Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Τι σε κάνεις να νιώθεις ασφαλής; Η Νέα Σελήνη στις 17/7 σου απαντά

Πώς η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο του Ιουλίου 2023 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο



Όταν αναλογίζεστε τη δική σας συναισθηματική διαδικασία, νιώθετε ασφάλεια στο περιβάλλον σας; Τι σας θυμίζει το σπίτι; Είναι απαραίτητο για τον καθένα από εμάς να αναλογιστούμε την ατομική μας αίσθηση ασφάλειας, ειδικά όταν σκεφτόμαστε πώς η νέα σελήνη στον Καρκίνο του Ιουλίου 2023 θα επηρεάσει κάθε ζώδιο. Ο αστρολογικός άξονας του Καρκίνου και του Αιγόκερου θα ενεργοποιηθεί αποτελεσματικά κάτω από αυτό το σεληνιακό φαινόμενο που, με τη σειρά του, δίνει έμφαση στην πολικότητα μεταξύ του παιδιού και του γονέα, καθώς και του τροφού και του παρόχου. Ο τρόπος με τον οποίο νοιαζόμαστε και φροντίζουμε για τους άλλους είναι μια αντανάκλαση της ανατροφής μας, και αυτό το φεγγάρι μας παρουσιάζει μια καθαρή οπτική —και ένα περιβάλλον, αν θέλετε— που θα μας επιτρέψει όχι μόνο να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας αυθεντικά, αλλά να νιώθουμε ασφαλείς.

Πριν ορίσετε τις προθέσεις σας για τη νέα σελήνη, ελέγξτε πού βρίσκονται οι 24 μοίρες Καρκίνου στον γενέθλιο χάρτη σας. Αυτό το βασικό ζώδιο του νερού είναι μια αναπαράσταση της βάσης του σπιτιού μας, της συναισθηματικής βάσης και της δυναμικής της οικογένειας. Συμβολίζει επίσης την αντίληψή μας για την άνεση και την ασφάλεια. Το φεγγάρι θα βρίσκεται ακριβώς σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο, κάτι που πιθανότατα θα μας κάνει να επανεξετάσουμε θέματα από το παρελθόν μας. Λάβετε υπόψη ότι ο ήλιος τελικά θα αντιταχθεί στον Άρχοντα του Κάτω Κόσμου μεταξύ 20 και 21 Ιουλίου για τελευταία φορά, και αυτό είναι μια συνεχιζόμενη πτυχή από το 2009. Υπάρχουν ξεπερασμένα μοτίβα, δομές και θεμέλια που δεν είναι πλέον σε ευθυγράμμιση με τη δική μας εξέλιξη της ψυχής, και αυτό συμβαίνει τόσο σε ατομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο.

selini8

Είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, περιβάλλετε συνειδητά τον εαυτό σας με άτομα που σέβονται τα συναισθηματικά σας όρια; Ποιο μέρος του παρελθόντος σας είστε έτοιμοι να αφήσετε πίσω σας, προκειμένου να μπείτε στο μέγιστο των δυνατοτήτων σας; Εκτός από την τελική αντίθεση του ήλιου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο, ο Άρχοντας του Κάτω Κόσμου θα είναι βασικός παίκτης τις επόμενες εβδομάδες. Στις 23 Ιουλίου, θα έρθει αντιμέτωπος με τους κόμβους του πεπρωμένου (μετά την πρόσφατη είσοδό του στον Κριό και τον Ζυγό) και αυτό είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σκεφτείτε τη νέα σελήνη αυτού του μήνα. Σε τελική ανάλυση, αυτό το νέο ξεκίνημα μάλλον θα απαιτήσει μια ορισμένη ποσότητα γενναιότητας και θάρρους, αλλά να θυμάστε ότι η έξοδος από τη ζώνη άνεσής σας προάγει την ανάπτυξη και την ανθεκτικότητα. Στο μεταξύ, σκεφτείτε το είδος του κόσμου που θέλετε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας προχωρώντας.

Το φεγγάρι θα εναρμονιστεί επίσης με τον Ουρανό που δημιουργεί αλλαγές, προσθέτοντας ένα στρώμα αναστάτωσης και απελευθέρωσης, που μπορεί να εμπνεύσει την επιθυμία να ακολουθήσετε μια αντισυμβατική διαδρομή. Δεν χρειάζεται να είναι ασυνήθιστο ή περίεργο, αλλά αντίθετα, κάτι τόσο απλό όσο το να προσεγγίζεις τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία. Και με την Αφροδίτη να τετραγωνίζει τον Ουρανό, υπάρχει η ευκαιρία να εξερευνήσετε και να συμμετάσχετε σε υγιείς πειραματισμούς. Σε μια άλλη σημείωση, ο Άρης στην Παρθένο θα είναι επίσης σε αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο, κάτι που μας ενθαρρύνει να είμαστε διακριτικοί και πραγματιστές με τα επόμενα βήματα. Ακούγεται αντιφατικό όταν εξετάζουμε την Ουρανική επιρροή, αλλά το κλειδί είναι να αμφισβητήσουμε τον εαυτό μας χωρίς να χάσουμε την ισορροπία μας. Διαφορετικά, ο Άρης στην Παρθένο απέναντι από τον Κρόνο στους Ιχθύς μπορεί να είναι μια θαυμάσια επιρροή για επιμελή, αναλυτική και κουραστική δουλειά. Επομένως, μη διστάσετε να το αξιοποιήσετε εάν δεν έχετε πειθαρχία ή εστίαση σε μια συγκεκριμένη προσπάθεια.

 selini5

Πώς η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει κάθε ζώδιο

Κριός

Τα θέματα που περιβάλλουν τη βάση του σπιτιού σας και τα πιο εσωτερικά συναισθήματα τονίζονται κάτω από αυτό το φεγγάρι, γι' αυτό είναι τόσο σημαντικό για εσάς να σκεφτείτε τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς και ριζωμένοι αυτή τη στιγμή. Περνώντας πάνω από τον τέταρτο οίκο της ιδιωτικής ζωής και των συναισθηματικών θεμελίων σας –ενώ σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον 10ο οίκο της φήμης, της φήμης και των γονικών σας φιγούρων– αυτή είναι μια ευκαιρία για εσάς να συμφιλιωθείτε με το παρελθόν, προκειμένου να επαναπροσδιορίσετε το αίσθημα ασφάλειας. Ο ουράνιος κυβερνήτης σας, ο Άρης, θα βρίσκεται επίσης σε αντίθεση με τον επικεφαλής των εργασιών Κρόνο, ενθαρρύνοντάς σας να είστε πιο διορατικοί και επιεικείς με την καθημερινή σας οργάνωση, ειδικά όσοι είστε στη διαδικασία θεραπείας. Ο Βόρειος Κόμβος εισέρχεται στο ζώδιό σας για πρώτη φορά από το 2006 και ένα νέο κεφάλαιο της ζωής βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ταύρος

Η Σελήνη ανανεώνεται στον Καρκίνο, φέρνοντας νέα ξεκινήματα σε όλα, από το στιλ επικοινωνίας σας μέχρι τη δυναμική του άμεσου περιβάλλοντός σας. Ο Βόρειος Κόμβος θα ολοκληρώσει επίσης το ταξίδι του μέσα από το ζώδιό σας, (μετά τη διέλευση του ζώδιού σας από το 2021) καθιστώντας αυτό το γέννημα το πιο κυρίαρχο. Πώς εξελίχθηκε το αίσθημα ασφάλειας από τότε; Τι έχετε ανακαλύψει για τον εαυτό σας και τα προσωπικά σας συστήματα αξιών; Το φεγγάρι θα κάνει μια άμεση αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο, φέρνοντας επίγνωση στη σκιώδη πλευρά της προσωπικής σας φιλοσοφίας και κοσμοθεωρίας. Ποιες πεποιθήσεις είστε έτοιμοι να παραδώσετε, προκειμένου να δημιουργήσετε το οικιακό περιβάλλον που αναζητάτε; Όταν εξετάζετε το τετράγωνο του ουράνιου κυβερνήτη σας (Αφροδίτη) με τον Ουρανό, ο Κόσμος σας ενθαρρύνει να πειραματιστείτε και να εξερευνήσετε άλλες επιλογές εάν χρειαστεί.

Δίδυμοι

Είστε έτοιμοι να πάρετε πίσω τη δύναμή σας; Είτε οικονομικά είτε όσον αφορά τις αισθησιακές απολαύσεις σας, αυτό το φεγγάρι σας προσφέρει την ευκαιρία να νιώσετε περισσότερο σαν στο σπίτι σας στο φυσικό σας περιβάλλον. Για παράδειγμα, η νέα σελήνη αυτού του μήνα θα αγγίξει τον δεύτερο οίκο των χρημάτων, των αξιών και των ανέσεων των πλασμάτων που αναζητάτε σταθερότητα και όλα αυτά ενώ κάθεστε σε ευθεία αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα μέσω του όγδοου οίκου των στενών ενώσεων και των ενεργητικών ανταλλαγών. Πώς έχουν εξελιχθεί οι στενές ενώσεις και η δυναμική των σχέσεών σας από την πρώτη είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερο το 2007; Τα όριά σας και οι συναισθηματικές σας ανάγκες φέρονται στο προσκήνιο αυτού του σεληνιακού και με τον ουράνιο κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να κυλάει στον τομέα της επικοινωνίας σας, θα έχετε την αυτοπεποίθηση και το θάρρος που απαιτείται για να τα αντιμετωπίσετε.

 selini3

Καρκίνος

Καλή νέα σελήνη και ηλιακή σεζόν, Καρκίνε! Το να σας κυβερνά το φεγγάρι σας δίνει το πάνω χέρι, καθώς δεν είστε μόνο προσαρμοσμένοι στις φάσεις της σελήνης αλλά και εντυπωσιακά συντονισμένοι με τη συναισθηματικότητά σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η Σελήνη ανανεώνεται στο ζώδιό σας, επομένως είναι σημαντικό για εσάς να αναλογιστείτε τα μέρη του εαυτού σας/της ζωής στα οποία είστε έτοιμοι να αφοσιωθείτε και/ή να αφήσετε. Ενώ βρίσκεστε σε αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα, υπάρχει επίσης μεγαλύτερη έμφαση στη δυναμική των σχέσεών σας, ειδικά σε αυτές που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κατάχρηση εξουσίας. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το φεγγάρι σας δίνει την ευκαιρία να ανακτήσετε την ενέργειά σας και να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά. Και με τον Άρη να κάθεται απέναντι από τον Κρόνο ανάδρομο, ο κόσμος σας υποστηρίζει σε αυτό το νέο μονοπάτι προς την ανακάλυψη του εαυτού σας. Δείξε το μέλλον των ονείρων σας!

Λέων

Χαλαρώστε και αφήστε το σύμπαν να πάρει το τιμόνι. Το φεγγάρι ανανεώνεται στον Καρκίνο, φέρνοντας νέα ξεκινήματα στον 12ο οίκο σας με θεραπείες, κλείσιμο και ασυνείδητα μοτίβα, αλλά υπάρχουν και άλλα. Θα κάθεται ακριβώς απέναντι από τον Πλούτωνα ανάδρομο –μέσω του υπεύθυνου έκτου οίκου της δέουσας επιμέλειας, των υγειονομικών συνηθειών και των πράξεων υπηρεσίας– τονίζοντας τα σκιώδη χαρακτηριστικά του καθημερινού σας τρόπου ζωής. Είτε από πλευράς υλικοτεχνικής υποστήριξης είτε από την άποψη της ευημερίας σας, ενθαρρύνεστε να παραδώσετε τα συστήματα και τις δομές που δεν εξυπηρετούν πλέον το υψηλότερο καλό σας. Λάβετε υπόψη ότι κατά τη διέλευση του ζώδιού σας, η Αφροδίτη θα αναμετρηθεί με τον Ουρανό στον 10ο οίκο της εξουσίας σας, οπότε μην εκπλαγείτε αν αντιμετωπίσετε μια απροσδόκητη αλλαγή σχεδίων. Αυτό θα μπορούσε να είναι στον χώρο εργασίας ή/και όσον αφορά τις ικανότητές σας να κερδίζετε χρήματα. Σε κάθε περίπτωση, μην φοβάστε να πειραματιστείτε.

Παρθένος

Είναι σημαντικό να περιτριγυρίζετε τον εαυτό σας με άτομα με ομοϊδεάτες που όχι μόνο υποστηρίζουν τους στόχους και τα όνειρά σας, αλλά και σας εμπνέουν στην πορεία. Το πιο σημαντικό, όταν πρόκειται για τον συναισθηματικό σας κόσμο και την αίσθηση ασφάλειας, η νέα σελήνη του Ιουλίου σας προτρέπει να αναλογιστείτε τη δυναμική του κοινωνικού σας περιβάλλοντος και εάν αυτές οι συνδέσεις κρατούν χώρο για την ατομική σας αλήθεια. Για παράδειγμα, η Σελήνη θα ανανεωθεί στον Καρκίνο –μέσω του 11ου οίκου των κοινοτικών υποθέσεων– φέρνοντας νέα ξεκινήματα στην αίσθηση ότι ανήκεις στον κόσμο. Αλλά το φεγγάρι θα κάνει επίσης μια άμεση αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα, τονίζοντας τις σκιώδεις ιδιότητες της αυτοέκφρασής σας ή/και τις αναστολές όσον αφορά την αυθεντικότητά σας. Θεωρείτε ότι οι ομάδες φιλίας σας είναι εξαρτημένες; Πώς μπορείς να επαναπροσδιορίζεις αυτόν τον τομέα της ζωής;

selini10

Ζυγός

Η νέα σελήνη αγγίζει τον πιο δημόσιο τομέα του χάρτη σας, φέρνοντας νέα ξεκινήματα σε όλα, από την αίσθηση της εξουσίας μέχρι τη φήμη σας στον κόσμο. Ωστόσο, δεδομένου ότι αυτός ο λυγμός θα γίνει στο ζώδιο του Καρκίνου, αυτό θα μπορούσε να περιστρέφεται γύρω από μια γονική φιγούρα, αν όχι ο δικός σας γονέας vs. δυναμική του παιδιού. Ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, βρίσκεται ήδη στην προ-ανάδρομη σκιώδη φάση της και μέσω του 11ου οίκου σας με τις ρυθμίσεις της κοινότητας και την ατομική ελευθερία. Δηλαδή, ο συνδυασμός αυτών των ενεργειών σας προτρέπει να επαναξιολογήσετε την αξία των προσωπικών και επαγγελματικών σας στόχων. Μοιάζει ασφαλής αυτή η προσπάθεια; Η Αφροδίτη θα έρθει επίσης αντιμέτωπη με τον Ουρανό, φέρνοντας ενθουσιασμό και καινοτομία στις οικείες σας υποθέσεις. Καλλιεργείτε μια ολοκαίνουργια αίσθηση αυτογνωσίας, αλλά με το φεγγάρι να κάθεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο, είναι καιρός να βάλετε ένα τέλος στους παλιούς τρόπους και τη δυναμική εξουσίας μέσα στην οικογενειακή σας μονάδα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν ο Νότιος Κόμβος κάνει το ντεμπούτο του στο ζώδιό σας για πρώτη φορά από το 2006.

Σκορπιός

Σηκώστε το πηγούνι, Σκορπιοί. Η σελήνη ανανεώνεται στο ζώδιο της αδελφής σας, τον Καρκίνο, φέρνοντας έμφαση και γονιμότητα στον ένατο οίκο της επέκτασης, της πίστης, των μακροπρόθεσμων στόχων και της αυτοανακάλυψης. Είτε από την άποψη της βάσης του σπιτιού σας είτε/και των γνωστών συστημάτων πεποιθήσεων σας, αυτό το φεγγάρι σας προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξετε τροχιές και να ακολουθήσετε το δικό σας ατομικό μονοπάτι. Καθισμένοι σε αντίθεση με τον σύγχρονο κυβερνήτη σας, τον Πλούτωνα ανάδρομο, τα πιο σκοτεινά χαρακτηριστικά της πρώιμης παιδικής σας ηλικίας και του άμεσου περιβάλλοντός σας θα μπορούσαν ξαφνικά να ξαναβγούν στην επιφάνεια, αλλά εδώ είναι που σας ενθαρρύνουν να κλείσετε ένα κεφάλαιο ή/και μια αφήγηση στο οποίο δεν είστε πλέον συνδρομητής. Πώς έχει εξελιχθεί η αντίληψή σας για το σπίτι και την οικογένεια από την πρώτη είσοδο του Πλούτωνα στον Αιγόκερο το 2007; Ο Νότιος Κόμβος ολοκληρώνει επίσης το ταξίδι του στο ζώδιό σας, αφού ταξιδεύει στον αστρολογικό σας άξονα από το 2021. Ήρθε η ώρα να ανακαλέσετε τη δύναμή σας και να δημιουργήσετε νέες εμπειρίες για τον εαυτό σας προχωρώντας μπροστά.

Τοξότης

Το θεμέλιο των οικείων ανταλλαγών σας είναι μια αντανάκλαση της αίσθησης ασφάλειας και της πρώιμης ανατροφής σας. Και με το φεγγάρι να ανανεώνεται στον ευαίσθητο Καρκίνο –τον όγδοο οίκο σας των συγχωνεύσεων, της κληρονομιάς και άλλων πηγών εισοδήματος– σας δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την ιδέα σας «δίνοντας και λαμβάνετε». Τι δεν μοιάζει πλέον ασφαλές; Ποια είναι η ρίζα των αμφιβολιών και των φόβων σας; Η Σελήνη θα βρίσκεται σε ευθεία αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομος στον δεύτερο οίκο αξιών, των ανέσεων των πλασμάτων και των ικανοτήτων δημιουργίας χρημάτων σας που αναζητά σταθερότητα, τονίζοντας τα πάντα, από τους προηγούμενους φόβους σας μέχρι την πρώτη σας εντύπωση «ασφάλειας». Είστε έτοιμοι να παραδώσετε αυτά τα ξεπερασμένα συστήματα και δομές; Με τον Άρη να κάθεται σε αντίθεση με τον Κρόνο, ενθαρρύνεστε να διακρίνετε και να αναλύσετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς να προχωρήσετε, είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.

selini1

Αιγόκερως

Άνοιξε την καρδιά σου και άσε τον εαυτό σου να γαλουχηθεί και να σε φροντίσει, Αιγόκερε. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν η Σελήνη ανανεώνεται στον Καρκίνο, μέσω του δεσμευμένου έβδομου οίκου των συμφωνιών, των συμβιβαζόμενων και σημαντικών άλλων. Αν και, ενώ βρίσκεστε σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο στο ζώδιό σας, οι ασυνείδητοι φόβοι που περιβάλλουν τις συνεργασίες σας ή/και την ικανότητά σας να αισθάνεστε ασφαλείς μέσα στις συνδέσεις σας θα μπορούσαν ταυτόχρονα να αναθεωρηθούν. Αυτή, ωστόσο, είναι μια ευκαιρία για εσάς να χτίσετε πάνω σε ένα ολοκαίνουργιο θεμέλιο και να παραδώσετε τα σκιώδη χαρακτηριστικά σας όπως η ανάγκη για έλεγχο ή ίσως ακόμη και ο φόβος της εγκατάλειψης. Ο Άρης θα βρίσκεται επίσης σε αντίθεση με τον κυβερνήτη σας, τον Κρόνο, όπου σας ενθαρρύνουν να διακρίνετε, να αναλύσετε και να κάνετε την απαραίτητη έρευνα για τα επόμενα βήματα.

Υδροχόος

Η ενσυνειδητότητα είναι το κλειδί για την ψυχική, σωματική και συναισθηματική ισορροπία που αναζητάτε, Υδροχόοι. Ευτυχώς, με το φεγγάρι να ανανεώνεται στον Καρκίνο –μέσω του έκτου οίκου της υγείας, των καθημερινών τελετουργιών, της δέουσας επιμέλειας και των πράξεων υπηρεσίας– υπάρχει η ευκαιρία να καλλιεργήσετε τον τρόπο ζωής που επιθυμείτε και αξίζετε και οι δύο. Το πιο σημαντικό, ενώ σε αντίθεση με τον ανάδρομο Πλούτωνα -μέσω του 12ου οίκου του κλεισίματος, των ονείρων, των αναστολών και των ασυνείδητων προτύπων– καλείστε να αντιμετωπίσετε τη σκοτεινή πλευρά των μηχανισμών αντιμετώπισης και τη ζωή στα παρασκήνια. Δεν υπάρχει τέλειο πράγμα, οπότε θεωρήστε αυτή μια ευκαιρία να θέσετε τα απαραίτητα όρια. Ο ανάδρομος Κρόνος θα βρίσκεται επίσης σε αντίθεση με τον Άρη - μέσω του όγδοου οίκου της οικειότητας – τονίζοντας τι πρέπει να τροποποιηθεί, να καθαριστεί και/ή να επανεξεταστεί σε σχέση με τους προσωπικούς ή/και τους κοινόχρηστους πόρους σας. Μην φοβάστε να επιλέξετε τον εαυτό σας να προχωρήσετε μπροστά.

Ιχθύς

Με τη Σελήνη να ανανεώνεται στο ζώδιο του Καρκίνου και τον πέμπτο οίκο σας με έργα πάθους και αυθεντική έκφραση, σας δίνεται η ευκαιρία να αναθρέψετε το εσωτερικό σας παιδί και να επανασυνδεθείτε με τις ενέργειες που σας εκπληρώνουν συναισθηματικά. Είτε δημιουργικά, ρομαντικά ή/και όσον αφορά τα μοναδικά σας ταλέντα, σκεφτείτε τι θα μπορούσε ασυνείδητα να σας εμποδίζει να εκφράσετε ελεύθερα αυτά τα μέρη του εαυτού σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν το φεγγάρι κάθεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα ανάδρομο, καθώς πιθανότατα αντιμετωπίζετε εμπειρίες του παρελθόντος που θα μπορούσαν να έχουν επηρεάσει τη γλώσσα της αγάπης σας και την ελευθερία της έκφρασης. Ο Άρης κυλάει επίσης στον τομέα των σχέσεών σας και όλα αυτά ενώ κάθεται σε ευθεία αντίθεση με τον Κρόνο ανάδρομος στο ζώδιό σας. Είτε κυριολεκτικά είτε/και συναισθηματικά, ενθαρρύνεστε να αντιμετωπίσετε αυτό που δεν λειτουργεί πλέον ως θετική επιρροή στις σχέσεις σας. Αυτό μπορεί να αφορά την οικογένεια, ή ίσως ακόμη και του σημαντικού άλλου σας.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ενδείξεις ότι μπορεί να είσαι εσύ το πρόβλημα στη σχέση σου

Στις σχέσεις, μερικές φορές αναζητούμε απαντήσεις παντού εκτός από τον εαυτό μας

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

Προτεινόμενα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Οικογενειακό πασχαλινό τραπέζι: Οδηγός επιβίωσης

Πώς θα φέρεις σε πέρας αυτή την επικίνδυνη αποστολή (και φέτος).

CELEBS

Πάσχα στις Σεϋχέλλες για την Ιωάννα Τούνη: Room tour στο πολυτελές σπίτι

Είναι σε απόσταση αναπνοής από την παραλία

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Πώς αντιδράς στην προδοσία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Και ποια ζώδια κρύβουν περισσότερο τον Ιούδα μέσα τους – μια που λόγω Πάσχα έχει την τιμητική του