Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μια κρύο μια ζέστη; Να γιατί ήρθε η ώρα να διαγράψεις τον αριθμό του

Αν εκείνος δεν ξέρει τι θέλει από σένα, κάνε μια χάρη στον εαυτό σου και δείξε ότι εσύ ξέρεις και μην αφήσεις κανέναν να παίζει μαζί σουΕάν δεν σου συμπεριφέρεται λαμβάνοντας υπόψη μια στοιχειώδη δέσμευση και δεν αποτελεί μια σταθερή φλόγα στη ζωή σου, δεν πρέπει να αφιερώνεις χρόνο περιμένοντάς τον. Είναι πραγματικά τόσο απλό. Ένας τύπος που είναι μια ζέστη και μια κρύο δεν ανήκει στη ζωή σου, το τέλος. Να γιατί πρέπει να διαγράψεις αμέσως τον αριθμό του.

Σου δίνει ανάμεικτα μηνύματα.

Το ένα λεπτό συμπεριφέρεται σαν να είναι τόσο πολύ μέσα σου, και το επόμενο θα σου φερθεί ψυχρά κι από απόσταση. WTF; Ένας άντρας που το κάνει αυτό είτε παίζει ένα παιχνίδι μαζί σας για να σου κρατήσει το ενδιαφέρον είτε απλώς δεν νιώθει ειλικρινά συναισθήματα, και μάλλον, είναι περισσότερο από πιθανό το δεύτερο. Ένας τύπος που του αρέσεις πολύ δεν θα παίζει τόσο ανώριμα παιχνίδια.

Μπορεί να αργήσει να ετοιμάζεται να εξαφανιστεί ή να κάνει ghosting.

Δώσε προσοχή: ένας άντρας που φαίνεται απρόβλεπτος και αναξιόπιστος μπορεί να σου δίνει υπαινιγμούς ότι πρόκειται να φύγει οριστικά από τη ζωή σου. Κάνε στον εαυτό τη χάρη σβήνοντας τον αριθμό του και μπλοκάροντάς τον πρώτη.

https://www.instagram.com/p/CsG3d7zNN1d/

Σου αξίζει κάτι πολύ καλύτερο.

Δεν χρειάζεται να χάνεις το χρόνο σου με έναν άντρα που δεν ενδιαφέρεται αρκετά για σένα ή που δεν του αρέσεις αρκετά. Θα πρέπει να σου αφοσιωθεί 150 τοις εκατό για να σου αξίζει. Μην αποδέχεσαι κάποιον που σε κρατά στον πάγο.

Του αρέσεις όταν τον βολεύει.

Ένας τύπος που είναι μια κρύο μια ζέστη είναι εγωιστής. Προσπαθεί μόνο όταν του είναι βολικό να το κάνει, όπως όταν βαριέται και είναι μόνος, οπότε σου τηλεφωνεί. Αυτή είναι μια σοβαρή red flag. Θα πρέπει να κάνει μια προσπάθεια όλη την ώρα και δεν πρέπει να απαιτείς τίποτα λιγότερο από αυτόν.

Πρέπει να ξέρει τι θέλει.

Δεν έχεις χρόνο για μπερδεμένους τύπους που είναι παντού και δεν ξέρουν τι θέλουν. Πρέπει να είσαι με κάποιον που είναι σίγουρος για τον εαυτό του και έχει ένα σχέδιο για το μέλλον στο οποίο θα παίζεις πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν είσαι αναπληρωματική στη ζωή κανενός γιατί αξίζεις πολύ περισσότερα. Εάν δεν μπορεί να το δει αυτό, θα πρέπει να τον αποκόψεις από τη ζωή σου αμέσως τώρα.

https://www.instagram.com/p/CsBae3kuFbk/

Θα περάσετε πολλές νύχτες περιμένοντας.

Ένας τέτοιος αναποφάσιστος και ασταθής τύπος θα σε αφήσει να αναρωτιέστε ότι το μπέρδεμα συνεχίζει μαζί του. Μπορεί να περάσεις νύχτες αναλύοντας την περίεργη συμπεριφορά του με τους καλύτερους φίλους σου ή περιμένοντας να σου τηλεφωνήσει όπως είπε (αλλά μετά δεν το κάνει). Είναι χάλια να το περνάς αυτό και να του δίνεις το πλεονέκτημα της αμφιβολίας. Είναι σπατάλη δεδομένων, χρόνου και ενέργειας. Αν τώρα φέρεται τόσο αμφίσημα, θα σε απογοητεύσει ξανά χωρίς τέλος.

Είναι επιπόλαιος.

Δεν μπορεί να του αρέσεις και να μην του αρέσεις ταυτόχρονα, οπότε τι σκέφτεται ακριβώς αυτός ο τύπος; Σαφώς, είναι αχρείος αν σου δίνει τόσα πολλά ανάμεικτα μηνύματα. Ένας άντρας που ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα θα είναι ξεκάθαρος για τις προθέσεις και τα συναισθήματά του. Δεν θα σε κάνει να νιώθεις ότι βγαίνεις με δύο διαφορετικούς ανθρώπους. Αν αυτός ο τύπος στρέφει τον Τζέκιλ και τον Χάιντ πάνω σου, είναι σημάδι ότι ένας από αυτούς είναι το απόλυτο ψέμα.

Περιμένει πότε θα έρθει κάτι καλύτερο.

Μπορεί να είναι ένας από εκείνους τους τύπους που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος με αυτό που έχει και είναι πάντα σε επιφυλακή για κάτι καλύτερο. Ένας τέτοιος τύπος τείνει να κρατά τις γυναίκες στο πίσω μέρος για την περίπτωση που τις χρειαστεί, αλλά στη συνέχεια δεν μπορεί να δεσμευτεί σε καμία από αυτές επειδή αντέχει για κάτι άλλο. Τι χαμένος χρόνος.

https://www.instagram.com/p/CsEvc8XrdvR/

Θα πρέπει να διαγράψεις τον αριθμό του πριν σε κάψει.

Το να χάνεις χρόνο με έναν άντρα που είναι παντού δεν είναι ποτέ διασκεδαστικό και ποτέ δεν τελειώνει καλά. Αργά ή γρήγορα θα βαρεθείς ή θα σου ραγίσει την καρδιά και πιθανότατα δεν θα νοιαστεί καν επειδή είσαι εσύ που έχεις επενδύσει σε αυτόν. Δεν έχει επενδύσει ούτε ένα κομμάτι σε σένα!

Δεν θα μπορείτε να τον εμπιστευτείτε ακόμα κι αν αλλάξει.

Μπορεί να αντέξεις πότε θα γίνει καλύτερος άντρας για σένα, για τη μέρα που θα σε αγαπήσει τόσο πολύ που δεν θα σου ξαναδώσει ανάμεικτα μηνύματα. Εμ, συνέχισε να ονειρεύεσαι. Ακόμα κι αν συνέβαινε ένα θαύμα και άρχισε να είναι πιο συνεπής, πιθανότατα θα ένιωθες ότι δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Και γιατί θα έπρεπε; Αν μπορούσε να σε παίζει, πιθανότατα θα το ξανακάνει, κάτι που θα είναι ακόμα πιο δύσκολο να το αντιμετωπίσεις.

Δεν θα είσαι ποτέ η προτεραιότητά του.

Ο τύπος που σου φέρεται έτσι δεν πρόκειται να σε κάνει ποτέ προτεραιότητα στη ζωή του. Είσαι απλά μια επιλογή για αυτόν. Αντί να τον αφήσεις να σου συμπεριφέρεται όπως του κάθεται καλύτερα κάθε φορά, απαίτησε περισσότερα για τον εαυτό σου – αλλά μην περιμένεις να σου τα δώσει. Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Ελευθέρωσε τον χώρο στο τηλέφωνό σου για τον αριθμό ενός καλύτερου άντρα που θα σε κυνηγήσει αντί να περιμένει από σένα να τον κυνηγήσεις.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να αποτρέψετε μια τοξική σχέση όσο είναι νωρίς

Επειδή η πρόληψη είναι η καλύτερη προστασία, δείτε τι πρέπει να έχετε στο νου σας

ΣΧΕΣΕΙΣ

Πώς να προστατέψετε τη σχέση σας από την (κακή) χρήση της τεχνολογίας

Χρήση τεχνολογίας και υγιή όρια σε μια σχέση

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 κραυγαλέα σημάδια που δείχνουν ότι ο σύντροφός σας δεν σας σέβεται

Μην αγνοείς μερικές σημαντικές κόκκινες σημαίες στη σχέση σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Χώρισαν Κώστας Πηλαδάκης - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τίτλοι τέλους πριν τον γάμο

«Υπάρχει και μια διαφορά ηλικίας, η οποία μπορεί να δημιουργήσει θεματάκια»

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 15 Ιουνίου

Όλα μπορούν να πάρουν τον δρόμο που θέλετε

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να θεραπεύσεις μια ραγισμένη καρδιά

Το σώμα σου έχει τον τρόπο, δεν έχεις παρά να το ακούσεις