Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Σε αγαπάει όντως; 8 απλοί τρόποι για να το διαπιστώσεις

Καλή η αγάπη στα λόγια αλλά είναι πάντα καλύτερο να την συνοδεύουν και οι σωστές πράξεις – δες πώς να είσαι σίγουρη



Το να λες «σ’ αγαπώ» είναι ένα τεράστιο βήμα σε κάθε σχέση και ομολογουμένως, είναι πιο ωραίο όταν το λέει πρώτος ένας άντρας. Ωστόσο, μερικοί τύποι δεν εκφράζουν το πώς νιώθουν πολύ συχνά, γι' αυτό είναι πιο καθησυχαστικό όταν το κάνουν. Το να ανακαλύψεις αν ο άντρας με τον οποίο βγαίνεις νοιάζεται πραγματικά για σένα, μπορεί να γίνει χωρίς να χρειάζεται να τον ρωτήσεις απευθείας. Δες πώς μπορείς να δοκιμάσεις έναν άντρα για να μάθεις αν σε αγαπά πραγματικά.

Μην είσαι η πρώτη που θα ξεκινήσει μια συζήτηση.

Στα πρώτα στάδια μιας σχέσης, μπορεί να είναι πολύ εύκολο να αποκτήσεις τη συνήθεια να στέλνεις μηνύματα στον άντρα με τον οποίο βγαίνεις πρώτος. Είναι φυσιολογικό να θέλεις να μάθεις τι κάνει επειδή τον σκέφτεσαι. Ωστόσο, σε σκέφτεται κι εκείνος το ίδιο; Θα καταλάβεις ότι είσαι στις σκέψεις του αν σου στείλει μήνυμα όταν δεν είσαι εσύ που θα ξεκινήσει πρώτα μια συζήτηση. Εάν είσαι όντως στο μυαλό του, θα στείλει μήνυμα χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσεις πρώτα εσύ. Το να σου στείλει ένα μήνυμα πρώτος δεν οδηγεί απαραίτητα στο συμπέρασμα ότι σε αγαπά ή όχι, αλλά είναι σημάδι ότι νοιάζεται πραγματικά.

Μίλησέ του για τα πράγματα που σε αγχώνουν.

Μπορείς να καταλάβεις πολλά για τις προθέσεις ενός άντρα από τον τρόπο που χειρίζεται τα συναισθήματά σου. Ανταποκρίνεται με προσοχή και ειλικρίνεια; Αν ναι, αυτό είναι ένα σημάδι ότι τον ενδιαφέρεις πραγματικά και σε αγαπά. Όταν ένας άντρας σε στηρίζει και προσπαθεί να σε κάνει να γελάσεις μόνο και μόνο για να σου αποσπάσει το μυαλό από μια κακή κατάσταση, είναι σαφές ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για σένα. Αν θέλεις να δοκιμάσεις την αγάπη ενός άντρα για σένα, να έχεις την άνεση να εκτεθείς, να νιώσεις ευάλωτη και άρχισε να μοιράζεσαι τα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ανησυχία και άγχος.

Κάνε ερωτήσεις για να δεις αν σε γνωρίζει.

Το να κάνεις ερωτήσεις για πράγματα που ξέρεις ότι έχετε συζητήσει με το αγόρι σου είναι μια εξαιρετική δοκιμή για να διαπιστώσεις πόσο σε αγαπά. Αν ένας άντρας σε αγαπάει πραγματικά, θα θέλει να μάθει τα πάντα για σένα. Πρέπει να είσαι λίγο επιεικής όταν δοκιμάζεις την αγάπη ενός άντρα για σένα. Ειδικά με το να περιμένεις να θυμηθεί πράγματα που ξέρεις ότι του έχεις πει στο παρελθόν. Συνήθως, οι άντρες δεν έχουν ωραίες αναμνήσεις όταν πρόκειται για ασήμαντα πράγματα, οπότε κάνε του ερωτήσεις που είναι προσωπικές για σένα.

Πες του ποιες είναι οι αγαπημένες σου λιχουδιές.

Φαίνεται μικρό πράγμα, αλλά αυτό ελέγχει αν ακούει και αν είναι αρκετά πρόθυμος για να σου προσφέρει τις αγαπημένες σου λιχουδιές. Όταν ένας άντρας εμφανίζεται με τις αγαπημένες σου λιχουδιές, δείχνει ότι νοιάζεται και ότι σε ακούει πραγματικά. Το να λαμβάνεις τις αγαπημένες σου λιχουδιές σαφώς δεν μπορεί να είναι το μόνο τεστ που μπορείς να κάνεις για να δεις πόσο ενδιαφέρεται ένας άντρας. Επειδή κάθε άντρας εκφράζει την αγάπη του με διαφορετικούς τρόπους, ο συγκεκριμένος μπορεί να μην είναι ο τύπος που κάνει δώρα.

Προσκάλεσέ τον σε μια οικογενειακή εκδήλωση.

Το να προσκαλέσεις το άτομο με το οποίο βγαίνετε σε μια οικογενειακή εκδήλωση είναι ένα μεγάλο βήμα. Αν συμφωνήσει να έρθει, είναι επιβεβαίωση ότι σκέφτεται σοβαρά για σένα. Το να τον καλέσεις να συναντήσει όλα τα μέλη της οικογένειάς σου είναι μεγάλη υπόθεση και ο άντρας με τον οποίο βγαίνεις το γνωρίζει αυτό, επομένως για να συμφωνήσει να έρθει μαζί σου σημαίνει ότι θέλει η σχέση σας μαζί του να προχωρήσει. Εάν δεν θέλει να έρθει, αυτό είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι ότι δεν είναι έτοιμος να προχωρήσει η σχέση.

Κάντε υποθετικές ερωτήσεις για να τσεκάρεις πώς νιώθει για σένα.

Όταν το δοκιμάσεις αυτό, πρέπει να είσαι προσεκτική. Δεν θέλεις να του κάνεις τυχαία μια υποθετική ερώτηση για να ελέγξεις το πώς νιώθει για σένα. Παρακολουθήστε μια ταινία μαζί και βασίστε τις ερωτήσεις σας στην ταινία, για παράδειγμα – έτσι δεν θα είναι πολύ καχύποπτος ως προς το γιατί του κάνεις αυτές τις υποθετικές ερωτήσεις. Εάν λάβεις την επιθυμητή απάντηση, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι σε αγαπάει. Αν δεν απαντήσει με τον τρόπο που ελπίζεις, μην το αξιολογήσεις δραματικά γιατί δεν παύει να είναι μια υποθετική ερώτηση.

Ενθάρρυνε τον να βγει έξω από τη ζώνη άνεσής του για χάρη σου.

Το να ζητάς από κάποιον να κάνει κάτι που τον κάνει να νιώθει φόβο ή άβολα είναι κάτι δύσκολο. Έτσι, αν καταφέρεις να τον κάνεις να βγει έξω από τη ζώνη άνεσής του μόνο και μόνο επειδή του το ζήτησες, μπορείς να πιστέψεις ότι σε αγαπά 100%. Αν ένας άντρας είναι πρόθυμος να αφήσει στην άκρη τους φόβους του απλώς για να σε εντυπωσιάσει ή απλώς για να σε κρατήσει χαρούμενη, αυτό σημαίνει ότι είναι πρόθυμος να εμβαθύνει στα δικά του συναισθήματα και να έχετε μια υγιή και ειλικρινή σχέση.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Tι μας μαθαίνει η σχέση των Keanu Reeves και Alexandra Grant

Kάτι παραπάνω από ένα αντισυμβατικό matching γιατί  «η ομορφιά είναι αγάπη»

ΣΧΕΣΕΙΣ

Δέκα ενδείξεις ότι έχετε συμβιβαστεί σε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί πια

Πώς να καταλάβετε ότι ήρθε η ώρα να διεκδικείσετε κάτι παραπάνω

ΣΧΕΣΕΙΣ

Next stop: συγκατοίκηση! Δες πώς να πετύχει

Πώς θα καταλάβετε αν είστε έτοιμοι να μείνετε μαζί

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 17 Απριλίου

Βγάλτε τελείως από τη ζωή σας ό,τι σας φαίνεται άχρηστο και σας κουράζει

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Τέχνη στην πόλη: Ανοίγει για το κοινό το αυθεντικό ατελιέ του Αλέκου Φασιανού

Tο Μουσείο Αλέκος Φασιανός στο κέντρο της Αθήνας, ανακοινώνει την επέκταση του μουσειακού του χώρου με το άνοιγμα του αυθεντικού ατελιέ του καλλιτέχνη.

ASK THE EDITOR

8 πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για το μανδελικό οξύ προτού το βάλεις στη beauty ρουτίνα σου

Σε τι ακριβώς συμβάλει το συγκεκριμένο οξύ στη φροντίδα του δέρματός σου;