Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Μάθε ποιο μάντρα χρειάζεσαι αυτό το καλοκαίρι για την ερωτική σου ζωή

Ποια είναι η συμβουλή που πρέπει να έχεις στο νου για τις σχέσεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου



Αν και πρέπει πάντα να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας όταν πρόκειται για ραντεβού/σχέσεις/ ερωτικές συναντήσεις, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί να βγείτε έξω από τη ζώνη άνεσής σας – ναι, ακόμα και εσείς, Ταύροι. Αλλάξτε την οπτική σας και διαχειριστείτε ανθρώπους και καταστάσεις με διαφορετικό τρόπο από ό,τι έχετε συνηθίσει.

Οποιαδήποτε συμβουλή θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε παραπέρα, σε κάθε περίπτωση. Ή μπορεί απλώς να ανακαλύψετε ότι χρειάζεστε αυτή τη μικρή υπενθύμιση για κάποια πράγματα που έχετε ξεχάσει στον κόσμο των γνωριμιών.

Κριός: Κινηθείτε αργά

Στον Κριό αρέσει να αφήνει τα συναισθήματά του να κυλούν. Έχετε μια ζωηρή, παθιασμένη άποψη για τη ζωή.

Ο Κριός είναι πολύ ανεξάρτητος και μπορεί να εκνευριστεί εύκολα, αλλά το ίδιο εύκολα ξεχνάει τι πυροδότησε αυτόν τον εκνευρισμό. Όταν πρόκειται για ραντεβού, ο Κριός μπορεί να ερωτευτεί γρήγορα. Όμως, η σπίθα μπορεί να σβήσει γρήγορα.

Αν είσαι Κριός, πήγαινε σιγά σιγά αυτό το καλοκαίρι και γνώρισε πραγματικά κόσμο. Απολαύστε τη στιγμή αντί να βιάζεστε όπως κάνετε πάντα. Τα ειδύλλια σε ανεμοστρόβιλο είναι μεθυστικά και διασκεδαστικά, αλλά μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε μια σειρά από ατυχήματα. Αν ψάχνετε για κάτι πιο σταθερό, οι αργές κινήσεις είναι απαραίτητες. Θα έχετε τον χρόνο να δείτε κάποιον όπως πραγματικά είναι, αντί για αυτό που φαντάζεστε.

Ταύρος: Ανοίξτε

Για έναν Ταύρο, ο αργός και σταθερός πάντα κερδίζει τον αγώνα. Οι Ταύροι τείνουν να είναι σε επιφυλακή από φόβο μήπως πληγωθούν και έτσι δυσκολεύονται να ανοιχτούν στα ραντεβού τους. Αυτό μπορεί να κρατήσει τον Ταύρο ασφαλή, αλλά μπορεί επίσης να απογοητεύσει τους πιθανούς συντρόφους.

Αν είστε Ταύρος, δεν χρειάζεται να πάτε από το μηδέν στο 360 αμέσως, αλλά μην φοβάστε να ανεβάσετε λίγο το ρυθμό. Το να αφήνεις τους σπινθήρες να πετούν και να αφήνεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από το συναίσθημα μπορεί να γίνει συναρπαστικό. Μπορεί να νιώσεις πράγματα που δεν είχες φανταστεί ποτέ.

Δίδυμοι: Δεσμευτείτε σε ένα σχέδιο

Δίδυμοι, αγαπάτε την ελευθερία και την ευελιξία. Αν κάποιος προσπαθήσει να σας περιορίσει, θα τρέξετε για τους λόφους και τις πλαγιές.

Αν ψάχνετε για μια βαθύτερη σύνδεση, δοκιμάστε να δεσμευτείτε με κάποιον που σας ενδιαφέρει πολύ και αυτό που αντιπροσωπεύει σας ενθουσιάζει. Να θυμάστε ότι ραντεβού δεν σημαίνει να παντρευτείτε ή να σέρνετε μια μπάλα με αλυσίδα γύρω από το πόδι σας. Απλά διασκεδάστε και απολαύστε τη ζωή, είναι όλα στο κεφάλι σας.

 mantra-kai-zodia-b

Καρκίνοι: Επιβραδύνετε λίγο

Οι Καρκίνοι είναι εραστές, όχι μαχητές. Κάθε ραντεβού προσφέρει μια ευκαιρία να ερωτευτείτε. Σπάνια κρύβουν τα συναισθήματά τους αλλά πάντα με γνώμονα την ευαισθησία.

Λάβετε υπόψη ότι είναι εντάξει να κρατάτε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας στην αρχή. Αφήστε κάποιον με τον οποίο βγαίνετε να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας. Αυτό το καλοκαίρι, προσπαθήστε να βάλετε κάποια από τα συναισθήματά σας σε αναμονή. Όπως λένε κάποιοι: ο αργός και σταθερός κερδίζει τον αγώνα.

Λέοντες: Καθίστε στο πίσω κάθισμα

Οι Λέοντες είναι δυναμικοί, άτακτοι και αγαπούν να είναι επικεφαλής. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορούν να σας εξυπηρετήσουν καλά στο μέτωπο της καριέρας, αλλά μπορεί να γίνει λίγο πιο δύσκολο όταν πρόκειται για ραντεβού.

Αντί να μιλάτε, προσπαθήστε πρώτα να ακούτε ενεργά τον άλλον και να μην αναλαμβάνετε ολόκληρη τη συνομιλία. Ενώ το να είσαι στο επίκεντρο της προσοχής μπορεί να είναι διασκεδαστικό, ένα ραντεβού έχει να κάνει με τη γνωριμία, όχι απλώς να εντυπωσιάσεις κάποιον άλλο με τη λαμπρότητά σου.

Παρθένοι: Χαλαρώστε και διασκεδάστε

Οι Παρθένοι έχουν υψηλά πρότυπα για όλους—συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους. (Αν έχετε ακούσει για έναν Παρθένο, Beyoncé, θα ξέρετε για τι πράγμα μιλάω.) Οι Παρθένοι περνούν τον περισσότερο χρόνο τους σε ένα ραντεβού αναρωτιούνται εάν το άτομο που κάθεται απέναντί ​​τους μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους. Δυστυχώς – εκτός κι αν μιλάμε για ντόνατς σοκολάτας – η τελειότητα δεν υπάρχει.

Εάν είστε Παρθένος, το να διαμορφώσετε κάποιον σε αυτό που ψάχνετε μπορεί να είναι εξουθενωτικό και το άλλο άτομο μπορεί να αισθάνεται αγανακτισμένο που δεν τον αποδέχεστε για αυτό που είναι. Συγγνώμη αλλά είναι κάτι που κάνεις. Δεν πάνε όλα τα ραντεβού όπως τα θέλουμε, αλλά μπορείτε ακόμα να απολαύσετε τη γνωριμία και να χαλαρώσετε.

 9typ1

Ζυγός: Βάλτε υγιή όρια

Οι Ζυγοί αγαπούν την αγάπη. Οι μακροχρόνιες σχέσεις και ο γάμος είναι εξαιρετικά σημαντικά για τον Ζυγό. Μετά από μερικές βόλτες σε εφαρμογές γνωριμιών, αισθάνεστε απογοητευμένοι που δεν εμφανίστηκε το τέλειο άτομο.

Στους Ζυγούς αρέσει να μπαίνουν κατευθείαν σε μια νέα σχέση, κάτι που είναι αγχωτικό αλλά και μεγάλο ρίσκο, καθώς μπορεί να σημαίνει δέσμευση σε κάποιον με τον οποίο δεν είστε και τόσο συμβατοί.

Αυτό το καλοκαίρι, εστιάστε σε αυτό: το να κάνετε κάποιον να αισθάνεται ξεχωριστός είναι υπέροχο, αλλά όχι εις βάρος σας. Είναι εντάξει να είστε μεγαλόψυχοι και ενθουσιώδεις ενώ βγαίνετε ραντεβού, αλλά είναι σημαντικό να μην δεσμευτείτε πολύ νωρίς. Δεν μπορούν όλοι να κινηθούν με τον ίδιο ρυθμό με εσάς, οπότε αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν φυσικά με την πάροδο του χρόνου.

Σκορπιός: Απλά χαλαρώστε

Μόλις οι Σκορπιοί ερωτευτούν, γίνονται τόσο έντονοι που κατά καιρούς μπορεί να τρομάζουν τους άλλους.

Αυτό το καλοκαίρι, το μάντρα σας για ραντεβού είναι να χαλαρώσετε. Μη βιαστείτε να βρείτε το νόημα της ζωής ή να ανακαλύψετε ξανά τους βαθύτερους φόβους σας στο πρώτο ραντεβού. Φλερτάρετε και διασκεδάστε και, στη συνέχεια, αποθηκεύστε τη βαθύτερη συζήτηση για το δεύτερο ραντεβού. Αν τα καταφέρετε και οι δύο, θα έχετε επιτέλους άφθονο χρόνο για να γνωριστείτε σε πιο ουσιαστικό επίπεδο.

Τοξότης: Προσπάθησε περισσότερο

Παρορμητικός και τολμηρός. Λατρεύετε τις νέες ιδέες, τις φρέσκες εμπειρίες, την εξερεύνηση, την ελευθερία και την αξιοποίηση όλων όσων έχει να προσφέρει η ζωή. Ενώ η αυθόρμητη φύση σας οδηγεί σε ατελείωτη διασκέδαση, μπορεί επίσης να προκαλέσει φόβο δέσμευσης και ευθύνης. Ως Τοξότης, σας αρέσει να προσέχετε τον σύντροφό σας, ωστόσο, αν σας στενοχωρήσει, μπορείτε να τον διαγράψετε με ένα μεγάλο Χ. Ο Τοξότης μπορεί να ερωτευτεί και να δοθεί γρήγορα.

Αυτό το καλοκαίρι, δοκιμάστε να βγείτε μόνο με ένα άτομο. Αν κάτι πάει στραβά, προσπαθήστε να το διορθώσετε πριν τα παρατήσετε τόσο εύκολα.

mantra-kai-zodia-a 

Αιγόκεροι: Αγκαλιάστε τον αυθορμητισμό

Ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω την εργασιοθεραπεία και να κατευθυνθείτε προς το να διασκεδάσετε. Απελευθερωθείτε από το χάος. Το καταλαβαίνουμε—θέλετε να πετύχετε στα ραντεβού όπως και στη δουλειά. Αλλά δεν υπάρχει κανένα πενταετές σχέδιο που να μπορείς να ακολουθήσεις για να βρεις ρομαντισμό.

Πετάξτε τη λίστα υποχρεώσεων στον κάδο απορριμμάτων. Στείλτε ένα μήνυμα σε όποιον θέλετε χωρίς να ξοδέψετε 40 λεπτά για να βρείτε πώς να πείτε «γεια». Δεν χρειάζεται να είναι όλα προγραμματισμένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Το να βγείτε από την κανονικότητά σας θα ανοίξει τους ορίζοντές σας.

Υδροχόος: Αγκαλιάστε τις απλές απολαύσεις της ζωής

Οι Υδροχόοι είναι οι πρωτοπόροι του ζωδιακού κύκλου. Προοδευτική και αντίθετη από τη φύση σας, σας αρέσει να αγκαλιάζετε την ατομικότητά σας — και σας αγαπάμε γι' αυτό. Ο οραματιστής σου εαυτός, η μοναδική σου προσωπικότητα και η ιδιόμορφη αίσθηση του χιούμορ σε κάνουν να διασκεδάζεις. Οι Υδροχόοι έχουν λογικά, πραγματιστικά μυαλά, που σας κάνουν να σκέφτεστε τις σχέσεις ως ένα παζλ που πρέπει να λυθεί. Ωστόσο, δεν θέλουν όλοι να μοιραστούν τα μελλοντικά τους σχέδια στο πρώτο ραντεβού. Το ραντεβού έχει να κάνει με τη διασκέδαση.

Αυτό το καλοκαίρι, προσπαθήστε να δώσετε περισσότερη προσοχή στα συναισθήματά σας. Απολαύστε μια γνωριμία. Θυμηθείτε: Δεν πρέπει όλα να έχουν έναν σκοπό.

Ιχθύς: Παίξτε σε όλο το γήπεδο

Αν η Αγάπη είχε ζώδιο, θα ήταν ο Ιχθύς. Ο ευαίσθητος Ιχθύς τείνει να είναι σταθερά μονογαμικός. Και ενώ η παραμονή σε μια σχέση μπορεί να είναι ανακουφιστική, ίσως ήρθε η ώρα να ζήσετε λίγο αυτό το καλοκαίρι.

Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει το φλερτ, μπορεί να είναι ευεργετικό μέχρι να βγείτε από τον κόσμο σας χωρίς τα ροζ γυαλιά. Δεν χρειάζεται κάθε συνάντηση να έχει ένα παραμυθένιο τέλος. Ίσως ένα καλοκαιρινό πέταγμα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του