Πότε είναι OK να πεις ψέματα στον σύντροφό σου;

Τα μικρά και αθώα ψέματα που έχεις δικαίωμα να πεις και που δεν θα επηρεάσουν ουσιαστικά την ειλικρίνεια στη σχέση σας

Ναταλία Πετρίτη

Η ειλικρίνεια είναι η βάση για μια σχέση που χαρακτηρίζεται από ποιότητα και αγάπη, αλλά και που αντέχει στον χρόνο. Κι όμως, μερικές φορές, κάποια πράγματα όχι απλά δεν χρειάζεται να μην τα μοιραζόμαστε με τον σύντροφό μας, αλλά είναι και καλύτερο να μένουν εντελώς κρυφά μέσα από μικρά και αθώα ψεματάκια. Κι αυτό γιατί θα αποτρέψουν το άτομο που έχουμε δίπλα μας από τον πληγωθεί ή να παρεξηγηθεί από κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά του. Να λοιπόν ποια είναι τα topics που καλό θα είναι να μένουν κρυφά μέσα από ψέματα που δεν μετράνε, ώστε να μην στενοχωρηθεί κανείς ή να νιώσει άβολα με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν τον συμπαθεί κάποιο μέλος της οικογένειάς σου

Μπορεί κάποιος ή και κάποια μέλη από την οικογένειά σου να μην τον συμπαθούν και ιδιαίτερα, γεγονός όμως που δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να επικοινωνήσεις. Και αυτό ώστε να μην αισθάνεται άβολα με την όποια επικοινωνία έχει με τα πρόσωπα αυτά, τις ελάχιστες φορές που τους συναναστρέφεται έτσι κι αλλιώς.

Πληροφορίες για τον πρώην σου

Ξέρει ότι έχεις πρώην συντρόφους, όπως και εκείνος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει λόγος να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για αυτούς. Κράτα τις λοιπόν για τον εαυτό σου.

Θεωρείς τον κολλητό του ελκυστικό

Το γεγονός ότι θεωρείς τον κολλητό του έναν ελκυστικό άντρα είναι μια πληροφορία που σίγουρα πρέπει να κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να ξυπνήσεις ζήλιες και κόντρες από το πουθενά και χωρίς λόγο.

Μοιράζεσαι τα πάντα με την κολλητή σου

Ξέρει ότι αγαπιέστε πολύ με την κολλητή σου και ότι μοιράζεστε πολλά πράγματα από τη ζωή σας, δεν ξέρει όμως και ότι λέτε στην πραγματικότητα τα πάντα. Όπως πληροφορίες για τη σχέση σας γύρω από το σεξ, την επικοινωνία σας και άλλα. Ε δεν χρειάζεται να το μάθει!

Ότι κάποιος σε φλέρταρε στην τελευταία σου έξοδο.

Δεν υπάρχει κανένα νόημα στο πεις στον σύντροφό σου ότι στην τελευταία σου έξοδο σε φλέρταρε κάποιος. Ούτε σε εσένα θα άρεσε να σου πει το αντίστοιχο! Γι΄αυτό κράτα το για τον εαυτό σου, άντε και την κολλητή σου. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares