισσότερα προκαταρκτικά και αισθάνονται περισσότερη ασφάλεια στο σεξ όταν αυτά έχουν προηγηθεί.

Σταματήστε τους καβγάδες

Εάν υπάρχουν συχνοί καβγάδες στην καθημερινότητά σας, προσπαθήστε να λύσετε το πρόβλημα από τη ρίζα του. Αν χρειαστεί, ζητήστε βοήθεια από κάποιον ειδικό οποίος θα μπορεί να σας βοηθήσει στην επικοινωνία μεταξύ σας.

Βρείτε ελεύθερο χρόνο μαζί

Εξασφαλίστε το να υπάρχει σε εβδομαδιαία βάση αποκλειστικός χρόνος μεταξύ σας. Αν πραγματικά σε ενδιαφέρει η σχέση σου και αποτελεί προτεραιότητα για εσένα, είναι σημαντικό να το φροντίσεις. Ο χρόνος αυτός μπορεί να είναι και εντός σπιτιού, αρκεί να κάνετε κάτι όμορφο παρέα, το οποίο θα οδηγήσει και στο να κάνετε σεξ χωρίς να έχετε άλλα πράγματα στο κεφάλι σας.

Πειραματιστείτε στο σεξ

Πολλά είναι τα ζευγάρια που πειραματίζονται σεξουαλικά, με το να εκπληρώνουν φαντασιώσεις τους και να δίνουν έμφαση στο παιχνίδι στο σεξ.

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Και ζήτησε από τον σύντροφο σου να το κάνει κι εκείνος. Η ατομική περιποίηση και φροντίδα, υποδηλώνει σεβασμό πρωτίστως στον εαυτό μας, αλλά και στον άλλο, ενώ δείχνει ότι δεν θεωρείς ότι η σχέση σου είναι δεδομένηAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares