Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

5 dating red flags για να το πεις bye όσο είναι νωρίς

Αν κάνει κάτι από τα παρακάτω, τρέξε να γλιτώσεις



Υπάρχουν μερικές συμπεριφορές στο dating, που εκδηλώνονται από νωρίς και αποτελούν στην πραγματικότητα προοικονομία μόνο άσχημων εμπειριών με έναν άνθρωπο. Από το να τον ακούσεις να βρίζει έναν/μία σερβιτόρο/-α, μέχρι να κακολογεί μια πρώην σύντροφο, όλα τα παρακάτω αποτελούν ενδείξεις ότι όσο και να σου αρέσει ο χρόνος που περνάτε μαζί αρχικά, σε λίγο καιρό θα ξεδιπλώσει χαρακτήρα που θα είναι σίγουρα ένδειξη ότι πρέπει να πας παρακάτω. Ακολουθούν 5 βασικά dating red flags τα οποία καλό θα ήταν να προσέξεις.

Δεν προσέχει όσα του λες

Αν έχετε ήδη βρεθεί αρκετές φορές ή έχετε μιλήσει επανειλημμένα στα κοινωνικά μέσα, τότε σίγουρα έχετε ανταλλάξει αρκετές πληροφορίες ο ένας για τον άλλον. Αν εκείνος όμως μοιάζει συνεχώς να τις ξεχνάει ή να μην προσέχει επαρκώς όσα του λες, τότε είναι ένα σημάδι που μπορεί από την αρχή να αποκαλύψει αρκετά για τον χαρακτήρα και τις προθέσεις.

Είναι επικριτικός και σε χλευάζει για πράγματα που λες ή κάνεις

Το να σχολιάζει χωρίς όρια τις επιλογές σου ή τα πράγματα που λες και κάνεις – από τα πιο μικρά, στα πιο μεγάλα – είναι επιεικώς απαράδεκτο και δείχνει έναν τοξικό χαρακτήρα που δεν καταλαβαίνουμε και τι ακριβώς θέλει στην πραγματικότητα από εσένα, αν όλα φαντάζουν άστοχα στο μυαλό του. Μείνε μακριά όσο είναι νωρίς.

Μιλάει άσχημα για τις πρώην του

Με όποιον τρόπο και αν έληξε η προηγούμενη σχέση ενός ανθρώπου, το να συζητά με τέτοιους όρους για τις πρώην σχέσεις του με σένα σημαίνει αφενός αγένεια και αφετέρου πως είσαι η επόμενη στη σειρά.

Είναι αγενής με το προσωπικό

Σε συνέχεια του προηγούμενου επιχειρήματος, όταν εκείνος δεν σέβεται τα στοιχειώδη, δηλαδή τους εργαζόμενους που σας σερβίρουν στο ραντεβού σας, τότε μην περιμένεις τίποτα καλύτερο στη σχέση που μπορεί να εξελιχθεί μεταξύ σας.

Μιλάει μόνο για τον εαυτό του και δεν σου κάνει ερωτήσεις

Το να μιλάει μόνο για τον εαυτό του, εννοείται εκθειάζοντας τα πάντα γύρω από εκείνον, και να μην νιώθει έστω και λίγη περιέργεια να σε ρωτήσει μερικά πράγματα για εσένα, δείχνει έναν άνθρωπο εντελώς εγωιστή, που δεν έχει βλέψεις για μια σοβαρή σχέση όπου θα σε παίρνει στα σοβαρά. Είναι από τα μεγαλύτερα red flags.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι 11 πιο απαραίτητες δεξιότητες των επιτυχημένων συντρόφων

Ποιες στάσεις και συμπεριφορές χρειάζονται στις ευτυχισμένες μακροχρόνιες σχέσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να διαφωνείς με «επιτυχία» – χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς

Το να ξέρεις πώς να «μαλώνεις» είναι σωτήρια δεξιότητα στη σχέση σου, μάθε πώς να την αποκτήσεις

ΣΧΕΣΕΙΣ

Συμπεριφορές που προδίδουν ότι κάποιος σας αντιπαθεί

Πώς να καταλάβετε ότι κάποιος δεν χαίρεται και πολύ όταν σας βλέπει, ακόμα κι αν δεν το παραδέχεται

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου