Skip to main content

ΣΧΕΣΕΙΣ

«Δάγκωσες τη λαμαρίνα», αλλά το παίζει αδιάφορος; Μην μασάς!

Ρόδα είναι και γυρίζει.. 



Όταν ερωτεύεσαι κάποιον με την πρώτη ή τη δεύτερη ματιά και εκφράζεσαι... απλόχερα, αλλά εκείνος αδιαφορεί και συμπεριφέρεται σαν να μιλάτε διαφορετική γλώσσα, μπορεί να κάνει να αισθανθείς ντροπή. 

Ντροπή είπα; Μα γιατί να ντραπείς επειδή εξωτερικεύεις το αληθινό σου συναίσθημα; Η απόρριψη, έχω να σου πω, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες ή μάλλον και στις ομορφότερες και πιο γοητευτικές γυναίκες.

Αν, λοιπόν, βιώνεις μια παρόμοια ερωτική- απογοητευτική εμπειρία, τότε δεν έχεις παρά να μπεις στη διαδικασία αποδοχής του δεδομένου (δεν σε θέλει, είναι ολοφάνερο) και να το πάρεις απόφαση, ότι δεν ήταν γραφτός ο έρωτας για εσάς. 

Κάνε την αρχή, για να το εμπεδώσεις, με τις παρακάτω μικρές αλλά χρήσιμες, φιλικές συμβουλές.

• Αξιοποίησε παραγωγικά και δημιουργικά το χρόνο σου και μην τον επαναφέρεις στο προσκήνιο, παρακολουθώντας την καθημερινότητα του μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού ως πρόσωπο σε έχει βγάλει από την προσωπική του ζωή.

• Κάνε μια λίστα με όλες του τις ατέλειες, εξωτερικού και εσωτερικού τύπου. Κανείς δεν είναι τέλειος, οπότε θα συγκεντρώσεις και τους λόγους – επιχειρήματα που θα στηρίξουν το γεγονός, ότι είσαι καλύτερα μακριά του.

• Μοιράσου την εμπειρία αυτή με κοντινούς και καλούς φίλους, που θα κρίνουν αντικειμενικά. Έτσι, θα νιώσεις πως δεν είσαι μόνη σε αυτόν τον άδικο κόσμο.

• Μην επιτρέψεις αυτό το τεράστιο «Χ», να επηρεάσει αρνητικά την αυτοπεποίθησή σου. Το γεγονός, ότι εκείνος δεν αισθάνθηκε το ίδιο πάθος ή την ίδια έλξη με εσένα, δεν είναι εις βάρος σου. Υπάρχουν δεκάδες λόγοι για τους οποίους δυο άνθρωποι δεν ταιριάζουν.

• Βγες ραντεβού με κάποιον άλλον και δώσε νέες ευκαιρίες στον εαυτό σου, διότι θα βρεις τον κατάλληλο, που θα σε εκτιμήσει και πού ξέρεις; Μπορεί το νέο σου φλερτ να απέχει μίλια από τον Brad Pitt,  που σου πήρε τα μυαλά!

Διαβάστε επίσης

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΣΧΕΣΕΙΣ

Λόγοι για τους οποίους δυσκολεύεσαι να αφήσεις πίσω σου μη διαθέσιμους συναισθηματικά άνδρες

Διάβασέ τους καλά, μάθε τους απέξω και πάρε επιτέλους τα μέτρα σου

ΣΧΕΣΕΙΣ

Παθητική Επιθετικότητα: ποιες είναι οι μακροπρόθεσμες συνέπειες

Η παθητική επιθετικότητα καταστρέφει τις σχέσεις, δείτε γιατί πρέπει να την αποφεύγετε

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Σαββατοκύριακο στο Μιλάνο: ιδέες για να περάσετε υπέροχα

Πώς να αξιοποιήσετε το 48ωρό σας για να απολαύσετε περισσότερο αυτή την πανέμορφη πόλη

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν