6 ενδείξεις ότι είσαι έτοιμη για γάμο

Αν αναρωτιέσαι πότε θα νιώσεις έτοιμη για το επόμενο βήμα στη σχέση σας, αναζήτησε αυτά τα σημάδια

Ναταλία Πετρίτη

Είσαι σε σχέση αρκετό καιρό τώρα και αισθάνεσαι ότι αυτό που έχετε είναι αρκετά σοβαρό και για τους δυο σας. Είσαι λοιπόν έτοιμη για το αμέσως επόμενο βήμα στη σχέση σας, αυτό δηλαδή ενός γάμου; Αναζήτησε τις παρακάτω ενδείξεις για να καταλάβεις αν πρέπει να πεις το «ναι» σε περίπτωση που έρθει η πρόταση το επόμενο διάστημα.

Ξέρεις ακριβώς τι θέλεις

Βασική ένδειξη ωριμότητας και ετοιμότητας για να παντρευτείς με τον σύντροφό σου είναι να είσαι σε αυτή τη φάση της ζωής σου όπου ξέρεις ακριβώς τι θέλεις από αυτή. Και ο γάμος λογικά θα πρέπει να είναι ένα από αυτά τα πράγματα που θα ήθελες για εσένα.

Τα πλάνα σας για τη ζωή είναι κοινά

Ανεξάρτητα από το αν έχει προκύψει ένας γάμος στη μέση ώστε να επισημοποιήσει την κατάσταση, τα πλάνα σας για τη ζωή με τον σύντροφό σου είναι καιρό τώρα κοινά. Από το πού θα μένετε μαζί, μέχρι τα σχέδια για την επόμενη δεκαετία.

Μπορείς να κάνεις εικόνα το να γερνάτε μαζί

Το να μπορείς να κάνεις εικόνα το να γερνάς μαζί με τον σύντροφό σου δείχνει βαθιά πίστη, αγάπη και δέσιμο που εγγυάται ότι είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα.

endeikseis-oti-eisai-etoimi-gia-gamo-2

Έχεις καταφέρει όσα ήθελες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο

Είσαι πλέον σε αυτή τη φάση ζωής που έχεις καταφέρει όσα ήθελες σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στη δουλειά σου και πλέον έχεις εδραιώσει αυτή την εικόνα του εαυτού σου και στους άλλους. Είναι τώρα η στιγμή να απολαύσεις τους καρπούς της πολύτιμης δουλειάς που έκανες με τον εαυτό σου για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και της προσωπικότητάς σου και αυτό μπορείς να το κάνεις με έναν σύζυγο στο πλευρό σου που είναι σε αντίστοιχη φάση ζωής και σε καμαρώνει για όλα όσα είσαι.

Δεν αισθάνεσαι ότι χάνεις κάτι

Και αυτό μαρτυρά μια πληρότητα εμπειριών όσων αφορά στις σχέσεις και τα βιώματα, πράγμα σημαντικό πριν να προχωρήσεις σε μια τόσο σημαντική για τη ζωή σου δέσμευση.

Ο γάμος δεν θα αλλάξει έτσι κι αλλιώς το πώς ζείτε

Μένετε χρόνια μαζί, απολαμβάνεται μια ποιοτική αποκλειστική σχέση και ο ένας είναι για τον άλλο οργανικό κομμάτι ολόκληρης της ζωής του. Η σχέση σας είναι ώριμη όσο και εσείς και ο γάμος είναι απλά μια τυπική διαδικασία ώστε να διασκεδάσετε και να γιορτάσετε με τους δικούς σας ανθρώπους το γεγονός ότι είστε μαζί και ευτυχισμένοι. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares