3 συνήθειες που μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την ερωτική σας ζωή

Και δεν το περίμενες

Ναταλία Πετρίτη

Η ερωτική ζωή ενός ζευγαριού μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά από μια σειρά από παράγοντες, όπως η έντονη καθημερινότητα, η έλλειψη χρόνου, το άγχος και το στρες, αλλά και η έλλειψη αυτοπεποίθησης. Όμως αυτοί είναι και οι πιο προφανείς παράγοντες, σε μια λίστα που περιέχει ωστόσο και άλλες πτυχές της ζωής που δεν περίμενες ποτέ ότι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν θέματα στο σεξ. Να τρεις συνήθειες από αυτή τη λίστα, που θα πρέπει να αποβάλεις από την καθημερινότητά σου αν δεν θες να φέρεις τη σεξουαλική σου ζωή σε κίνδυνο.

Σταματήστε τις υπερβολικές γλύκες

Η εκδήλωση τρυφερότητας και οικειότητας σε μια σχέση είναι απαραίτητα συστατικά, υπάρχουν όμως και όρια. Μην αποκαλείς λοιπόν τον σύντροφό σου με υπερβολικά γλυκανάλατα υποκοριστικά, που θα χρησιμοποιούσες ενδεχομένως σε ένα μικρό παιδί, αλλά προσπάθησε να βρεις λέξεις που να μην διακινδυνεύουν το να χαθεί ο ερωτισμός από τη σχέση σας πριν καν το καταλάβετε. Και βάλε φρένο στο baby voice!

Δώστε προσοχή στην ιδιωτικότητά σας

Δεν χρειάζεται να προβείτε σε υπερβολές, αλλά κρατήστε τα στοιχειώδη. Όπως το να μην είναι ανοιχτές οι πόρτες στο σπίτι όταν ο ένας από τους δυο σας βρίσκεται στο μπάνιο.

Μην κάνετε τα πάντα μαζί

Όσο ερωτευμένοι κι αν είστε, όσο καλά και να περνάτε μαζί, δώστε χώρο μεταξύ σας και μην κάνετε τα πάντα μαζί, περνώντας υπερβολικά πολύ χρόνο από κοινού. Αντίθετα, δημιουργήστε ένα περιβάλλον στο οποίο θα λείπετε ο ένας στον άλλο και θα διατηρείται η φλόγα στη σχέση και την ερωτική σας ζωή.

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares