Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πότε είναι OK να πεις ψέματα στον σύντροφό σου;

Τα μικρά και αθώα ψέματα που έχεις δικαίωμα να πεις και που δεν θα επηρεάσουν ουσιαστικά την ειλικρίνεια στη σχέση σας



Η ειλικρίνεια είναι η βάση για μια σχέση που χαρακτηρίζεται από ποιότητα και αγάπη, αλλά και που αντέχει στον χρόνο. Κι όμως, μερικές φορές, κάποια πράγματα όχι απλά δεν χρειάζεται να μην τα μοιραζόμαστε με τον σύντροφό μας, αλλά είναι και καλύτερο να μένουν εντελώς κρυφά μέσα από μικρά και αθώα ψεματάκια. Κι αυτό γιατί θα αποτρέψουν το άτομο που έχουμε δίπλα μας από τον πληγωθεί ή να παρεξηγηθεί από κάποιες πληροφορίες που θα φτάσουν στα αυτιά του. Να λοιπόν ποια είναι τα topics που καλό θα είναι να μένουν κρυφά μέσα από ψέματα που δεν μετράνε, ώστε να μην στενοχωρηθεί κανείς ή να νιώσει άβολα με οποιονδήποτε τρόπο.

Δεν τον συμπαθεί κάποιο μέλος της οικογένειάς σου

Μπορεί κάποιος ή και κάποια μέλη από την οικογένειά σου να μην τον συμπαθούν και ιδιαίτερα, γεγονός όμως που δεν χρειάζεται σε καμία περίπτωση να επικοινωνήσεις. Και αυτό ώστε να μην αισθάνεται άβολα με την όποια επικοινωνία έχει με τα πρόσωπα αυτά, τις ελάχιστες φορές που τους συναναστρέφεται έτσι κι αλλιώς.

Πληροφορίες για τον πρώην σου

Ξέρει ότι έχεις πρώην συντρόφους, όπως και εκείνος, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι υπάρχει λόγος να γνωρίζει περισσότερες πληροφορίες για αυτούς. Κράτα τις λοιπόν για τον εαυτό σου.

Θεωρείς τον κολλητό του ελκυστικό

Το γεγονός ότι θεωρείς τον κολλητό του έναν ελκυστικό άντρα είναι μια πληροφορία που σίγουρα πρέπει να κρατήσεις για τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να ξυπνήσεις ζήλιες και κόντρες από το πουθενά και χωρίς λόγο.

Μοιράζεσαι τα πάντα με την κολλητή σου

Ξέρει ότι αγαπιέστε πολύ με την κολλητή σου και ότι μοιράζεστε πολλά πράγματα από τη ζωή σας, δεν ξέρει όμως και ότι λέτε στην πραγματικότητα τα πάντα. Όπως πληροφορίες για τη σχέση σας γύρω από το σεξ, την επικοινωνία σας και άλλα. Ε δεν χρειάζεται να το μάθει!

Ότι κάποιος σε φλέρταρε στην τελευταία σου έξοδο.

Δεν υπάρχει κανένα νόημα στο πεις στον σύντροφό σου ότι στην τελευταία σου έξοδο σε φλέρταρε κάποιος. Ούτε σε εσένα θα άρεσε να σου πει το αντίστοιχο! Γι΄αυτό κράτα το για τον εαυτό σου, άντε και την κολλητή σου.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30