Ποιες αλλαγές αξίζει να κάνετε στη σχέση σας αν είστε πολύ καιρό μαζί

Για να εξασφαλίσετε την ευημερία και την εξέλιξή της

Ναταλία Πετρίτη

H ρουτίνα της καθημερινότητας φθείρει τα ζευγάρια, ιδιαίτερα αυτά που έχουν ήδη συμπληρώσει αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα μαζί, γεγονός που καθιστά απαραίτητες ορισμένες αλλαγές για την ανανέωση της σχέσης όπως και την εξασφάλιση της διαρκούς ευημερίας και εξέλιξής της.

Υπάρχουν κάποιες μικρές, όμως πολύ σημαντικές αλλαγές που θα σε φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σου και θα «σβήσουν» κάθε αρνητικό συναίσθημα που μπορεί να είχε αναπτυχθεί ανάμεσά σας, τις οποίες μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα. Να ποιες είναι αυτές.

Θέστε νέους κοινούς στόχους που θα επιτύχετε μαζί

Το να θέσετε ανανεωμένους κοινούς στόχους που θα αναβαθμίσουν τη ζωή σας και τη σχέση σας, όπως η αποταμίευση για ταξίδια, η μετακόμισή σας στο ίδιο σπίτι, η απόκτηση μιας εμπειρίας ζωής μαζί, όπως το bungee jumping, και τόσα ακόμα, θα δώσουν νέα πνοή με τη σειρά τους στο μεταξύ σας.

Κάνε τον σύντροφό σου να γελάει περισσότερο

Προσπάθησε να κάνετε μαζί δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, ταξίδια ή ό,τι σας προσφέρει χαρά και απόλαυση, μιας που τελικά αυτό είναι και το μόνο που έχει σημασία στη ζωή.

Ξεκινήστε μαζί κάτι νέο

Από ένα άθλημα, μέχρι μια νέα στάση στο σεξ, η ανανέωση παίζει τεράστιο ρόλο.

Οργάνωσε ένα ταξίδι-ζωής

Ναι, δεν εννοούμε σε ένα Κυκλαδονήσι, αλλά ένα μακρινό ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν, από τη Λατινική Αμερική, μέχρι το Μπαλί, τη Νέα Υόρκη και το Τόκυο. Θα αλλάξετε παραστάσεις, θα έρθετε πιο κοντά και θα ανανεωθείτε αφαιρώντας το παράλληλα από το bucket list.

Δώσε έμφαση στη σωματική σύνδεση

Η σωματική επαφή έχει πολύ μεγαλύτερη σημασία απ' όσο νομίζουμε, γι’ αυτό δώστε της τον απαραίτητο χρόνο και διάθεση σε καθημερινή βάση. Δώστε πιο μεγάλα σε διάρκεια φιλιά, αγκαλιαστείτε πριν αποχωριστείτε ο ένας τον άλλο το πρωί για τη δουλειά και πάρτε όσο χρόνο θέλετε για το σεξ.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares