8 σημάδια ότι είναι εντελώς ανώριμος για να μπει σε μια σχέση

Δώσε βάση στα σημάδια που θα πρέπει να σε κάνουν να αναθεωρήσεις τα πλάνα που μπορεί να είχες στο μυαλό σου

Ναταλία Πετρίτη

Όταν μιλάμε για dating, η ηλικία ενός άντρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση ως προς το αν εκείνος είναι πραγματικά έτοιμος να μπει σε μια σχέση. Αυτό που έχει ουσιαστική σημασία δεν είναι άλλο από την ωριμότητά του, την οποία και μπορείς να ανιχνεύσεις αναζητώντας για πολύ συγκεκριμένες συμπεριφορές του στην καθημερινότητα. Συνέχισε λοιπόν να διαβάζεις, ώστε να δεις ποια είναι 8 σημάδια που υποδεικνύουν ότι εκείνος είναι εντελώς ανώριμος ώστε να μπει σε μια σχέση, ώστε να αναθεωρήσεις τα πλάνα που μπορεί να είχες στο μυαλό σου και να αναζητήσεις κάτι διαφορετικό.

Δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του

Η αδυναμία έκφρασης των συναισθημάτων ενός ανθρώπου αποτελεί σημαντική ένδειξη ανωριμότητας και εσύ δεν είσαι αυτή που πρέπει να μπει στη διαδικασία να τον «ξεκλειδώσεις». Είναι δική του δουλειά και οφείλει να το δουλέψει άμεσα και συστηματικά.

Τσακώνεται για το τίποτα

Δεν μπορείς να περιμένεις ουδεμία σοβαρότητα από έναν άνθρωπο που προτιμά να τσακωθεί για το τίποτα από το να σκεφτεί με νηφαλιότητα πώς θα λύσει μια διένεξη.

Δεν θέλει δέσμευση, αλλά σε διεκδικεί

Ένας άνθρωπος που σε διεκδικεί, αλλά δεν επιθυμεί ταυτόχρονα και να δεσμευτεί μαζί σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν αξίζει τον χρόνο σου.

Προσπαθεί να σε κάνει να ζηλέψεις

Ευτυχώς δεν είσαι πλέον μαθήτρια δημοτικού ώστε να χρειάζεται να υπομείνεις τέτοιες παιδιάστικες συμπεριφορές.

simadia-oti-einai-anorimos-gia-sxesi-2

Ζηλεύει και ο ίδιος πανεύκολα

Όταν κι εκείνος ζηλεύει τα πάντα και πανεύκολα, αυτή είναι μια ένδειξη συμπλεγμάτων και ανασφαλειών που ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να λύσει με τον εαυτό του.

Σε απογοητεύει

Ξεχνά τα γενέθλιά σου, εκείνη τη σημαντική για εσένα υποχρέωση που θα ήθελες να παρευρεθείτε μαζί και γενικά σε απογοητεύει συνεχώς, μιας που δεν προσέχει ποτέ τι του λες και τι σημαίνουν κάποια πράγματα για εσένα.

Δεν σε ακούει

Δεν έχει σημασία το τι πράγμα συζητάτε κάθε φορά, εκείνος σαν παιδί αδυνατεί να σε ακούσει ουσιαστικά και δεν σου δίνει την απαραίτητη προσοχή, ούτε και συνυπολογίζει τη γνώμη σου για διάφορα ζητήματα.

Είναι ακραία συναισθηματικός

Οι υπερβολικοί συναισθηματισμοί δεν είναι ενδείξεις ενός μεγάλου έρωτα, αλλά μιας τρομακτικά μεγάλης ανωριμότητας. Δείξε μεγάλη προσοχή ώστε να ξέρεις να τους αποφεύγεις όσο είναι νωρίς. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares