5 λάθη που κάνεις στο φλερτ χωρίς καν να το καταλαβαίνεις

Κράτα σημειώσεις!

Ναταλία Πετρίτη

Δεν είναι λίγες οι φορές που, έχοντας γνωρίσει ένα ενδιαφέρον πρόσωπο, ξεκινάμε να φλερτάρουμε μαζί του, εισπράττοντας τα vibes που υποδηλώνουν ότι και αυτό ενδιαφέρεται εξίσου με εμάς. Κι όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα επιθυμούσαμε, με τη μικρή αυτή περιπέτεια να τερματίζεται σύντομα, χωρίς να καταλαβαίνουμε καν τους λόγους αυτής της εξέλιξης. Οι λόγοι μπορεί να είναι φυσικά πολλοί, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που ένα άτομο απομακρύνεται απλώς επειδή το φλερτ παίρνει μια λάθος κατεύθυνση ή απλά δεν συμβαίνει με τους κατάλληλους όρους. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις, ώστε να δεις πέντε κλασικά λάθη που κάνουμε όλοι και όλες στο φλερτ, χωρίς καν να τα καταλαβαίνουμε.

Εστιάζεις πολύ γρήγορα και έντονα στο σεξουαλικό ενδιαφέρον

Το να καταπιέζουμε τα σεξουαλικά θέλω μας δεν είναι σωστό, όμως εξίσου λάθος είναι και το να τα παρουσιάζουμε σε ένα άτομο που μόλις τώρα γνωρίζουμε πριν να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Απόφυγε λοιπόν το να εστιάσεις σε αυτό το κομμάτι από το πρώτο κιόλας διάστημα που φλερτάρεις και περίμενε λίγο ώστε να χτιστεί η απαραίτητη οικειότητα μεταξύ σας.

Εκδηλώνεις πολύ γρήγορα άμεσο ενδιαφέρον και στο τέλος πληγώνεσαι

Όπως και με το προηγούμενο λαθάκι στο φλερτ, η βιασύνη του να εκφράσεις τα συναισθήματά σου μπορεί να τρομάξει το άτομο με το οποίο τώρα μόλις έχεις αρχίσει να επικοινωνείς με πιο ερωτική διάθεση. Τι εννοούμε; Ότι ακόμη κι αν αισθάνεσαι ότι έχεις γνωρίσει το σύντροφο της ζωής σου, δεν χρειάζεται να τον βομβαρδίσεις με ενδείξεις αγάπης από το πρώτο κιόλας δεκαήμερο που φλερτάρετε!

Η φυσική επαφή λείπει και όλα συμβαίνουν διαδικτυακά

Ναι, μπορεί να είσαι ντροπαλή και να μη σου βγαίνει εύκολα το φλερτ όταν βρίσκεστε στον ίδιο χώρο. Όταν όμως παίρνεις την πρωτοβουλία μόνο στο «προστατευμένο» περιβάλλον των κοινωνικών δικτύων και του τσατ, μοιάζει σαν να μην ενδιαφέρεσαι πραγματικά.

Δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση

Ο καιρός και το ενδεχόμενο βροχής δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να προσεγγίσεις ουσιαστικά αυτό το πρόσωπο που σου αρέσει και να το φλερτάρεις. Γι΄αυτό εστίασε στα κοινά σας στοιχεία, ανακάλυψέ τα και μοιραστείτε κουβέντες για αυτά που θα σας φέρουν ακόμη πιο κοντά.

Εκπέμπεις ηττοπάθεια

Όταν φοβάσαι ότι δεν αρέσεις στο άτομο με το οποίο θέλεις να φλερτάρεις, εκπέμπεις μια ηττοπάθεια και χαμηλή αυτοπεποίθηση, οι οποίες δεν είναι φυσικά στοιχεία του εαυτού σου που σε κάνουν γοητευτική. Σκέψου λοιπόν θετικά και κινήσου με φουλ αυτοπεποίθηση και ερωτική διάθεση για να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares