Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αν δεν θες σοβαρή σχέση, σταμάτα να τρως τον χρόνο μου

Αν έχεις βαρεθεί κι εσύ τις χωρίς νόημα γνωριμίες, δες γιατί να τις κόψεις με συνοπτικές διαδικασίες



Ποτέ δεν ήμουν ο τύπος που κάνει κάτι με μισή καρδιά, και η διαδικασία των ραντεβού δεν αποτελεί εξαίρεση. Αν μπαίνεις στη ζωή μου με ρομαντικές προθέσεις, είτε είσαι μέσα είτε εντελώς έξω. Δεν έχω χρόνο να παίξω παιχνίδια εικασιών για να προσπαθήσω να καταλάβω αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι να βγεις μαζί μου ή αν απλώς εξερευνάς τις επιλογές σου. Αν δεν με θες 100%, σταμάτα να σπαταλάς τον χρόνο μου και απλά πήγαινε στο καλό.

Είμαι πολυάσχολη γυναίκα, οπότε αν τραβάς την προσοχή μου, θεώρησε τον εαυτό σου τυχερό.

Δεν δίνω σημασία σε κανέναν, οπότε αν σου δίνω τον χρόνο μου, είναι επειδή με ιντριγκάρεις και είμαι ανοιχτή στο να δω πού θα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα. Δεν ψάχνω για έναν φίλο συνομιλίας ή κάποιον για να στείλω μήνυμα όταν νιώθω μοναξιά. Έχω μια δική μου ενήλικη ζωή που είναι πολυάσχολη, οπότε ή ζήτησέ μου να βγούμε σε ένα πραγματικό ραντεβού ή θα ξεχάσω τον αριθμό σου – είναι τόσο απλό.

Δεν ψάχνω για αγάπη μερικής απασχόλησης – είναι πλήρους απασχόλησης ή καθόλου.

Έχω εμπλακεί σε σχεδόν σχέσεις και μικτά σήματα πολλές φορές στο παρελθόν και έχω ξεπεράσει εντελώς τη σύγχυση. Θέλω κάτι πραγματικά αληθινό και ουσιαστικό τώρα. Είμαι στο σημείο της ζωής μου που θέλω ένα άτομο που να είναι εντελώς στη ζωή μου και δεν θα σπαταλήσω τις προσπάθειές μου σε τίποτα λιγότερο.

Είτε θέλεις να με γνωρίσεις με πραγματικό τρόπο είτε όχι – είναι πολύ απλό.

Όσο υπέροχος κι αν είσαι, χρειάζομαι κάποιον στη ζωή μου που θα κάνει μια πραγματική προσπάθεια για να με γνωρίσει – και αυτό περιλαμβάνει να κάνει σχέδια μαζί μου και να με ρωτήσει περισσότερα για τον εαυτό μου παρά μόνο βασικά στοιχεία. Ψάχνω για κάτι πιο βαθύ και αν δεν μπορείς να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων, σε παρακαλώ άσε με ήσυχη για να συνεχίσω να ζω τη ζωή μου χωρίς εσένα.

min-tros-ton-xrono-mou-a

Οι ασαφείς δεξιότητές σου στα γραπτά μηνύματα προκαλούν σύγχυση στην αυτόματη εστίαση – απλώς πες μου τι πραγματικά ψάχνεις.

Με ρωτάς πώς περνάει η μέρα μου συνέχεια με μήνυμα κειμένου ή πώς ήταν το Σαββατοκύριακο μου κι όλο αυτό γίνεται βαρετό μετά από λίγο. Γιατί δεν φτιάχνουμε αναμνήσεις μαζί; Τι νόημα έχει όλο αυτό να μιλάμε αν δεν πρόκειται να το πάμε παρακάτω ποτέ; Γιατί ακριβώς σπαταλάς τον χρόνο μου; Ουφ.

Αν θέλεις να με γνωρίσεις, κάνε το πρόσωπο με πρόσωπο αντί να μου στέλνεις μήνυμα όταν σε βολεύει.

Δεν είμαι ένα κορίτσι στο οποίο μπορείς απλώς να στείλεις μήνυμα όταν βαριέσαι και νιώθεις μοναξιά – είμαι πραγματικός άνθρωπος με μια αληθινή ενήλικη ζωή και λυπάμαι, αλλά πραγματικά δεν με νοιάζει να χάνω τον χρόνο μου σε άχρηστες συνομιλίες με κάποιον που δεν θα ισοδυναμεί με τίποτα περισσότερο. Έχω καλύτερα και πιο παραγωγικά πράγματα που θα μπορούσα να κάνω στη ζωή μου από το να γεμίσω ένα κενό στη μέρα σου.

Θέλω έναν άντρα που να ξέρει τι θέλει.

Έχω ξοδέψει πολύ χρόνο δουλεύοντας με τον εαυτό μου για να μάθω συγκεκριμένα τι είναι αυτό που θέλω και να έχω χρόνο στη ζωή μου, και αυτό που χρειάζομαι είναι ένας ενήλικος άντρας που να είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Αυτό δεν είναι ένα παιχνίδι λειτουργίας όπου γυρίζεις τις μύτες των ποδιών σου γύρω από την καρδιά μου. Αν δεν είσαι έτοιμος να μπεις εντελώς και να αρχίσεις να βγαίνεις μαζί μου όπως θα έπρεπε ένας σωστός ενήλικας, μην μπεις στον κόπο να εμπλακείς καθόλου μαζί μου.

min-tros-ton-xrono-mou-b

Εκτιμώ την πίστη, και επιθυμώ το ίδιο από τον άλλον

Είμαι μια εξαιρετικά πιστή γυναίκα, οπότε αν σου μιλάω, σε φλερτάρω και σου δίνω την προσοχή μου, είσαι το μόνο άτομο με το οποίο το κάνω αυτό. Ίσως είμαι παλιάς σχολής ή ίσως είμαι αφελής, αλλά δεν με νοιάζει γιατί έτσι λειτουργώ. Αν είμαι απλώς μια άλλη γυναίκα στο κοπάδι σου, άσε με να φύγω. Προτιμώ να συνεχίσω την πτήση μου μόνη.

Θέλω κάποιον που να είναι στην ίδια σελίδα.

Δεν θέλω να αναρωτιέμαι και να αναρωτιέμαι συνεχώς πώς νιώθεις για μένα, οπότε αν μου φέρεσαι επιπόλαια και δεν κάνεις καμία πραγματική προσπάθεια, θα προχωρήσω πολύ γρήγορα και θα απογοητευτώ από τις κακές προσπάθειές σου να διατηρήσεις το ενδιαφέρον μου. Ο μόνος τύπος για τον οποίο έχω χρόνο είναι ο τύπος που ξέρει ότι ο χρόνος μου είναι πολύτιμος (όπως και ο δικός του). Δεν θέλω κανένας από τους δύο να σπαταλήσει τον χρόνο του σε τίποτα όταν θα μπορούσαμε να εργαστούμε για να χτίσουμε κάτι μαζί.

Έχω πράγματα να κάνω.

Η σύγχρονη κουλτούρα γνωριμιών έχει δημιουργήσει ένα επίπεδο τεμπελιάς που δεν μπορώ ποτέ να καταλάβω. Έχω μια καριέρα να συνεχίσω, ένα σπίτι που πρέπει να κρατάω σε τάξη, μια κοινωνική ζωή να απολαμβάνω και χόμπι που θα με τονώσουν, οπότε αν δεν σε ενδιαφέρω εντελώς, φύγε από τη ζωή μου και σταμάτα να σπαταλάς τον χρόνο μου.

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

12 σημάδια ότι ένα τραύμα από το παρελθόν επηρεάζει τη σχέση σας

Πώς να καταλάβεις αν μια τραυματική σου εμπειρία έχει μακροχρόνιες επιπτώσεις στο πώς είστε με τον σύντροφό σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Μ. Παρασκευής 3 Μαΐου

Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι για σήμερα η διαίσθησή σας

ΣΠΙΤΙ

Αυτό το Πάσχα γίνε o Jackson Pollock των αυγών!

Με πολλή φαντασία και χειροτεχνίες

BLOGS

«Δεν κάνω τίποτα αν δεν μπορώ να δώσω το 100%» David Beckham

Περισσότερο ώριμος από ποτέ απολαμβάνει όλα αυτά που πέτυχε και συνεχίζει να σκοράρει τα όνειρά του