Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Reality check: Είσαι η γυναίκα των ονείρων του ή απλώς περνάει την ώρα του;

Πώς θα καταλάβεις αν έχεις σοβαρές προθέσεις ή αν σε χρησιμοποιεί ως έναν αντιπερισπασμό της σκέψης του



Νομίζεις ότι του αρέσει πολύ να είναι μαζί σου, αλλά πώς μπορείς να είσαι σίγουρη ότι δεν είσαι απλώς η προσωρινή του απόσπαση της προσοχής; Για να αποφύγετε να βρεθείτε σε αυτήν την άθλια κατάσταση, εδώ είναι αρκετά σημάδια ότι η σχέση σας δεν είναι η κύρια προτεραιότητά του. Λυπάμαι, αλλά προφανώς δεν είσαι το κορίτσι των ονείρων του αν ισχύουν τα παρακάτω.

Τον απασχολεί κάτι κάθε φορά που είστε μαζί και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί.

Αν φαίνεται ότι είναι πάντα κάπου αλλού στο μυαλό του, αυτό μπορεί να σας κάνει να ανησυχείτε ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για εσάς. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι απλώς ελέγχει τη σχέση όταν αισθάνεται ότι χρειάζεται κάποιο ενθουσιασμό στη ζωή του. Το κλασικό παράδειγμα είναι ο τύπος που σου στέλνει μηνύματα στις τρεις το πρωί αλλά ποτέ τη μέρα.

Πάντα έχει τόσα πολλά να συμβαίνουν στη ζωή του.

Η ζωή του είναι γεμάτη δράμα και είναι τόσο απασχολημένος να παλεύει προκειμένου να κρατήσει τα πάντα. Πού βρίσκεστε λοιπόν; Αυτό είναι το θέμα – δεν ταυτίζεστε. Σε κρατάει σε μια γωνιά της ζωής του όπου είναι βολικό, ώστε να μπορεί να συνεχίσει την υπόλοιπη ζωή του ως single. Μπορείς να εντοπίσεις αυτόν τον τύπο άντρα από το πώς μπορεί να σε δει μόνο συγκεκριμένες ημέρες ή μεταξύ συγκεκριμένων ωρών, ειδικά όταν χρειάζεται λίγη διασκέδαση. Τόσο μπέρδεμα.

Είναι σε άσχημη θέση.

Περνάει πολλά αγχωτικά πράγματα. Έχασε τη δουλειά του. Δεν μπορεί να κάνει το ενοίκιο αυτό το μήνα στο διαμέρισμά του. Είχε ένα άσχημο ατύχημα στο σκι. Καταλαβαίνεις το νόημα. Τον έβαλες σε μια εποχή που η ζωή του ήταν παντού. και χρειαζόταν μια απόσπαση της προσοχής. Μπορεί να νομίζεις ότι είναι η μοίρα σου να είσαι εκεί για να τον στηρίξεις, αλλά μάλλον δεν είναι. Οι πιθανότητες είναι ότι απλώς ελπίζει να έχει λίγη ομορφιά στη μπερδεμένη ζωή του. Δεν υπάρχει τίποτα κακό σε αυτό, αρκεί να νιώθετε ασφάλεια στη σχέση. Ας ελπίσουμε ότι δεν σκοπεύει να σας αφήσει από τη ζωή του όταν οι κακές μέρες του γίνονται ηλιόλουστες.

https://www.instagram.com/p/CtnAiukL0Ei/

Ψάχνει κάποια να τον σώσει από τη μοναξιά του.

Σου λέει πόσο μόνος ήταν και πόσο ήθελε να βρει κάποιον. Είναι γλυκό, σωστά; Λοιπόν, αν φαίνεται ότι η μοναξιά του ήταν το κύριο κίνητρο για το γιατί σου ζήτησε να βγείτε, αυτό είναι από μόνο του μια κόκκινη σημαία. Θέλεις κάποιον που να είναι πλήρης και χαρούμενος πριν έρθει κοντά σου, διαφορετικά, είναι σαν να είσαι εκεί για να κρατάς το κρεβάτι του ζεστό το βράδυ. Ουφ.

Δεν έχει άλλα ενδιαφέροντα.

Είσαι το μοναδικό highlight ολόκληρης της ύπαρξής του. Στην πραγματικότητα, σου λέει συχνά ότι είσαι ολόκληρος ο κόσμος του και ότι δεν έχει τίποτα άλλο για να ζήσει. Χμ, μετά από λίγο αυτό ακούγεται ανατριχιαστικό αντί για ρομαντικό. Ένας άντρας που δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον για τη ζωή του είναι ένας βαρετός άντρας που σφίγγει μια σχέση για να τον κάνει να νιώσει ενθουσιασμένος με τη ζωή και τον εαυτό του. Αξίζεις περισσότερο από αυτό.

Σε κρατάει στο πίσω μέρος.

Σε καλεί μόνο όταν είναι αυθόρμητος - με άλλα λόγια, όταν τα άλλα του σχέδια καταρρέουν. Είναι ο βασιλιάς της ιστορίας «Ήμουν μόλις στη γειτονιά» όταν αυτό που πραγματικά λέει είναι: «Κοίτα, προσπαθώ να φανώ ρομαντικός, αλλά η κύρια προτεραιότητά μου δεν μπορούσε να με δει απόψε, οπότε θέλεις να βγούμε;» Πόσο βολικό που συμπληρώνεις τα όποια κενά στη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CtsiawhLtXs/

Δεν ήταν ποτέ single.

Είναι πραγματικά ανησυχητικό αν ένας άντρας μεταπηδά από τη μια σχέση στην άλλη, με σχεδόν καμία στιγμή στο ενδιάμεσο. Τι είναι αυτό; Χρησιμοποιεί ξεκάθαρα τις σχέσεις ως περισπασμό από τα ζητήματά του και πράγματα που τον κάνουν να νιώθει άβολα. Συγγνώμη, αλλά ο τύπος αυτός πρέπει να μείνει μόνος για μια φορά.

Όλοι τον μισούν.

Δεν έχει κανέναν που να τον υποστηρίζει. Είτε πρόκειται για μέλη της οικογένειάς του, φίλους ή ακόμα και παλιούς συναδέλφους του, φαίνεται ότι ο κόσμος είναι εναντίον του και είναι το φτωχό θύμα που φεύγουν όλοι. Ό,τι να 'ναι. Πώς μπορεί ο καθένας από αυτούς τους ανθρώπους να κάνει λάθος; Τώρα που είναι μαζί σου, ελπίζει να νιώσει άξιος κάνοντας μια απαστράπτουσα νέα σχέση ή να δείξει στον κόσμο ότι είναι στην πραγματικότητα ένας αξιοπρεπής τύπος (παρόλο που δεν είναι).

Απλώς έχει φύγει από μια μακροχρόνια σχέση.

Μόλις έφυγε από μια πραγματικά μακροχρόνια και αφοσιωμένη σχέση, αλλά επιθυμεί μια νέα αρχή. Έχει ξεπεράσει το όνομά της και θέλει απλώς να ξεκινήσει μια νέα σχέση μαζί σου. Ουάου, υπομονή. Σου συμπεριφέρεται σαν το ναρκωτικό του για να τον βοηθήσει να ξεχάσει την πρώην του. Μην εκπλαγείς αν αυτός ο φλογερός ρομαντικός ανεμοστρόβιλος σε κάψει.

https://www.instagram.com/p/CtsiQCWyf8R/

Δεν ταιριάζεις στο καλούπι.

Όταν μιλάει για τις πρώην του, βλέπεις ότι στην πραγματικότητα δεν είσαι καθόλου ο τύπος του. Στην πραγματικότητα, είσαι τελείως διαφορετική όταν πρόκειται για τις προτιμήσεις, τα χόμπι και τις αξίες σου. Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί να ενδιαφέρεται για κάποια περιπέτεια. Είναι σαν να δοκιμάζει μια νέα κουζίνα για μια αλλαγή για να εμπλουτίσει τα πράγματα. Ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί - καταλήγει στο mac 'n cheese στο δείπνο γιατί είναι αυτό που του αρέσει πραγματικά. Χμμ. Εάν δεν είσαι η ιδέα του για το υλικό της ιδανικής σχέσης, βγες έξω πριν χρειαστείς περαιτέρω επιβεβαίωση.

Είναι εκεί για τις καλές στιγμές.

Δεν μπορείς να καταλάβεις πότε κάποιος βγαίνει σοβαρά ραντεβού μαζί σου όταν οι καιροί είναι υπέροχοι και οι όμορφες στιγμές ρέουν αβίαστα. Όταν περνάς μια πραγματικά δύσκολη στιγμή και χρειάζεσαι υποστήριξη, είναι εξαφανισμένος. Αν ψάχνει για απόσπαση της προσοχής, δεν πρόκειται να του αρέσει το άγχος και το δράμα. Θέλει διασκέδαση! Λοιπόν, μπορεί να πάρει τον εγωισμό του και να φύγει μακριά σου.

 https://www.instagram.com/p/CtshWHIq-sT/

Σημάδια ότι μπορεί να είστε το κορίτσι των ονείρων του

Θέλει ειλικρινά να βοηθήσει.

Αυτός ο τύπος δεν τρέχει απλά όταν αναφέρεις ότι πρέπει να διορθώσεις κάτι. Αντίθετα, θα αναζητήσει τρόπους με τους οποίους μπορεί να σου δώσει ένα χέρι βοηθείας, είτε πρόκειται για εργασία στο αυτοκίνητό σου είτε για να σε βοηθήσει να λύσεις μια σύγκρουση στη δουλειά. Θα κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει ό,τι μπορεί για να το πετύχει.

Ζητά συγγνώμη όταν τα χάνει.

Κανείς δεν είναι τέλειος, και ακόμη και οι καλύτεροι φίλοι θα τα χάσουν μερικές φορές. Αλλά η διαφορά ανάμεσα σε έναν άντρα που νοιάζεται πραγματικά για σένα και σε εκείνον που σε κρατάει μόνο για διασκέδαση είναι ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεται τα λάθη του. Εάν ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη όταν αργεί ή σε αναστατώνει, αποδεικνύει ότι είναι πρόθυμος να αφήσει στην άκρη την περηφάνια του για να διορθώσει τα πράγματα μεταξύ σας. Πραγματικά νοιάζεται για το τι θα σκεφτείς για αυτόν όταν δεν μπορούσε να κρατήσει τον λόγο του.

Ενδιαφέρεται για τη γνώμη σου και τη ζητάει.

Όταν έχεις έναν άντρα που δεν είναι σοβαρός για τη σχέση σας, μπορεί να παρατηρήσεις ότι δεν σε εμπλέκει στις αποφάσεις της ζωής του, πόσο μάλλον να ζητήσει τη γνώμη σου για μικρά πράγματα. Όταν ο άντρας με τον οποίο είσαι μαζί θέλει να μάθει τι πιστεύεις για οτιδήποτε, από το πώς πρέπει να ζητήσει αύξηση από το αφεντικό του μέχρι τι είδους σακούλες σκουπιδιών πρέπει να αγοράσει, είναι απόδειξη ότι εκτιμά το μυαλό σου. Δεν αποσπάς την προσοχή, είσαι πολύτιμο κομμάτι της ζωής του.

Ακόμα κι όταν δεν είσαι κοντά σου, είναι ενθουσιασμένος μαζί σου.

Σου έχει πει κάποιο από τα μέλη της οικογένειάς του ότι δεν θα σωπάσει για σένα; Αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Οποιοσδήποτε άντρας μπορεί να σε κάνει να νιώθεις ξεχωριστή όταν είστε μαζί, αλλά όταν ένας άντρας δεν μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του ακόμα και όταν είστε χώρια, σημαίνει ότι σε θέλει πολύ.

https://www.instagram.com/p/CtsXRWCKNjz/

Πάντα προσπαθεί να σε συμπεριλάβει στα ενδιαφέροντά του

Είτε ενδιαφέρεται για αυτοκίνητα, ψάρεμα ή γκολφ, προσπαθεί να βεβαιωθεί ότι θα συμπεριληφθείς με κάποιο τρόπο. Θέλει να είσαι μέρος της ζωής του και αυτό σημαίνει να σε ενσωματώνει στα πράγματα που αγαπά περισσότερο. Κάνε του το χατήρι μερικές φορές, ακόμα κι αν μισείς πραγματικά τα χόμπι του.

Είναι στο σημείο της ζωής του όπου η δέσμευση θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Με πόσους άντρες έχεις βγει που ζουν ακόμα με τη μαμά τους, δεν έχουν δουλειά και δεν έχουν στόχους στη ζωή τους; Εάν ο φίλος σου βρίσκεται σε ένα σταθερό σημείο της ζωής του, όπου έχει μια καθιερωμένη καριέρα και ξέρει τι θέλει στο κοντινό και μακρινό μέλλον, είναι πολύ πιο πιθανό να θέλει να τακτοποιηθεί μαζί σου.

Σε έχει βάλει στην οικογένεια και τους φίλους του.

Αυτό είναι ένα τεράστιο σημάδι ότι έχει σοβαρές προθέσεις μαζί σου και είσαι κάτι παραπάνω από μια απλή απόσπαση της προσοχής του. Πολλοί άντρες αποφεύγουν να φέρουν μια κοπέλα στο σπίτι, εκτός αν την αγαπούν πραγματικά. Αν σε φέρνει σε επαφή με τους άλλους ανθρώπους που αγαπά περισσότερο, θέλει ξεκάθαρα να μείνεις στη ζωή του.

Καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει αληθινά σχέδια μαζί σας.

Αν αυτός ο τύπος είναι σοβαρός μαζί σου, δεν θα τα αφήσει όλα μέχρι την τελευταία στιγμή. Αντίθετα, θα προγραμματίσει εκ των προτέρων, φροντίζοντας ο χρόνος που περνάει μαζί σου να είναι καλά μελετημένος και όχι να είναι βιαστικός μαζί σου. Αν του αποσπάς απλώς την προσοχή, θα ακούς νέα του μόνο όταν δεν συμβαίνει κάτι καλύτερο.

https://www.instagram.com/p/CtsTLnay0XM/

Η ευτυχία σου έχει σημασία για αυτόν.

Σε στηρίζει συνεχώς σε ό,τι κι αν επιλέξεις να κάνεις στη ζωή. Σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις να προχωράς και όταν είσαι πεσμένη, είναι εκεί για να σε σηκώσει. Ένας άντρας που δεν νοιάζεται πραγματικά για σένα δεν θα τον πειράξει όταν είσαι στενοχωρημένη, αλλά ένας άντρας που σε θέλει στη ζωή του μακροπρόθεσμα θα αντιμετωπίσει την ευτυχία σου ως επένδυση.

Δεν παραλείπει ποτέ να δείξει τρυφερότητα.

Εάν παρακολουθείτε τηλεόραση, μπορεί να σε προλάβει και να σου δώσει μια αγκαλιά και ένα φιλί. Είτε βρίσκεστε σε ιδιωτικό είτε δημόσιο, δεν θα μπορεί να κρατήσει τα χέρια του μακριά σου εάν είναι σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Φτιάχνει ένα ιδιαίτερο σημείο για εσάς στον χώρο του.

Αν είστε μαζί για λίγο και έχει ορίσει ένα σημείο για την οδοντόβουρτσά σου στο μπάνιο και έχει κάνει χώρο στην ντουλάπα του για μερικά από τα ρούχα σου, αυτό σημαίνει ότι σχεδιάζει για το μέλλον. Είναι μια μικρή χειρονομία, αλλά μια χειρονομία που σημαίνει ότι είσαι η μόνη γυναίκα που θα περνάει χρόνο στο σπίτι του από τώρα και στο εξής. Δεν ψάχνει για απόσπαση της προσοχής, ψάχνει για έναν πραγματικό σύντροφο.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του