ΑΥΤΑ είναι τα 2 αίτια που ρίχνουν τον ανδρισμό του!

Και τι να κάνεις για να τον ανεβάσεις.

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Αναρωτιέσαι γιατί ο σύντροφός σου αισθάνεται μονίμως μειονεκτικά μέσα στη σχέση σας, με αποτέλεσμα να εκφράζει τη δυσαρέσκεια του ακόμα και στο κρεβάτι; 

Το κατηγορητήριο εναντίον σου αποδεικνύει μάλλον την υπαιτιότητά σου, αφού είσαι εσύ που του συμπεριφέρεσαι με λανθασμένο τρόπο. 

Τι φταίει; Τι πρέπει να προλάβεις ή να αλλάξεις;

• Βγάλε από το πρόγραμμα τη σύγκριση με τρίτους ή ακόμα χειρότερα με πρώην συντρόφους σου. Αν εκείνος δεν πληροί τις προϋποθέσεις μιας ιδανικής σχέσης, έτσι όπως την έχεις φανταστεί ή αδυνατεί να σε ικανοποιήσει συναισθηματικά και πρακτικά, αντί να του το τονίζεις διαρκώς με αυτόν τον προσβλητικό τρόπο, πάρε την απόφαση και δώσε τέλος. 

• Μην ακυρώνεις διαρκώς την προσφορά του στη σχέση σας. Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, οπότε και οι απαιτήσεις σου δε θα πρέπει να ξεπερνούν τα όρια του λογικού. Οι θυσίες που κάνει για εσένα και τις επιθυμίες σου, ενδεχομένως να είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που άλλοτε ήταν πρόθυμος να εκπληρώσει. Δίνε του καθημερινές ευκαιρίες λέγοντας του «ευχαριστώ» και δίνοντας του ακόμα περισσότερο θάρρος.  

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares